"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 09. 14:40
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Na leszálhatnak a Twilight sztárokról mer kicsit sincs igazuk. És Justinkának a haja valami extra f*s szóval ő inkább ne dumáljon és Robertnek teljesen igaza van, a haja télleg katsztrófa de ha neki ez tetszik akkor abba nem kéne beleszólni mer ez az ő dolga. És csak úgy beszólogatni másoknak nem kéne és ez bizonyítja hogy Bieberke még mindig úgy viselkedik mint egy három éves, nem csak hoyg úgy néz ki de úgyis viselkedik.
2010. szeptember 09. 14:51
nem is tudtak mostanáig h Adam twilight rajongó.
mondjuk örülök neki mert én is imádom
mondjuk örülök neki mert én is imádom
2010. szeptember 09. 14:59
Miért kell ennyire leszólni a Twilight-ot? Justintól és Miley nem lehetett mást várni, hiszen mindkettőjük egy kicsit őrült! De hogy Cole! Nagyot csalódtam benne! Nem gondoltam volna hogy ilyet csinálna bármikor is!
2010. szeptember 09. 15:48
|
|
paraizo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 302 Azonosító: 128699 offline
|
De parasztok!!! Most mé kell bántani szegény twilight sztárokat????!!!!! Justin kritikája meg egyszerűen nevetséges hogy a hajviselet miatt kritizálja Robot!! ( Rob haja jobb
) Én szeretem Miley-t de most ő is minek szól bele?? Üljön a pofájára!! Csak féltékeny me nem ő kapta Jane szerepét!! Kristen jól játszik! És a Cole gyerek is szemét! Taylor igenis jól színészkedik!!
I LOVE TWILIGHT ♥♥
I LOVE TWILIGHT ♥♥
2010. szeptember 09. 16:03
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
ez benne volt az újságban...
2010. szeptember 09. 17:22
|
|
funnybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 134393 offline
|
I LOVE TWIHLIHT!!!
2010. szeptember 09. 17:40
|
|
Minidyvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 133613 offline
|
uramisten hogy miley mekkora egy pcsa .már bocsánat ha ezzel vkit megsértek de nekem ez a véleményem . előbb nézzen magára aztán szóljon be Kristennnek!és méghogy Kristen nem jól játszik. miley csak grimaszolni meg vihogni tud .jó azt nem tagadom hogy jó hangja van mert jó télleg de azért nem kéne igy elszálni . én Kristen mellett pártolok
2010. szeptember 09. 17:42
Idézet (Minidyva @ 2010.09.09. 17:40)
uramisten hogy miley mekkora egy pcsa .már bocsánat ha ezzel vkit megsértek de nekem ez a véleményem . előbb nézzen magára aztán szóljon be Kristennnek!és méghogy Kristen nem jól játszik. miley csak grimaszolni meg vihogni tud .jó azt nem tagadom hogy jó hangja van mert jó télleg de azért nem kéne igy elszálni . én Kristen mellett pártolok
Nem rég egy interjúban Miley ennek a nyilatkozatnak a tökéletes ellenkezőjét mondta. Ez a Bravo magazin. Mindent máshogy ír le, mint ahogy van. Miley szereti Kristent és tehetséges színésznőnek tartja. Én legalábbis így tudom és hallottam.
2010. szeptember 09. 17:48
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
A bieber-gyerek csak féltékeny, mert nem ő a legkedveltebb ember a világon. hogy lehet valaki ennyire szánalmas?
2010. szeptember 09. 18:07
|
|
ladybirdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 132895 offline
|
"Emma Watson: Imádja Robert Pattinsont, és persze a könyveket is."
Na de komolyan, ez most KOMOLY? nemrég még leszólta.. ugyanmár.. pff
szegény kris
Miley kapja be
Na de komolyan, ez most KOMOLY? nemrég még leszólta.. ugyanmár.. pff
szegény kris
Miley kapja be
2010. szeptember 09. 18:13
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Ez nagyon hülyeség és ez tök értelmetlen mert Emma Watson egyszer leszólta a Twilight-et egyszer meg szereti! Döntse már el!
2010. szeptember 09. 18:30
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Azt nem értem, hogy Miley milyen alapon szól be Kristen-nek. És bírom Miley-t (néha), de szerintem Kristen tehetségesebb mint Miley.. Ebben az esetben pedig teljesen egyetértek Kristen-el. Cole pedig rendesen kitálalt Lautner-ről, de nem azért mondom ezt, hogy bárkit is megbántsak, de egyetértek vele.. A Robert Justin-os részhez pedig azt mondanám, hogy egyikőjüket sem szeretem, de ebből a szempontból Robert-el kell egyetértenem.
2010. szeptember 09. 19:00
|
|
Dantavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 461 Csatolások: 8 Azonosító: 126346 offline
|
úgy kezdtem el olvasni ezt a cikket hogy de jó a Justin beszólt a Robertenek (bocs rajongók), nem bírom a Roberetet, de azt nem mondom hogy nem tud színészkedni, (igaz hogy ha már választani kell a Robert és a Taylor között akkor a Taylor a hejesebb), de ilyen szánalmasat beszólni hogy "nekem jobb a hajam mint neki" , ez már szánalmas!!!! a sztároknál hogy tud ennyire tombolni az egó (nem mindenkinél)?
nekem a Justin a kedvencem de attól még tudok reálisan gondolkodni! azt hiszem...
és EZ a Justintól SZÁNALMAS volt!!!! és EGOISTA!!!
2010. szeptember 09. 19:18
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
miley-nek igaza van, mert én is amikor kristen-t nézem mindig csak ugyanaz, és van amikor úgy néz, mint egy üresfejű, robert sem valami klassz színész. taylor-ról nem csodálom, ha jót mondanak róla, mert ő télleg tehetséges. sztem ő a legjobb közöttük
2010. szeptember 09. 19:33
Ez van szó szerint benne az új Bravo Girl-ben,ennyi erővel bárki ki tudja másolni.am engem nem érdekelnek,hogy ki mit gondol dolgokról.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: