Starity

Nfl 2010-2011

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 09. 22:23 #221
- törölt felhasználó -    
A Ravens lesz a Steelers ellenfele az AFC elődöntőjében, miután sima győzelmet aratott a Chiefs felett.
Az első félidőben még teljesen kiegyenlített volt a meccs, aztán a második félidőre nagyon kiismerhető lett a Chiefs támadójátéka, a folyamatos futással. Passzjátékuk nem is volt, néha már olyan érzésem volt, mintha 49ers meccset néznék és látnám, ahogy Alex/Troy Smith hozza egymás után a rossz döntéseit. Matt Casselnek egy-két passzán kívül, nem volt értékelhető a teljesítménye. A futójáték az első félidei 96 yardról 12 yardra esett vissza és mivel a védők voltak folyamatosan a pályán, teljesen elfáradtak a végére. A Ravens 15 perces drive-jánál már az indulatok is kezdtek elszabadulni, szinte nem volt olyan play, ahol ne lett volna nagyobb lökdösődés. A Baltimore védelme végig jól játszott, a támadók pedig hozták azt a szintet, ami kellett ehhez a győzelemhez. Plusz a játékvezetők is inkább őket segítették a kérdéses helyzetekben.
A Steelers ellen azért ennél több kell majd, főleg Flacco-nak kell kicsit összeszednie magát, mert néha hajmeresztő dolgokat csinált.
Go Ravens! tongue.gif thumbsup.gif
2011. január 10. 13:13 #222
- törölt felhasználó -    
szegény Eagles sad.gif nem így kellett volna végződnie a szezonjuknak szerintem...
viszont 4 meccsből eddig 3-mat eltaláltam
Seattle volt, aki a legjobban megérdemelte a győzelmet a wild cardon, Hasselbeck elképesztően játszott, a Saints meg azt hitte sima ellenfél lesz a Seahawks. Most nagyot nőttek a szememben. A Lynch futás meg kegyetlen volt biggrin.gif
Colts jól kikapott, aminek nagyon örülök biggrin.gif remélem Jets-et simán verjük, mint az alapszakaszban a második meccsen.
2011. január 12. 19:36 #223
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
hát mellékelek két képet melyik ma készültek a Gillette Stadion mai állapotáról...szerintetek lesz itt meccs hétvégén? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. január 12. 20:14 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Macaroth @ 2011.01.12. 19:36)
hát mellékelek két képet melyik ma készültek a Gillette Stadion mai állapotáról...szerintetek lesz itt meccs hétvégén? biggrin.gif

Lesz, méghozzá micsoda meccs. laugh.gif Az ilyen körülmények között alakulnak ki a legjobb összecsapások, már régóta szeretnék megnézni egy jó havas, szeles meccset. Ha jól emlékszem egy Pats meccsen volt, amikor volt az a nagy hó, a szél meg elhajlította a kapukat.
2011. január 12. 21:45 #225
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

Idézet (mooka @ 2011.01.12. 20:14)
Lesz, méghozzá micsoda meccs. laugh.gif  Az ilyen körülmények  között alakulnak ki a legjobb összecsapások, már régóta szeretnék megnézni egy jó havas, szeles meccset. Ha jól emlékszem egy Pats meccsen volt, amikor volt az a nagy hó, a szél meg elhajlította a kapukat.

ha volt ilyen se emlékszem rá...de a hó jó ómen...a Patriots eddig 10-0 a havas meccseken biggrin.gif

+1 kép:
2011. január 12. 22:43 #226
- törölt felhasználó -    
az szééép!!! ohmy.gif w00t.gif ohmy.gif w00t.gif
2011. január 13. 08:51 #227
- törölt felhasználó -    
Ron Rivera lett a Carolina Panthers főedzője. Ennek kimondottan örülök. smileeee.gif Rivera, aki eddig a Chargers, előtte pedig a Bears defense coordinator-a volt évek óta próbálkozott egy HC munkára és most végre sikerült. Nagyon jó edzőnek tartom, a Panthers védelmét legalább biztos, hogy összeszedi. A draft-on is inkább a védelemre fognak inkább választani, első körben Da'quan Bowers-t vagy Nick Fairley-t választhatják. Talán ettől javulna az a pocsék futás elleni védelem. Nem hiszem, hogy irányító érkezik hozzájuk 1/1-re, nincs igazán ilyen jó QB prospect. Clausen-nek meg kell adni még egy esélyt, hogy bizonyíthasson.
A másik nagy hír, hogy Pat Shurmur lett a Cleveland Browns főedzője. Shurmur a Rams offense coordinator-a volt eddig és láthattuk, hogy Bradford milyen jól teljesített rookie évében. Ha így fel tudja hozni McCoy-t is, aki ráadásul elég pontosan passzol, csak egy jó edző kell neki, hogy még jobban fejlődhessen, akkor jövőre egy egész ütőképes Browns-t láthatnánk.
2011. január 13. 16:09 #228
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem Carroll-t, de ez nagyon jó. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: bertmccracken
2011. január 13. 19:27 #229
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

hehhhe biggrin.gif

Gillette Stadium állapot-frissítés biggrin.gif :
2011. január 13. 23:01 #230
- törölt felhasználó -    
Ahogy a képeket elnézem, kezd egyre jobb idő lenne arra. Pedig annyira reménykedtem. sad.gif
John Fox lett a Denver Broncos új főedzője. 2002-től egészen eddig a szezonig ő volt a Carolina Panthers HC-a. 2-szer nyerték meg vele a csoportot, egyszer pedig még a Super Bowl-ig is eljutottak, ahol a New England állította meg őket.
Ami pedig a vicc kategóriába tartozik Vance Joseph, a 49ers eddigi defensive backs edzője, miután elküldték San Francisco-ból a pocsék teljesítménye miatt, a Houston-ban fogja ellátni ugyanazt a posztot. Először nem hittem a szememnek, hogy kinek kellhet ő ... aztán vettem csak észre, hogy a Texans passz elleni védekezése idén 32. (267,5 yard/meccs), míg a 49ers-é 24. (231,1 yard/meccs). Hát igen, rájuk fér az erősítés ... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. január 15. 23:38 #231
- törölt felhasználó -    
WTF???mi volt eza TD a Ravensnek?? w00t.gif
2011. január 15. 23:50 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2011.01.15. 23:38)
WTF???mi volt eza TD a Ravensnek?? w00t.gif

Nekem nagyon tetszett tongue.gif laugh.gif Hátrafelé mozgott a karja, ezért fumble lett ... szerintem jó döntést hoztak a bírók. De, hogy mindenki csak nézte a labdát, mikor nem volt sípszó, érdekes. smileeee.gif
Éééés a Ravensé a labda thumbsup.gif ... Steelers - Ravens 7:21 http://www.feebleminds-gifs.com/smiley-faces-76.gif
2011. január 16. 00:14 #233
- törölt felhasználó -    
most lassították megint ez kééész!! biggrin.gif biggrin.gif pusztulok! biggrin.gif biggrin.gif jó nagy "hakni"eddig eza meccs a Steelerstől!
Így a Dolphins is eljátszogatna a Ravens ellen! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. január 16. 00:17 #234
- törölt felhasználó -    
Attól az egy jelenettől teljesen összezavarodott a Steelers ... és még a Field Goal sem jó blink.gif
2011. január 16. 00:20 #235
- törölt felhasználó -    
jaja durva eddig! biggrin.gif
2011. január 16. 00:43 #236
- törölt felhasználó -    
Na szép, így eladni a labdát és TD Steelers. sad.gif
2011. január 16. 00:50 #237
- törölt felhasználó -    
nem baj az én semlegesként örülök, végre történik már valami a Steelersnél is!!
2011. január 16. 01:07 #238
- törölt felhasználó -    
Van egy olyan érzésem, hogy innen fogja megnyerni a Steelers a meccset. Amennyire a Ravensnek állt a meccs az első félidő végén, most annyival jobb a Steelers. Meg is van az egyenlítő TD. sad.gif
2011. január 16. 01:09 #239
- törölt felhasználó -    
hmmm no majd meglátjuk!! biggrin.gif biggrin.gif
most egál! biggrin.gif

háááááááááááá WTF??
mi folyik itt?? w00t.gif
2011. január 16. 01:14 #240
- törölt felhasználó -    
Nem is mondok semmit, ez egyszerűen hihetetlen. Még a snappet sem tudják rendesen megoldani. Fogadni mernék, hogy ebből is TD lesz. smileeee.gif ... ezt buktam volna, csak Field Goal laugh.gif
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!