"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 08. 17:44
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
érdekes ,h a "harcokból" az alábbi "skacokat" nem szeretem: Robert,Justin,Miley. Taylortól olyan beszólás volt , mint amilyeneket a tesóm szokott xD Miley el van szállva magátol. Justin azt hiszi,h ő ő legjobb de nagyon f*s. Itt Robert-et nem ócsárolom mert végül is igaza van.
2010. szeptember 08. 17:46
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
hát ... volt némelyikben kicsi igazság ... de nem értem h mért kell ilyenek mondani mikor aztsem tudják h miről szól a film ...
2010. szeptember 08. 17:46
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
én szeretem a Twiligt-ot

semmi bajom sincs a szinészekkel de egyetértek Mileyval
bocs a Kristen Rajongók XD
akkor Cole... Hát biztos irigy Tay felsőtestére XD XD és Justint meg egyszerűen utálom!!!(megint bocs a fanoktól) de Robert sem a szivem csücske de ink ő mint Justinka.
semmi bajom sincs a szinészekkel de egyetértek Mileyval
akkor Cole... Hát biztos irigy Tay felsőtestére XD XD és Justint meg egyszerűen utálom!!!(megint bocs a fanoktól) de Robert sem a szivem csücske de ink ő mint Justinka.
2010. szeptember 08. 17:49
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Demilena @ 2010.09.08. 17:32)
Zárójelben megjegyzem, hogy Cole-lal egyetértek, de már nem azért, ő jó színész?
Kristen játéka közel sem tökéletes, de nehogy már Miley mondja valakire, hogy rossz színésznő! Ő egy borzalmas színésznő.
Justin meg Robert hajával jön? Na ne szórakozzunk már! Robert színészi játékáról akkor nyilatkozzon, ha Ő elért valamit színészként.
A Katy Perry-s dolog meg amúgy igaz. A NM premierjén nyilatkozta.
Kristen játéka közel sem tökéletes, de nehogy már Miley mondja valakire, hogy rossz színésznő! Ő egy borzalmas színésznő.
Justin meg Robert hajával jön? Na ne szórakozzunk már! Robert színészi játékáról akkor nyilatkozzon, ha Ő elért valamit színészként.
A Katy Perry-s dolog meg amúgy igaz. A NM premierjén nyilatkozta.
Nem vagyok egy Twillight fan, sőt.. de ebben nagyon igazad van!!
2010. szeptember 08. 17:56
Hát ez jó. Voltak elég gáz beszólások. Taylor azért megmondta a tutit. Amit Ő mondott, abban van némi igazság.
Nem tudom Cole miért szólta le Tayt. Az Ő színészi játéka sem valami nagy cucc.
Robra csak jót tudok mondani. Végre valaki valmennyire leoltotta Bíbert.
És Adam.
Benne nem kell csalódni soha. Nem teszi ki a lábát otthonról Twilight DVD nélkül? Nagyon helyes.
Ninán azért csodálkozom.
De azért jófejség tőle.
Miley meg nem hiszem, hogy szidta Kristent, mivel nemrég még tehetségesnek mondta.
Justin meg még ahhoz nem nőtt fel teljesen, hogy egy ilyen filmnek felfogja a lényegét. A hajról meg csak annyit, hogy inkább legyek kócos, mint gombafej.
Egyébként a Bravo a legmegbízhtaóbb forrás.
Robra csak jót tudok mondani. Végre valaki valmennyire leoltotta Bíbert.
És Adam.
Ninán azért csodálkozom.
Miley meg nem hiszem, hogy szidta Kristent, mivel nemrég még tehetségesnek mondta.
Justin meg még ahhoz nem nőtt fel teljesen, hogy egy ilyen filmnek felfogja a lényegét. A hajról meg csak annyit, hogy inkább legyek kócos, mint gombafej.
Egyébként a Bravo a legmegbízhtaóbb forrás.
2010. szeptember 08. 18:02
A 'rosszindulatú' beszólások elleni küzdelem felesleges, nem érnek el vele semmit sem, aki eddig szerette ezekután is szeretni fogja, aki nem szerette, ezekután sem fogja. Most tényleg mi értelme van küzdeni?
2010. szeptember 08. 18:08
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
kamu cikk:) de jót nevettem rajta:)
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2010. szeptember 08. 18:09
|
|
nyunyooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 128856 offline
|
most erre mit mondjak.? kinek mii tetszik... : D
én egyiknek se vagyok a rajóngója. Se mileynek, se colenak, se taylornak, se robertnek, se justinnak, see senkinek.
én egyiknek se vagyok a rajóngója. Se mileynek, se colenak, se taylornak, se robertnek, se justinnak, see senkinek.
2010. szeptember 08. 18:10
|
|
rekatuzsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 98 Azonosító: 111824 offline
|
Ez az AdAM :*
2010. szeptember 08. 18:12
Érdekes állítólag Emma utálja az Alkonyat filmeket.És Miley-ról van is egy interjú amiben elmondja hogy nagyon bírja Kristent.És Justin állítólag Twilight-fan.Azt nem tudom hogy Cole tényleg mondott-e ilyet Taylorról de nekem Cole jobban tetszik mint Taylor(régebben imádtam Taylort de mára kicsit elszállt).Amúgy a Jonas Brothers és Demi is imádják az Alkonyatot.
2010. szeptember 08. 18:12
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Miley milyen jógon szólt be KStew-nak? Megnézte már a filmjeit, milyen katasztrofálisan szar színésznő???!!!
tothbianka
2010. szeptember 08. 18:15
|
|
Bieber_Jessica012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 37 Csatolások: 1 Azonosító: 133751 offline
|
Justin hol van?
2010. szeptember 08. 18:16
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
ááááááá Pfffff!!! poén a javából!!Miley féltékeny,Justin is féltékeny a javából ez a Cole fiú meg csak szeretne úgy kinézni mint Taylor!!...hát igen álmodik a nyomorxD
tothbianka
2010. szeptember 08. 18:16
Ja és Taylor(Swift) meg Selena már nem állnak melletük amióta Taylor(Lautner)dobta őket.
2010. szeptember 08. 18:19
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
jajj istenem.....ez vicces
pont az a harom ugynevezett sztar ocsarolja a Twilightet es a szereplotit akik abszolut tehetsegtelenek es akiknek nem lenne joguk oket fikazni.....ezt a Cole gyereket nem ismerem ugyhogy nem mondok ra semmit,de nem birom es o hadjon beket Taylornak amikor ugy nez ki mint egy ufo....jajj hat Mileyken akadtam ki legjobban:nevet: ur isten hulye P***a,o meri megkrerdojelezni Kristen tehetseget amikor o aztsem tudja mi az a szineszkedes....na es persze Bieberke hat o mindenhol ott kell legyen termeszetesen....jobb a haja mint Robertnek
bekepzelt egy gyermek az biztos....azthiszi jol nez ki az a gombafizura?
hat rohelyes
2010. szeptember 08. 18:22
|
dorka.2010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 127992 offline
|
Amúgy ez röhejes álmodik a nyomor a beszólók részéről szeretnének ők is ilyen ismeretséget mint a Alkonyatosok. Miley röhejes volt látszik hogy csak a botrányaival tudja felhívni magára a figyelmet és mások lehordásával aki többet ér mint ő és többet tett le az asztalra.
2010. szeptember 08. 18:25
Mileynak most kivételesen igaza van mindenben!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.