"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 08. 17:26
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
most attol h Cole egy fejezetet elolvasott a könyvből attol nem derült ki semmi, szoval nem igazán itélhetné meg. Justin pedig...neki semmi joga beszolni Robert Pattinsonnak,és tisztán láccik rajta h féltékeny. most a haja miatt utálja az alkonyatot?? csak a sikerre féltékeny mndenki- szerintem...
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2010. szeptember 08. 17:26
|
|
ichbinkrisztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 129899 offline
|
hát ez nem semmi xD. bár Justin-tól ezt el lehet várni, üres az agya xD
2010. szeptember 08. 17:28
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (ichbinkriszta @ 2010.09.08. 17:26)
hát ez nem semmi xD. bár Justin-tól ezt el lehet várni, üres az agya xD
Jól mondod!!
2010. szeptember 08. 17:32
Zárójelben megjegyzem, hogy Cole-lal egyetértek, de már nem azért, ő jó színész?
Kristen játéka közel sem tökéletes, de nehogy már Miley mondja valakire, hogy rossz színésznő! Ő egy borzalmas színésznő.
Justin meg Robert hajával jön? Na ne szórakozzunk már! Robert színészi játékáról akkor nyilatkozzon, ha Ő elért valamit színészként.
A Katy Perry-s dolog meg amúgy igaz. A NM premierjén nyilatkozta.
Kristen játéka közel sem tökéletes, de nehogy már Miley mondja valakire, hogy rossz színésznő! Ő egy borzalmas színésznő.
Justin meg Robert hajával jön? Na ne szórakozzunk már! Robert színészi játékáról akkor nyilatkozzon, ha Ő elért valamit színészként.
2010. szeptember 08. 17:32
Zárójelben megjegyzem, hogy Cole-lal egyetértek, de már nem azért, ő jó színész?
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2010. szeptember 08. 17:33
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Én most nem tudom mi van itt?! o.O Miért kezdi el egyszerre mindenki támadni a Twilightot? Colera azt hittem jó fej, de úgy látszik most kicsit túl sokat ad magából.Nem hinném, hogy egyszer lesz olyan felső teste, mint Taylornak... Hát Miley jobb ha meg sem szólal, hisz ugye mostanában tudjuk,milyen lett... Jó Kristen sem egy álszent, meg nem is bírom, de jobb ha egy hasonló ember nem szólja le másikat... Justin is jobb ha csöndben marad, mert ne szólja le egy olyan embermunkáját, amit ő még meg sem tett... Mert Rob többet színészkedett, mint Justinka és a haját meg ne szólja le egy olyan ember a másét, kinek ugyanolyan rossz...
Bocs, nem akartam 2x elküldeni, csak lefagyott a gép -.-
|
|
NituskaH |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 574 Csatolások: 44 Azonosító: 127042 offline
|
Most van az hogy Justin-t gyakorlatilag megutáltam
Cole-val egyet értek. (Y) Selena nagyot nőtt a szememben
Nina no comment... Adam véleményényéből azt szürtem le h tök laza srác,és ez baromi jó (L) Katy megjegyzését gyusztustalannak tartom
Szájrúszt eddig is utáltam és ez most sem változott sztem nincs igaza xS
2010. szeptember 08. 17:37
Taylor Swift is kiállt meletük de jó
és Selena is :)Katy öö elég érdekes de azért szerettem.Adam Lambert igazi fan úgy látszik
2010. szeptember 08. 17:37
én szeretem a twilightot.nem értem mért jó az, hogy vkiről már rég nem volt hír akkor vmi híres
(hírhedett) dologot fikázz ki. am nem értem mileyt, ő tudja milyen ha az embert támadják.
(hírhedett) dologot fikázz ki. am nem értem mileyt, ő tudja milyen ha az embert támadják.
2010. szeptember 08. 17:42
Ez akkora hülyeség!pff...
Hát ha ez igaz az embereknek nagyon gyorsan változik a véleményük...
Kristen vs. Miley-ról annyit,hogy Miley egy interjúba ami még agusztusba készült, azt nyilatkozta,hogy szerinte Kristen tehetséges és,hogy nagyon tetszet neki a The Runaways filmje.. szal. pffff...Ha meg a Barvoban volt,akkor hazugság az egész...
Hát ha ez igaz az embereknek nagyon gyorsan változik a véleményük...
Kristen vs. Miley-ról annyit,hogy Miley egy interjúba ami még agusztusba készült, azt nyilatkozta,hogy szerinte Kristen tehetséges és,hogy nagyon tetszet neki a The Runaways filmje.. szal. pffff...Ha meg a Barvoban volt,akkor hazugság az egész...
2010. szeptember 08. 17:42
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Egyet kell értenem azokkal akik lefele írják a twájlájtot
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.