Két kiskamasz lehet idén megasztár
2010. szeptember 10. 17:03
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Ilyen fiatalon még foglalkozni kell velük, képezni őket nem pedig a média dobni őket. És szerintem annyira nagy karriert nem futhatnak be pl. Lüci felkapták és most nem hallunk róla semmit(persze lehet majd egyszer) Az iskolába kellene lenniük, tanulni, fejlődni és ha készek majd betörni, úgyis lesz még hatmillió tehetségkutató. Baromság az, hogy nincs korhatár. Igenis szükség lenne rá.
2010. szeptember 10. 18:41
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
még egy hozzászólás... szerintem Lüszikének se kellett volna bent lenni, ráadásul ennek a két csajnak teljesen éretlen a hangja... mivel még fiatalok, nem tudom pár évet mért nem lehet várni ezzel... -.- nekem nem tetszik Anna hangja, és Szandié se annyira.. de Szandié szerintem jobb egy kicsit... Annának tiszta gyerek a hangja, mivel még igen.. gyerek... Justint meg egyáltalán nem üti x)
2010. szeptember 10. 19:02
Jó pár év múlva kellett volna bemenniük, és akkor megnyerhették volna
2010. szeptember 10. 19:43
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
1etértek Sourie val!
2010. szeptember 10. 20:06
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
jah én is xfaktort nézek. amúgy meg már bocs, de melyik szülő engedi el a kisgyereket ilyen fiatalon??? mármint oké ha továbbjut, de nyerni tuti nem fog egyik se, és ha már a felnőttek alig bírják elviselni ha kiesnek/nem jutnak tovább, akk mégis milyen egy gyerek reakciója?????
2010. szeptember 10. 22:14
|
|
Dory6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 2 Azonosító: 124342 offline
|
Nagyon fiatal...Szerintem is igaza van trixy525-nek
De azt sem értem, hogy a családtagok miért engedik el azokat akiknek fogalmuk sincs a zenéről...sokan énekelnek nagyon hamisan ˇˇ
2010. szeptember 10. 23:07
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (ercsikew @ 2010.09.10. 12:55)
Én nem értek egyet veletek! Mintha éreznék egy kis irigységet! 
Ha valaki nem kedvel valakit.. nem irigy!! De véleménye még lehet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: