"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 08. 18:26
|
|
mirannafulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 131198 offline
|
király hogy adam is szereti(:
2010. szeptember 08. 18:26
En nagyon nem szeretem a Twiligt et lattam de nem tetszik!!!
2010. szeptember 08. 18:35
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
azta, megint ezek az Őstehetségek kritizálnak
)...bár nem vagyok annyira nagy alkonyat rajongó, azért inkább az ő pártjukon állok, mintsem ilyen háálivúúúdi diszpöcsöket pártoljak, mint ezek
2010. szeptember 08. 18:40
Miley már többször is nyilatkozott arról, h bírja Kristent, meg amúgy sem egy beszólogatós fajta, de köszönjük h újabb kamu cikkel bővítetetted a repertoárt 
Bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=hkA8ovtcakM
Bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=hkA8ovtcakM
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. szeptember 08. 18:41
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Taylor <3 Milyen cuki már xD
"Nem kötelező engem nézni a nap 24 órájában!"
Igaza is van. Sosem értettem, aki nem olvasta el a könyvet miért kérdi: Miért vannak ezért annyira oda az emberek? Hát a válasz: a könyv miatt. Én se a film miatt voltam twilight fan! (de persze az is közbejátszott, főként csak Taylor
) Fú és hogy utálom én Mileyt xD De komolyan most miét kell ilyet mondania? Főként ha nem is látta a filmeket??! És egyébkéntis pont ő mondja, h Kristen nem tud színészkedni? Gratulálok háná montáná xD
És Justin is... Wáhá xD Gondolhattam volna, hogy csak a haja miatt akar belekötni Robba. Jellemző. Egyébként is Barbye Kennek volt először olyan haja... xDD
"Nem kötelező engem nézni a nap 24 órájában!"
Igaza is van. Sosem értettem, aki nem olvasta el a könyvet miért kérdi: Miért vannak ezért annyira oda az emberek? Hát a válasz: a könyv miatt. Én se a film miatt voltam twilight fan! (de persze az is közbejátszott, főként csak Taylor
És Justin is... Wáhá xD Gondolhattam volna, hogy csak a haja miatt akar belekötni Robba. Jellemző. Egyébként is Barbye Kennek volt először olyan haja... xDD
2010. szeptember 08. 18:43
Akk most mivan?O.o Miley szereti,vagy nem? Yes or No? Én amúgy nem szeretem a Twilightot,sőt ez enyhe kifejezés...de az a gyenge beszólás Justintól..az röhelyes xĐ
2010. szeptember 08. 18:45
|
|
GlitterGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 16 Csatolások: 2 Azonosító: 134361 offline
|
yeahh :]
végre mindenki megmondja a tuttit
hála isten már agyfaszt kaptam a sok 'yeah milyen geci jó az alkonyat' dumátol
végre mindenki megmondja a tuttit
hála isten már agyfaszt kaptam a sok 'yeah milyen geci jó az alkonyat' dumátol
2010. szeptember 08. 18:45
háát nembírom már Robertet ..és Justint meg imádom.. de Robertnek igaza van 
meg nemértem Cole mért mondott olyat Talyorról
szeretem Cole-t de azért ő sem olyan nagyon nagyon jó színész ... ezért vagyok inkább Dylan fan mint Cole
xD
2010. szeptember 08. 18:47
Idézet (Wonderful Dreamgirl @ 2010.09.08. 18:43)
Akk most mivan?O.o Miley szereti,vagy nem? Yes or No? Én amúgy nem szeretem a Twilightot,sőt ez enyhe kifejezés...de az a gyenge beszólás Justintól..az röhelyes xĐ
Kristent bírja és dicsérte a Runawayben nyújott alakításáért.
A Twilightot nem látta, nem olvasta és nem is érdekli.
2010. szeptember 08. 18:50
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Inkább örüljenek ezek a fiatalok, hogy van karrierjük és jó sok pénzük!!
2010. szeptember 08. 18:50
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
jobb kifogást is kitalálhattak volna azok akik ócsárolták a Twilight-ot xD , és am is pont azok kritizálnak akik nem is értenek a színészethez ez röhejes xD meg nézném Miley-ka hogy játsza el Bella szerepét és Justin bigyóka haja sem épp a legjobb xD
2010. szeptember 08. 18:53
Idézet (Devil93 @ 2010.09.08. 18:50)
jobb kifogást is kitalálhattak volna azok akik ócsárolták a Twilight-ot xD , és am is pont azok kritizálnak akik nem is értenek a színészethez ez röhejes xD meg nézném Miley-ka hogy játsza el Bella szerepét és Justin bigyóka haja sem épp a legjobb xD
látom neked is fájna visszaolvasni ;)
2010. szeptember 08. 18:53
|
|
GlitterGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 16 Csatolások: 2 Azonosító: 134361 offline
|
vki elmondaná h mi a rákot lehet szeretni egy mókusfejűben, egy paranoiásban és egy csövesképüben.?!
ráadásul amit kristen Ninának beszólt.. szentem a vámpírnaplók ezerszer jobb mint twilight.. oO
ráadásul amit kristen Ninának beszólt.. szentem a vámpírnaplók ezerszer jobb mint twilight.. oO
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.