Starity

Linkin Park

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 22. 01:48 #61
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nimrod @ 2013.09.22. 01:20)
Nekem nem tetszik...  Mike rappelése és Chester hangja is teljesen gépies benne , bár valamennyire eddig is olyan volt , de itt már.. Meg ez a tuctuc alap se tetszik...

Ilyenkor gondolkodok el azon, hogy Mike és Chester teljesen nincs észnél, amikor egy ilyen f*stalicskához adják a nevüket és az arcukat?! ohmy.gif Ne haragudjatok, de ez felháborítóan pocsék. Eddig is tudtam, hogy az LP valami korszakváltó baromságon kíván keresztülmenni, és úgymond átmentek valami nyálas izébe pár éve. Álmomban sem gondoltam volna, hogy megélem azt a napot, amikor a Linkin Parkot a mainstreammel azonosítjuk - mert ez az. Ez a tipikus tucctucc blődség a kegyetlen értelmes gépzenei aláfestéssel, ami - elnézést a kifejezésért, de - kib*szottul irritálja az ember dobhártyáját. Hol van azaz LP, akik megalkották a Hybrid theory vagy a Meteora korongot? A Crawling egy kiváló szomorú ballada, amin még a mai napig is bőgök, míg például a Papercutra vagy a Faintre lehet egy jót zúzni. Hol vannak az LP himnuszához, az In the endhez hasonlító számok? Én nem tudom, hogy kinek kell ez a híg f*s, amit az elmúlt években zenének definiálnak, de valami katasztrófális. blink.gif
2013. szeptember 22. 02:25 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.09.22. 01:48)
Ilyenkor gondolkodok el azon, hogy Mike és Chester teljesen nincs észnél, amikor egy ilyen f*stalicskához adják a nevüket és az arcukat?! ohmy.gif Ne haragudjatok, de ez felháborítóan pocsék. Eddig is tudtam, hogy az LP valami korszakváltó baromságon kíván keresztülmenni, és úgymond átmentek valami nyálas izébe pár éve. Álmomban sem gondoltam volna, hogy megélem azt a napot, amikor a Linkin Parkot a mainstreammel azonosítjuk - mert ez az. Ez a tipikus tucctucc blődség a kegyetlen értelmes gépzenei aláfestéssel, ami - elnézést a kifejezésért, de - kib*szottul irritálja az ember dobhártyáját. Hol van azaz LP, akik megalkották a Hybrid theory vagy a Meteora korongot? A Crawling egy kiváló szomorú ballada, amin még a mai napig is bőgök, míg például a Papercutra vagy a Faintre lehet egy jót zúzni. Hol vannak az LP himnuszához, az In the endhez hasonlító számok? Én nem tudom, hogy kinek kell ez a híg f*s, amit az elmúlt években zenének definiálnak, de valami katasztrófális. blink.gif

Nos , lehet , hogy hihetetlennek tűnik , de 2000 körül mainstreamebbek (ez de szép szó) voltak mint napjainkban. Annak idején kb annyian szerették az LP-t mint ma Lady Gagát. A nu metál stílus is felkapott volt ebben az időszakban , emiatt aztán tömegesen utálták az ilyen zenét játszó bandákat (tényleg sok ilyen zenekar volt aki csak a pénzért zenélt) a "true metálheadek" (az sg fórumon máig lehet látni a 2002-ben írt , "Lillácskah" színvonalú ,utálkozó kommenteket). Mellesleg nekem is sokkal jobban tetszik a hybrid theory és a meteora , de annak idején azok is mainstreamek voltak. Viszont igényesebbek is.. Azért merem remélni , hogy a következő albumukról nem lesz ilyen az összes szám.. Egyébként biztos van akinek tetszik , a youtubeon elolvastam néhány angol kommentet , olyanokat írtak , hogy "az lp változott , de jó maradt". Szóval ott nem volt olyan rossz vélemény erről a számról. Nekem nem tetszik , pedig vannak elektronikus zenék amiket kedvelek , de ezt a tuctucot nem tudom értékleni...
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2013. szeptember 22. 10:17 #63
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Maga az LP is ha tehetné, letagadná az első 2 albumát. Chester mondta, hogy nem szereti a Runaway-t, Phoenix utálja a játszani az Easier To Run-t, nem is csoda, hogy koncerteken alig játszanak valamit ezekből, mondjuk örültem neki, hogy újra elkezdték játszani a Runaway-t.
Mostanság művészekenk hiszik magukat akik mindennel kísérleteznek és azt kiadják. De az elektronikus zene nem újdonság benne, mert a HT jó 60%-a is az volt, mert akkor is használtak elektronikus hangszereket, lásd lemezjátszók, samplerek, szintik, csak ezek elé volt keverve a gitár. Most meg kb eltűnt a gitár belőle, ami van, azt Mike is fel tudja játszani mindet.
2013. szeptember 22. 17:46 #64
- törölt felhasználó -    
Nekem sem tetszik az új szám. A régebbi albumaikon még pont jó volt az elektronika és a gitár közti egyensúly, de ebben a számban már szerintem egy darab hangszer sincs. Amúgy nem lenne rossz a szám, csak Steve Aokit hanyagolhatnák belőle.
De nem az a bajom, hogy elektronikus, hanem hogy egyszerűen...nem tetszik.
2013. október 06. 13:02 #65
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Remélem tudjátok, hogy Chester a Stone Temple Pilots énekese jelenleg és meg is jelent egy EP amin ő énekel, High Rise a címe. Nekem tetszik, olyan mintha a Dead By Sunrise lenne szintik nélkül.

Azért nagyon bejött neki a dolog, hogy a régi kedvenc együttesében énekelhet. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Kyra99
2013. október 06. 14:49 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.10.06. 13:02)
Remélem tudjátok, hogy Chester a Stone Temple Pilots énekese jelenleg és meg is jelent egy EP amin ő énekel, High Rise a címe. Nekem tetszik, olyan mintha a Dead By Sunrise lenne szintik nélkül.

Azért nagyon bejött neki a dolog, hogy a régi kedvenc együttesében énekelhet. biggrin.gif

Mekkora jó neki, gyerekkori álma volt, hogy felléphessen velük, erre ő lett az énekesük. biggrin.gif
Még Scottal is hallgattam őket, de így jobban figyelemmel fogom követni a STP-t.
2013. október 07. 17:26 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet (MsDeadpool @ 2013.10.06. 14:49)
Mekkora jó neki, gyerekkori álma volt, hogy felléphessen velük, erre ő lett az énekesük. biggrin.gif
Még Scottal is hallgattam őket, de így jobban figyelemmel fogom követni a STP-t.

szerintem csak pózerek
2013. október 18. 20:25 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (MsDeadpool @ 2013.09.22. 17:46)
Nekem sem tetszik az új szám. A régebbi albumaikon még pont jó volt az elektronika és a gitár közti egyensúly, de ebben a számban már szerintem egy darab hangszer sincs. Amúgy nem lenne rossz a szám, csak Steve Aokit hanyagolhatnák belőle. 
De nem az a bajom, hogy elektronikus, hanem hogy egyszerűen...nem tetszik.

Még mindig kb. ugyanez a véleményem, de amúgy Chester éneke tetszik benne. smileeee.gif De ez csak egy remixalbumon lesz rajta, és Mike mondta, hogy nem viszik tovább ezt a stílust, szóval boldogság van.
2013. október 19. 09:23 #69
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Idézet (MsDeadpool @ 2013.10.18. 20:25)
Még mindig kb. ugyanez a véleményem, de amúgy Chester éneke tetszik benne. smileeee.gif De ez csak egy remixalbumon lesz rajta, és Mike mondta, hogy nem viszik tovább ezt a stílust, szóval boldogság van.

Nemsokára jön ez a remix az album azokkal a borzalmas lakossági elektro izékkel. Amik eddig kijöttek, azok közül meghallgattam jópárat, és a legtöbbe az ének meg az alap nagyon is elüt egymástól.
Reanimationt úgyse tudják überelni.
2013. október 19. 13:16 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.10.19. 09:23)
Nemsokára jön ez a remix az album azokkal a borzalmas lakossági elektro izékkel. Amik eddig kijöttek, azok közül meghallgattam jópárat, és a legtöbbe az ének meg az alap nagyon is elüt egymástól. 
Reanimationt úgyse tudják überelni.

Én alapból sem lelkesedek a remix albumokért, ezt a Steve Aokisat majd meg se merem hallgatni. biggrin.gif
De a Reanimation persze kivétel, mert az tetszik.
2013. október 19. 14:15 #71
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Idézet (MsDeadpool @ 2013.10.19. 13:16)
Én alapból sem lelkesedek a remix albumokért, ezt a Steve Aokisat majd meg se merem hallgatni. biggrin.gif
De a Reanimation persze kivétel, mert az tetszik.

Fölösleges ez a rakás remix amúgy, Reani azért volt jó, mert szinte 0-ról dolgozták újra a dalokat, nem csak az ének alá tettek egy tüctüc instrumentált oszt jóva. biggrin.gif
2013. október 19. 21:18 #72
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Nem tudom, hogy hányan ismeritek ezt az oldalt, de szerintem minden fannak ismernie kellene már régóta. biggrin.gif Koncertek dátumai, róluk készült felvételek vannak listázva, de emelett hírek és egy nagy fórum is van hozzá, ahova még raknak is felvételeket, exkluzív cuccokat.
http://lplive.net/

Kifejezetten LP-s torrentoldal tele bootlegekkel:
http://lp-bits.com/
2013. október 21. 16:37 #73
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Kiszivárgott a Recharged. Eddig csak belehallgatni volt időm, de nagyon fájt ez a kevés is.
2013. október 21. 18:15 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.10.21. 16:37)
Kiszivárgott a Recharged. Eddig csak belehallgatni volt időm, de nagyon fájt ez a kevés is.

Hát ez nem hangzik valami jól... hallgatom inkább a Hybrid Theory-t, attól nem eshet bántódásom. biggrin.gif
De majd úgyis belehallgatok a Rechargedba is szerintem, kíváncsi vagyok...
2013. október 21. 22:15 #75
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Idézet (MsDeadpool @ 2013.10.21. 18:15)
Hát ez nem hangzik valami jól... hallgatom inkább a Hybrid Theory-t, attól nem eshet bántódásom. biggrin.gif
De majd úgyis belehallgatok a Rechargedba is szerintem, kíváncsi vagyok...

Végighallgattam, de nem valami nagy szám. Fölösleges, csak a pénz miatt csinálták ezt is.
2013. október 22. 19:11 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.10.21. 22:15)
Végighallgattam, de nem valami nagy szám. Fölösleges, csak a pénz miatt csinálták ezt is.

Én most belehallgattam, hát nem vagyok elragadtatva, de ennél találtam valami érdekesebbet is. Állítólag Mike egy LPU chatben azzal viccelődött, hogy az új album címe Narwhal lesz, és nu metal stílusú.. Na a címe biztos vicc, a másikat nem tudom, de én lennék a legboldogabb ember, ha még egy nu metal albumot kiadnának.
2013. október 22. 20:46 #77
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Idézet (MsDeadpool @ 2013.10.22. 19:11)
Én most belehallgattam, hát nem vagyok elragadtatva, de ennél találtam valami érdekesebbet is. Állítólag Mike egy LPU chatben azzal viccelődött, hogy az új album címe Narwhal lesz, és nu metal stílusú.. Na a címe biztos vicc, a másikat nem tudom, de én lennék a legboldogabb ember, ha még egy nu metal albumot kiadnának.

Mike-nak nem szabad elhinni semmit, trollkodik mindig. biggrin.gif
Csezi mondta pár éve, hogy örül neki, hogy a nu-metál halott. Szerintem mégtöbb elektronikus hangszerre és kevesebb gitárra számíthatunk, bár a LT már majdnem jó volt.
2013. október 23. 14:42 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.10.22. 20:46)
Mike-nak nem szabad elhinni semmit, trollkodik mindig. biggrin.gif
Csezi mondta pár éve, hogy örül neki, hogy a nu-metál halott. Szerintem mégtöbb elektronikus hangszerre és kevesebb gitárra számíthatunk, bár a LT már majdnem jó volt.

Ha ilyen körítésben mondta, akkor biztos vicc az is.biggrin.gif
Ja, tudom. Bár mintha mostanában kezdene feltámadni...
Nu metal lemezre már nem számítok tőlük, de azért kíváncsian várom, mit alkotnak legközelebb, és remélem olyat, ami miatt megbocsátom végleg ezt a remixalbumot.
2013. október 23. 15:50 #79
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Itt nyilatkozott Mike az új albummal kapcsolatban:
http://www.wrif.com/gmi/story.aspx?ID=2060502
2013. október 24. 21:15 #80
lpmaskmancick
lpmaskmancick