Szeptember 7-én barátságos mérközésen Argentína 4 gólt vágott a világbajnok Spanyolországnak!
A teljes cikkhez kattints ide!
Messiék megverték a világbajnokokat!
2010. szeptember 08. 17:04
2010. szeptember 08. 17:08
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Van ilyen is...
2010. szeptember 08. 17:09
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nem baj. lehet csak amiatt, hogy vendégek voltak, és szerettek volna kedveskedni, hogy a hazai csapat győzzön.
vagy csak ezzel boldogítom magam?!
2010. szeptember 08. 17:11
ez csak egy barátságos meccs volt
amúgy meg előfordul
amúgy meg előfordul
2010. szeptember 08. 17:19
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Egy VB cím után biztos elfáradtak.
2010. szeptember 08. 17:21
A-a-a a spanyol kezdőből olyanok hiányoztak, mint Casillas, Ramos, Puyol, Capdevila, Xavi és Torres. Piqué meg mit sem ér védőtársai nélkül, a spanyolok meg amúgy sem a kiváló védelmükről híresek. Elmondom, hogy ez egy tartalékos csapat volt, mielőtt azt mondanátok, hogy a vb bunda volt, a sztárokat most pihentették. Pepe bakijához annyit, hogy szakadt az eső, előfordul. Marchena helyett viszont én is mást küldtem volna fel.
Na és most megközelítem a másik oldalról is, hogy ne mondhassátok, hogy elfogult vagyok:
Ez csak egy barátságos mérkőzés volt, lehet hogy Bosque is így fogta fel, de azért egy világbajnok csapatnak nem kellene így elpuhulnia.
Na és most megközelítem a másik oldalról is, hogy ne mondhassátok, hogy elfogult vagyok:
Ez csak egy barátságos mérkőzés volt, lehet hogy Bosque is így fogta fel, de azért egy világbajnok csapatnak nem kellene így elpuhulnia.
2010. szeptember 08. 17:56
Én azért örülök hogy Argentina nyert:) és végre Messi lőtt gólt:)
2010. szeptember 08. 17:58
Idézet (EszterLondon @ 2010.09.08. 17:09)
nem baj. lehet csak amiatt, hogy vendégek voltak, és szerettek volna kedveskedni, hogy a hazai csapat győzzön.
vagy csak ezzel boldogítom magam?! 
én is
2010. szeptember 08. 18:05
|
|
rekatuzsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 98 Azonosító: 111824 offline
|
Szegeny spanyolok 1000er jobbak mint az argentinok ;s ez csak egy bartasagos mecs volt
Viva espana!
2010. szeptember 08. 18:13
|
|
Lanab14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 123684 offline
|
előfordul az ilyen!lehet hogy most nem voltak formában.senki sem lehet mindig formában!amugy is egy barátságos meccs volt!az Argentinoknak gratula a spanyolonak pedig nem szabad letörni ez csak egy barátságos meccs volt nem pedig a világbajnokság ugy hogy majd köbetkező alkalommal ti nyerte!VIVA ESPANA!
2010. szeptember 08. 21:11
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
egyik felem sír a másik nevet... Így jár ha akinek a két kedvenc válogatottja játszik...
2010. szeptember 09. 20:04
Tudom hogy sokan a spanyolokat szeretitek.de azt azért ne mond hogy 1000-szer jobbak mint az Argentinok mert ez nem igaz.a spanyolok is jók de az Arentinok azért nem lehetnek annyira bénák mint ahogy azt te gondolod Rekatuzson!!hiszen nyertek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: