Gaga testét csak nyers húscafatok takarják
2010. szeptember 11. 13:41
Wááá, ez nagyon állat!!!
(szó szerint...)
Ha lenne olyan funkció, hogy be lehet állítani kedvenc cikknek, tutira megtenném!
Tök szexi ez a kép. Többek között azért is szeretem őt, mert egyedi és mindig tud újat mutatni, én meg szeretem a változatosságot.
A PETA meg egy nagy sz**r, még a South Parkban is kifigurázták őket. Minden hülyeségen felháborodnak.
Ha lenne olyan funkció, hogy be lehet állítani kedvenc cikknek, tutira megtenném!
Tök szexi ez a kép. Többek között azért is szeretem őt, mert egyedi és mindig tud újat mutatni, én meg szeretem a változatosságot.
A PETA meg egy nagy sz**r, még a South Parkban is kifigurázták őket. Minden hülyeségen felháborodnak.
2010. szeptember 11. 14:02
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
azért ez elég durva o.O
2010. szeptember 11. 16:48
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
ez a kép brutál
2010. szeptember 11. 17:53
Azért ezzel tényleg egy kicsit messzire ment, nincs rá jobb szó: undorító
2010. szeptember 11. 23:40
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
kiborító??? ez alatt mit értesz? most otthon szétszeded a berendezést, netán őrjöngesz, vagy mi??? komolyan nem értem! meg akik azt írták, hogy "na ez durva" őket se tudom megérteni, hogy most sokkot kaptak otthon?
egyedül azokat értem meg akik azt írták, h undorító, persze NEM értek velük egyet
2010. szeptember 12. 16:41
nem semmi ez a nő....xD kicsit prostis de állati
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: