LÉcci segÍtsetek!!!
2010. szeptember 10. 15:40
|
|
BSBfan13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 528 Csatolások: 54 Azonosító: 125343 offline
|
A segítségeteket kérném!Nem tud valaki valamit az US5 nevű fiúbandáról ?? Én nem rég hallottam róluk először, és amikor utána néztem kik ők már nem találtam működő g-portálokat ahol infót szerezhetnék róluk!
A kérdésem az lenn e hogy megvannak-e még nem oszlottak fel? És ha valaki tud egy működő rajondói oldal címét elküldené nekem. Előre is KÖSZÖNÖM mikndenkinek!!
1 felhasználónak tetszik:
CynthiaDraper
2010. szeptember 10. 17:41
|
|
csianon29Ŕ๏cкєя Č!cυ$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 587 Csatolások: 50 Azonosító: 131824 offline
|
Én találtam egy csomóót:
Itt vannak ezen az oldalon a fanclubok asszem. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=us5+fanclub&aq=7&aqi=g10&aql=&oq=US5+&gs_rfai= Mert én nem ismerem őket szval én nem tom hogy ők e azok szóval én a helyedben megnézném a legelsőt.
Itt vannak ezen az oldalon a fanclubok asszem. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=us5+fanclub&aq=7&aqi=g10&aql=&oq=US5+&gs_rfai= Mert én nem ismerem őket szval én nem tom hogy ők e azok szóval én a helyedben megnézném a legelsőt.
2010. szeptember 11. 13:31
Idézet (BSBfan13 @ 2010.09.10. 15:40)
A segítségeteket kérném!Nem tud valaki valamit az US5 nevű fiúbandáról ?? Én nem rég hallottam róluk először, és amikor utána néztem kik ők már nem találtam működő g-portálokat ahol infót szerezhetnék róluk!
A kérdésem az lenn e hogy megvannak-e még nem oszlottak fel? És ha valaki tud egy működő rajondói oldal címét elküldené nekem. Előre is KÖSZÖNÖM mikndenkinek!! 
Ha jól tudom, már feloszlottak.
Idézet
Im Juli 2010 wurde bekannt, dass sich die Boyband aufgelöst hatte. Die Mitglieder beschäftigen sich nun mit Solo-Projekten.
2010. október 11. 00:36
|
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 746 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline
|
egyik kedvenc együttesem volt régen,de most is szeretem
5-en voltak aztán Michael kilépett vagy kirúgták (ezt nem tudom mindenhol más van),jött helyére Vincent,utána meg Chris lépett ki
úgyhogy én ott vagyok,hogy csak 4-en vannak
azt hogy még mindig vannak csapatban még nem tudom
nekem van 1 cd-m tőlük
szeretem
5-en voltak aztán Michael kilépett vagy kirúgták (ezt nem tudom mindenhol más van),jött helyére Vincent,utána meg Chris lépett ki
nekem van 1 cd-m tőlük
2010. október 12. 14:57
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
Idézet (Abby92 @ 2010.10.11. 00:36)
egyik kedvenc együttesem volt régen,de most is szeretem
nekem van 1 cd-m tőlük
szeretem 
nekem van 1 cd-m tőlük
Énj nem ismerem őket
De ma belehallgatok
2010. október 25. 00:33
|
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 746 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline
|
Idézet (Vikici @ 2010.10.12. 14:57)
Énj nem ismerem őket
De ma belehallgatok
De ma belehallgatok
nyugodtan
az én kedvenceim:
María,Just because of you,Round and round és van még1 de annak a címét nem tudom leírni
szerintem jó zenéik vannak
2010. október 25. 00:34
|
Abby92 |
|
Idézet (Abby92 @ 2010.10.25. 00:33)
nyugodtan
az én kedvenceim:
María,Just because of you,Round and round és van még1 de annak a címét nem tudom leírni
az én kedvenceim:
látszik,hogy kedvenceim voltak:
van 1 pólóm,1 pulcsim,1 poharam,1 kulcstartóm és 1 kis zászlóm róluk
fanatikus 2000-el voltam
2010. október 25. 00:35
|
Abby92 |
|
Idézet (Abby92 @ 2010.10.25. 00:34)
látszik,hogy kedvenceim voltak:
fanatikus 2000-el voltam
fanatikus 2000-el voltam
ja meg alap,hogy van 1 cd-m és 1 dvd-m is
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.