Két kiskamasz lehet idén megasztár
2010. szeptember 11. 11:42
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
szerintem még kicsik ehez, de azért drukkolok nekik
2010. szeptember 11. 14:00
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
miért vannak benne 11 évesek??? nekik suliban kéne lenniük...
2010. szeptember 11. 16:04
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Anna. Alexandra akkor nangyon unszimpatikus volt amikor flegmán elkezdete "Nem tetszett???" Azt monják , hogy ilyen izgalomban előtörhet az ilyen , de én nem lennék flegma .
2010. szeptember 11. 17:43
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
nem értem,h. az ilyen fiatal gyerekek mér nem suliban koptatják még a padokat.értem én,h. jó a hangju meg minden.de ráér az még nem?én nem tudok elképzelni egy 10-12 éves kislányt mint az év hangja...
2010. szeptember 11. 18:45
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
hát igazából én sem. X Faktor sokkal jobb , hogy megmaradt a 16 korhatár. az én korosztályomba tartozók vagyis 10-14 évesek lelkileg összetörhetnek ha nem sikerül nekik. Ezért kellene várni.
2010. szeptember 11. 18:53
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
A Megasztár topikban már leírtam a véleményemet, ide itt is megteszem. Ezt a 2 kislányt úgy elzavarnám a ... (nem írok csúnyát) meg az összes 15 év alatti versenyzőt. 11 évesen Hannah Montana-t kéne nézni a Disney-Chanel-en, nem Megasztárban énekelni... Szép hangjuk van meg minden, de olyan 6-7 év múlva is elég lett volna elindulniuk.. Remélem nem az lesz, hogy jajj de cuki alapon majd továbbjutnak.
Most nem azért, de jól hangzik ez a nincs korhatár duma, de igazán húzhatnának egy határt (mondjuk 15 éves kortól lehetne jelentkezni) Nem 11 és 14 éves gyereknek való egy ilyen műsor...
Most nem azért, de jól hangzik ez a nincs korhatár duma, de igazán húzhatnának egy határt (mondjuk 15 éves kortól lehetne jelentkezni) Nem 11 és 14 éves gyereknek való egy ilyen műsor...
2010. szeptember 11. 21:53
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Egyetértek audreyvel, túl kicsik még ehez, nem jó ilyen fiatalon bekerülni a "sztárok életébe", amúgy megkérdezhetném h mit tettek le azért, hogy itt a Starityn adatlapot kapjanak? Az ilyen adatlapokat szerintem nem kéne engedélyezni...
Egy válogatás miatt? Valószínüleg meg itt az elején kiesnek, és soha többet nem hallunk róluk. (ne legyen igazam)
Egy válogatás miatt? Valószínüleg meg itt az elején kiesnek, és soha többet nem hallunk róluk. (ne legyen igazam)
2010. szeptember 21. 18:52
|
|
Mycy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 880 Csatolások: 15 Azonosító: 127362 offline
|
szerintem NEM!!Lássuk csak,nem nekik vagyis ilyen időseknek találták ki ezt a Megasztárt se az X-FAKTOR-T mert ez jóval nagyobbaknak van!!mondjuk nem is 60 éveseknek hanem olyan 18,19,20 éveseknek!!!ennyit erről !!nekem ez a véleményem!!
2010. október 04. 18:19
Ilyen kicsin még nem kéne elindulni.Még tanulnia kéne.Jó,jó tudom,hogy mostanában sok fiatal előadó van de ez nem Los Angeles emberek!!! Ez csak Magyarország.18-20 évesen bőven elég lenne elindulni egy ilyen versenyen.
2010. október 11. 16:49
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát nekem egyértelműen Anna... A Girl Just a wanna have fun-t annyira nagy életkedvel sé terméseztes kisugárzással adta elő, hogy aztmondtam húha még jobban tetzsik mint az eredeti dal
Gyönyörű hangja van.
2010. október 22. 23:15
Kiskamasz?! Vazzeg, én most vagyok 13, és szerintem ez a kifejezés még rám is furán hangzik.
2011. január 14. 20:21
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Kamasz..????Én 15 évesen vagyok esetleg,de ők....már elnézést...GYEREKEK!!!Szerintem Anna...nem sokkal tehetségesebb,de ügyesebb,talpraesettebb és aranyosabb.Szóval Szandi hangja káprázatos...de hiányzik belőle sok minden,ami Annában megvan.Ezért is indult be már Annának a karrierje....mert több van benne!!!
2011. február 02. 16:03
Annának szuper a hangja, rengetegen szeretik, aranyos, mosolygós, talpraesett addig a bizonyos mértékig.
Alexa is remek énekhanggal rendelkezik, de a viselkedése. Látszólag tudja hogy tehetséges, és ezzel mindenféleképpen dicsekedni akar. Én is szerettem őt, mert ügyes volt, de azért egy kicsit figyelhetne arra amit a zsűri mondott neki.

Alexa is remek énekhanggal rendelkezik, de a viselkedése. Látszólag tudja hogy tehetséges, és ezzel mindenféleképpen dicsekedni akar. Én is szerettem őt, mert ügyes volt, de azért egy kicsit figyelhetne arra amit a zsűri mondott neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: