Idézet (Grace Benning @ 2010.09.10. 19:31)
Azért ugatnak meg azok a kutyák is, akik 100 éve ismernek, mert érzik, hogy félsz.
Spongyát rá, elfogadom az álláspontodat, de nem értek vele egyet.
Igen, ez nálam nagyon meglátszik. Nem tudok odanézni, teljesen lemerevedek, és igyekszek mindig a lehető legkisebb zajt keltve nagyon gyorsan elpucolni a helyszínről, hogy még véletlenül se vegyen észre. Idén tavasszal az egyik iskolai nap végén jöttem haza este 7 körül, és a szokásos útvonalam egyik részénél szabadon császkált két, számomra minden tekintetben ismeretlen, nagytestű kutya. Na ott is annyira berezeltem, hogy megkerültem azt a szakaszt, és másik úton jöttem haza. Vagy a másik: szintén iskolából jöttem, de ekkor rendes tanítási nap volt, fél 9-ig tartott az óra. (esti gimi) Sötét volt, nem láttam semmit, csak a világításom fényét. Egyszer csak azt láttam a szemem sarkából, hogy valami ott áll mellettem, de mozdulatlan. odanéztem, hát egy ilyen kis picsányi hegyesfülű szobakutya... Hirtelen történt, meg se mukkant, de úgy megrémültem tőle, hogy olyat üvöltöttem reflexszerűen, hogy a kutya még jobban megijedt, mint én, sarkonfordult, és elrohant...
Szóval, nálam ez tényleg fóbiaszintű félelem. A másik, meg ugye hogy mozgássérült vagyok, ergo, hogyha nekemtámad, nemigen tudok mit tenni, valószínűleg otthagynám a fogamat...

2 felhasználónak tetszik: