Idézet (Nimrod @ 2013.09.22. 01:20)
Nekem nem tetszik... Mike rappelése és Chester hangja is teljesen gépies benne , bár valamennyire eddig is olyan volt , de itt már.. Meg ez a tuctuc alap se tetszik...
Ilyenkor gondolkodok el azon, hogy Mike és Chester teljesen nincs észnél, amikor egy ilyen f*stalicskához adják a nevüket és az arcukat?!

Ne haragudjatok, de ez felháborítóan pocsék. Eddig is tudtam, hogy az LP valami korszakváltó baromságon kíván keresztülmenni, és úgymond átmentek valami nyálas izébe pár éve. Álmomban sem gondoltam volna, hogy megélem azt a napot, amikor a Linkin Parkot a mainstreammel azonosítjuk - mert ez az. Ez a tipikus tucctucc blődség a kegyetlen értelmes gépzenei aláfestéssel, ami - elnézést a kifejezésért, de - kib*szottul irritálja az ember dobhártyáját. Hol van azaz LP, akik megalkották a Hybrid theory vagy a Meteora korongot? A Crawling egy kiváló szomorú ballada, amin még a mai napig is bőgök, míg például a Papercutra vagy a Faintre lehet egy jót zúzni. Hol vannak az LP himnuszához, az In the endhez hasonlító számok? Én nem tudom, hogy kinek kell ez a híg f*s, amit az elmúlt években zenének definiálnak, de valami katasztrófális.