Nfl 2010-2011
2010. október 26. 10:04
Egyetértek veled, gonzales! Rivers nem az egyedüli negatívum! A négy eladott laba az nagyon sok!
2010. október 26. 10:07
Idézet (petimbo @ 2010.10.26. 10:01)
Igen, Riversről a kommentátorok is beszéltek. Irányítóként ezen a meccsen sem ment neki a játék, ennek ellenére az utolsó negyed meglepően izgalmas volt. Most ha jól tudom a San Diego 2-5-tel áll, ami nem fényes. A szezon elúszni látszik a Chargers számára.
igen 2-5-el állnak hát még lenne esély de ahhoz egy igen határozott győzelmekre lenne szüksége Riverséknek zsinórban!
De így elnézve a sorsolást nem lenne lehetetlen a dolog de ahhoz így kéne játszaniuk mint a Pats ellen tették a 4-ik negyedben!
Következik nekik egy felmenő ágban lévő Tennesse ami azért verhető lenne a Chargersnek akárhogy is nézem,aztán egy igen jó formában lévő Houston de még ők is bele férnének a Chargersnek majd Denver ami abszolút verhető idén a Broncosnál is káosz van!
2010. október 26. 10:10
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Idézet (petimbo @ 2010.10.26. 10:01)
Igen, Riversről a kommentátorok is beszéltek. Irányítóként ezen a meccsen sem ment neki a játék, ennek ellenére az utolsó negyed meglepően izgalmas volt. Most ha jól tudom a San Diego 2-5-tel áll, ami nem fényes. A szezon elúszni látszik a Chargers számára.
Riversről: én úgy tudom, h magasan a legnagyképűbb az Nflben, felvágós és vmi iszonyat nagyra van magától! Mindenki tudja ezt a csapatnál és szerintem abszolút hozzá vezethető vissza a csapat csetlése-botlása!
2010. október 26. 10:12
Idézet (petimbo @ 2010.10.26. 10:04)
Egyetértek veled, gonzales! Rivers nem az egyedüli negatívum! A négy eladott laba az nagyon sok!
bevallom én nem láttam a vasárnapi meccset teljes egészében azt se tudtam hogy 4-labdát adott el egyszerűen évek óta képtelen kiegyensúlyozott teljesítményre Rivers!
Ez a baj nálunk is a Miami Dolphinsnál hullámzó a csapat, és Chad Henne-vel nem vagyok elégedett lődöz mindig összevissza és a rövid passzai is pontatlanok mindig jó lenne már Chad Pennington ha 100 százalékosan felépülne de idén már a Dolphins letehet a rájátszásról,két ilyen ttitán csapattal mint a Pats és a Jets nem bírunk a csoprtban!nahmind1
2010. október 26. 10:18
Idézet (gonzales7 @ 2010.10.26. 10:12)
bevallom én nem láttam a vasárnapi meccset teljes egészében azt se tudtam hogy 4-labdát adott el egyszerűen évek óta képtelen kiegyensúlyozott teljesítményre Rivers!
Ez a baj nálunk is a Miami Dolphinsnál hullámzó a csapat, és Chad Henne-vel nem vagyok elégedett lődöz mindig összevissza és a rövid passzai is pontatlanok mindig jó lenne már Chad Pennington ha 100 százalékosan felépülne de idén már a Dolphins letehet a rájátszásról,két ilyen ttitán csapattal mint a Pats és a Jets nem bírunk a csoprtban!nahmind1
Nem mindegyik labdát ő adta el, de a turnoverek elég amatőr hibák voltak!
2010. október 26. 10:20
Idézet (ConfigKT @ 2010.10.26. 10:10)
Riversről: én úgy tudom, h magasan a legnagyképűbb az Nflben, felvágós és vmi iszonyat nagyra van magától! Mindenki tudja ezt a csapatnál és szerintem abszolút hozzá vezethető vissza a csapat csetlése-botlása!
Hát persze, az irányítón rengeteg múlik!
2010. október 26. 11:38
Idézet (ConfigKT @ 2010.10.26. 09:56)
mooka: Nagyon megtaláltad a Coltsot! Mióta érdekel ennyire szegény Manning-ék sorsa?
Beszéljünk inkább a San Francisco 49ers-ről!!
Mi a nagy büdös helyzet?, Singletary jövő héten ott lesz még a partvonal mellett szerinted? 
Én csak azt írtam, hogy nem olyan jók, mint ahogy azt várni lehetett. Peytonról egy rossz szót nem mondtam, csak a kistestvérről.
Ami a 49ers-t illeti, kész katasztrófa. Folyamatosan saját magukat verik meg azzal a rengeteg büntetéssel. Samurai Mike helye Jed York szerint egyenlőre biztosnak mondható. A bye week előtt nem hiszem, hogy elküldik, de év végén 99%, hogy távozik. Remélem az Alex Smith, David Carr sztárpárost viszi magával. Jövőre új HC, OC és remélhetőleg a drafton szerzünk egy jó irányítót is.
2010. október 26. 12:04
Idézet (ConfigKT @ 2010.10.26. 11:51)
Most olvasom Favre papának 2 csont eltörött a bokájánál
...én azt mondom még így is fog játszani a hétvgén... 
Ezzel a "kis" sérüléssel egy félidőt végigjátszott a hétvégén, úgyhogy szerintem is ott lesz a hétvégén a kezdőben. Nagyon komoly sérülésnek kellene lenni ahhoz, hogy ő ne játsszon.
2010. október 26. 17:17
há Romo-t is szépen lenullázták és ezzel a Cowboys-t is!
2010. október 26. 20:47
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (petimbo @ 2010.10.26. 09:42)
ÁÁ!
Felvettem videóra!
Ez egy nagyon szoros meccs lehetett az eredményt látva! A New England vs San Diego mérkőzés felejthetetlen 4. negyedet hozott vasárnap! A hazaiaknak balszerencséje volt. Én úgy éreztem hosszabbítást érdemelt volna a San Diego. A field goal nem sikerült, 10 centin múlott az egyenlítés. Azt nem értem ha egy San Diego ilyen negyedik negyedet tud produkálni, akkor mi az ördögöt csináltak három negyeden át!? Végig sima New England győzelemre fogadtam volna! 
nagyon jó meccs volt...az a 3 fumble legendás lesz még egy ideig
az a végjáték vááá...de SD hibázott a false start-tal és így az a +10 yard döntött
az uccsó 5 percet szívinfarktus közeli helyzetben néztem!
még több ilyen meccset
(most vasárnap New England Patriots - Minnesota Vikings 21:15-től
2010. november 03. 13:52
heeehh ez kész!!!
hol fog kikötni Moss?
http://www.nemzetisport.hu/nfl/randy-moss-negy-het-utan-tavozik-a-vikingstol-2051108/
http://www.nemzetisport.hu/nfl/randy-moss-negy-het-utan-tavozik-a-vikingstol-2051108/
2010. november 03. 15:04
Idézet (gonzales7 @ 2010.11.03. 13:52)
heeehh ez kész!!!
hol fog kikötni Moss?
A hírek szerint a Tennessee Titans, a St. Louis Rams, a Seattle Seahawks és a Miami Dolphins az a négy csapat, amelyik szeretné őt megszerezni. Ha tényleg csak ez a négy csapat érdeklődik iránta, akkor Moss St. Louis-ban fog kikötni. Egész jó kis csapat lenne az a Rams.
2010. november 03. 17:57
hááá a Dolphinsba ne is jöjjön..az a csapat egység ami van Miamiban legalább az megmaradjon!
2010. november 03. 22:08
Moss a Titansban kötött ki, Shawne Merriman pedig a Buffalo Billshez igazolt.
2010. november 03. 23:21
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (mooka @ 2010.11.03. 22:08)
Moss a Titansban kötött ki, Shawne Merriman pedig a Buffalo Billshez igazolt.
talán a Titans-ban megbecsülik...nem úgy mint Minnesotában
2010. november 05. 08:43
A valaha volt 100 legjobb játékos: NFL Top 100
A szurkolók és az NFL.com szerint is Jerry Rice volt a legjobb. (szerintem is
)
A szurkolók és az NFL.com szerint is Jerry Rice volt a legjobb. (szerintem is
2010. november 08. 11:14
hááá ez meglepetésként ért hogy a Pats kikapott a Browns-tól!!!
A Jets pedig csak behúzta a kötelezőt hogy a fene essen beléjük!!!
A Delfinjeim pedig kikaptak Baltimore-ban egy kínlódásos meccsen.nem volt valami kedves forduló számomra...
A Jets pedig csak behúzta a kötelezőt hogy a fene essen beléjük!!!
A Delfinjeim pedig kikaptak Baltimore-ban egy kínlódásos meccsen.nem volt valami kedves forduló számomra...
2010. november 08. 22:00
A Dallas Cowboys elküldte Wade Phillips vezetőedzőt. Jason Garrett veszi át a helyét, aki eddig a segéd vezetőedző volt. Annyira érett már, hogy elküldik, meg sem lepődtem rajta. A mostani meccs összefoglalóját láttam csak, de amikor mutatták Jerry Jones tulaj fejét, amikor már vagy 20 pontos hátrányban voltak, hát az minden pénzt megért.
2010. november 14. 22:47
őrület ami a Jets-Browns meccsen történik!!
és nyert a Jets de nem akármilyen ütközetben ez nem volt egyszerű ami ezen a meccsen volt!!
és nyert a Jets de nem akármilyen ütközetben ez nem volt egyszerű ami ezen a meccsen volt!!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: