A Megasztár 5. szériájára rengeteg gyerek jelentkezett, de nem mindenki jutott be. A két tehetséges kislány, Horváth Alexandra és Patai Anna álma most valóra válhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Két kiskamasz lehet idén megasztár
2010. szeptember 10. 08:41
2010. szeptember 10. 08:44
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Nem értem miért nem csinálnak korhatárt az ilyen műsorokra.Hány évesek a lányok? Lehetnek aranyosak meg jó hangúak,de változik még úgy is,és ha netalán bekerülnek a zene iparba akkor mit csinálnak.PlayB4ckelnek?? Szerettem a kis Lüszit még a Mega4 ben és nem vagyok ellenük csak nem értem...
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2010. szeptember 10. 09:19
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
szerintem is kéne valami alsó korhatár, mert egyes szülők odaviszik a gyerekeiket, függetlenül attól, hogy valóban jó hangjuk van-e vagy sem. abba viszont nem gondolnak bele, hogy milyen rossz lesz, ha a zsűri kihajítja őket (vagy nem ők nyerik meg a versenyt - merthát valószínűleg nem ők nyerik meg). én viszont ellene vagyok a 10-11 éves gyerekek versenyeztetésének.
raspberry
2010. szeptember 10. 09:37
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Tényleg kellene korhatár! Szerintem ennyi idősen ne a hírnév érdekelje őket hanem a tanulás! A hírnév és a csillogás hamar eltűnik és a valóságban találják magukat minden végzettség nélkül! Szerintem próbálják meg idősebb korukban mert biztos, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen műsor!
2010. szeptember 10. 09:45
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
hát tényleg túl fiatalok még de ha ezt akarják az ődolguk.nekünk nincs bele szólási jogunk.Nekem Anna szimpatikusabb mind Alexandra.Alexandra meg játssza magát:-Nem tetszett? hát ez
,amig Anna adja önnmagát ami egyszerűen csodálatos,tündéri teremtés..Én neki szurkolok de szerintem nem nyerik meg,mert túl fiatalok.Sok más tehetséges van még pl:Kökény Attila,Yvette,András stb..
2010. szeptember 10. 10:17
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Most őszintén, ti is örülnétek, ha 11 évesen jó hangotok lenne és azt el is ismernék.. nem? És ekkor már jön az a gondolat is, hogy próbáljuk meg, hátha sikerül, vagy kezdőlökésnek jól jöhet egy Megasztár, aztán ha nem jön be, évek múltán hátha ismét felkeresik, mert ő már járt ott és mi lett vele, stb.
Persze én is azt mondom, hogy tanuljanak, de azért mégis, ha egyszer van hanguk.
Azért én még mindig Andrásnak drukkolok
Persze én is azt mondom, hogy tanuljanak, de azért mégis, ha egyszer van hanguk.
Azért én még mindig Andrásnak drukkolok
2010. szeptember 10. 10:33
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
hat.. egyet ertek az allattam levovel!
2010. szeptember 10. 11:19
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Szerintem túl fiatalok ehhez, 11 évesen a lányok és fiúk egyaránt változnak hangilag is. Komolyan annyira nevetséges már ez a Megasztár, hogy az már példaértékű! Justin Bieber palántákat akarnak nevelni, vagy mi van?
Lüszikével mire mentek, ma már alig lehet róla hallani valamit, Hienről még csak-csak, bár személy szerint nekem nem szimpatikus a kiscsaj, szerintem még remek énekhangja sincs, az egyetlen szerencséje, hogy nem 100%-ban magyar származású. És ezzel nem leszólni akarom az etnikumát, de tény, hogy anno azért is foglalkoztak vele sokat, mert kínai (japán?) származású, és ez de jó reklám a két országnak.
Lüszikével mire mentek, ma már alig lehet róla hallani valamit, Hienről még csak-csak, bár személy szerint nekem nem szimpatikus a kiscsaj, szerintem még remek énekhangja sincs, az egyetlen szerencséje, hogy nem 100%-ban magyar származású. És ezzel nem leszólni akarom az etnikumát, de tény, hogy anno azért is foglalkoztak vele sokat, mert kínai (japán?) származású, és ez de jó reklám a két országnak.
csenge156
2010. szeptember 10. 11:48
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Bírom, hogy amikor volt az első széria válogatása, ott volt egy 16 éves lány, akinek olyan hangja volt, hogy uhh, mindenki csak nézett, erre Presser hazaküldte mondván, hogy "túl fiatal vagy, féltenélek, hamar elvesznél..." A 11 éves kislányok nem vesznek majd el?!
petrucsek
2010. szeptember 10. 12:36
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Adatlapok és fanok?! Agyam eldobom, mire fel?! Nem csináltak még semmit.
Mindkettő Tóth Lüszi lesz, pár fordulóval később kiejtik őket, aztán jobbhíján mehetnek haza a falujukba az anyjukkal. Meg Gondoljunk már bele, hogy egy 11 éves kislány lesz az év NŐI hangja? Ugyanmár.
De végülis én is beszélhetek hülyeségeket, nálunk már a sarki boltos Gizi néniből is lehet celeb.
Nem szeretem ezeket a tehetségkutatós sztárokat, de tudjuk, hogy a kivétel erősíti a szabályt... van egy ilyen kedvencem, de ő nem magyar.
De végülis én is beszélhetek hülyeségeket, nálunk már a sarki boltos Gizi néniből is lehet celeb.
Nem szeretem ezeket a tehetségkutatós sztárokat, de tudjuk, hogy a kivétel erősíti a szabályt... van egy ilyen kedvencem, de ő nem magyar.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.