Mint általában minden lány, Thalía is imádja a plüssállatokat, főleg a mackókat, melyekből állítólag hatalmas gyűjteménye is van. Tegnap is „találkozott” eggyel, csakhogy az legalább kétszer akkora volt, mint ő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía esete a plüssmackóval
2010. szeptember 08. 18:21
2010. szeptember 08. 18:23
Jaj de édes ez a csaj!!! Egyre inkább szimpatikus nekem, ahogy a cikkek alapján kezdem megismerni 
Köszönöm, El Mexicano
Köszönöm, El Mexicano
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. szeptember 08. 18:25
Idézet (inspiredboy @ 2010.09.08. 18:23)
Jaj de édes ez a csaj!!! Egyre inkább szimpatikus nekem, ahogy a cikkek alapján kezdem megismerni
Köszönöm, El Mexicano
Köszönöm, El Mexicano
Detto!
2010. szeptember 08. 18:29
Plüssmackó, mi?
Én a budapesti Természettudományi Múzeumban láttam ilyet, a mamut melletti teremben, jó 4 éve, barátom le is van fotózva vele, és oda van írva a kép alá, hogy: "Senki ne bántsa a medvét!!!"
Aranyos a sztori, Thalía pedig tényleg nagyon szép, viszont a sorozatait nem szeretem, illetve nem is ismerem igazán, ezért nincs a kedvenceim között, de a staritys adatlapjának a fotóját elmentettem, mert az valami nagyon
...
Aranyos a sztori, Thalía pedig tényleg nagyon szép, viszont a sorozatait nem szeretem, illetve nem is ismerem igazán, ezért nincs a kedvenceim között, de a staritys adatlapjának a fotóját elmentettem, mert az valami nagyon
El Mexicano
2010. szeptember 08. 18:37
Énn is akarok:D Tényleg úgy néz ki mint egy 15 éves.Wow
2010. szeptember 08. 18:40
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
xD
2010. szeptember 08. 18:41
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Aranyos. 
Amúgy én nem igazán értem, hogy ebben mégis mi a hír...
Amúgy én nem igazán értem, hogy ebben mégis mi a hír...
2010. szeptember 08. 18:43
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.08. 18:29)
Plüssmackó, mi?
Én a budapesti Természettudományi Múzeumban láttam ilyet, a mamut melletti teremben, jó 4 éve, barátom le is van fotózva vele, és oda van írva a kép alá, hogy: "Senki ne bántsa a medvét!!!"
...
A sorozatait én is csak azért néztem, mert ő a kedvenc énekesnőm, a számai nagyon jók.
A kép pedig itt van nagy felbontásban
2010. szeptember 08. 18:44
Első ránézésre tényleg nem tűnik többnek 16-nál ami elég érdekes,és egyben pozitív dolog.
2010. szeptember 08. 18:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nekem meg a bécsi Természettudományi Múzeumos emlékeimet idézte fel ez a kép... Ott is van egy ilyesmi medve, mondjuk Ő szegény igazi volt, csak már kilehelte lelkét és kitömték... Bár szerintem még az a brumi sem volt ilyen nagy... 
Thalía pedig nagyon helyes, magam sem nézném többnek 15 évesnél, ha nem tudnám, ki Ő, s milyen idős is valójában...
Thalía pedig nagyon helyes, magam sem nézném többnek 15 évesnél, ha nem tudnám, ki Ő, s milyen idős is valójában...
2010. szeptember 08. 18:57
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Nem is tudom melyik a cukibb
2010. szeptember 08. 18:58
Thaly jól tartja magát! És nagyon éde ez a kép:)
2010. szeptember 08. 19:36
Mexicano: köszi a képet, megmondom őszintén, nekem az adatlapos képen fel sem tűnt, hogy kisfelbontású, mert még azt is teljesen jól lehet háttérnek használni, mondjuk, én nem szeretem az egészalakos háttereket, amik beterítik az egész képernyőt, ezért csak szimplán középre volt téve. Viszont, ezen legalább látni még mást is belőle...
El Mexicano
2010. szeptember 08. 19:38
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
Nagyon aranyos a képen!
De hát én mit is mondhatnék?!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.