am ez hülyeség Emma nem áll ki a twilight!!!
"Megvédjük magunkat!"
2011. december 11. 23:04
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
eracica : hát megne haragudj , kristen egy fabatkát se ér. attól mert minden kiscsaj neki szavazza a legjbb színészbő i díjat.
tényleg minden filmben ugyan úgy alakit , nem egy filmjét láttam már.
miley. hát igen szerintem nagyon tehetséges színésznő
tényleg minden filmben ugyan úgy alakit , nem egy filmjét láttam már.
miley. hát igen szerintem nagyon tehetséges színésznő
2012. március 27. 16:08
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Szeretem a twilightot,de Miley-nak igaza van! Kristen ugyanazt csinálja,mint mindig! Ráadásul engem a feje is zavar!
Justinon csak röhögni tudtam! Tudom,hogy szánalmas egy gyerek,de az,hogy ilyen beszólást: „Igazából nincs semmi gáz Roberttel, de a hajam sokkal jobb, mint az övé " Ez a gyerek sem 100-as!! x'dd
Justinon csak röhögni tudtam! Tudom,hogy szánalmas egy gyerek,de az,hogy ilyen beszólást: „Igazából nincs semmi gáz Roberttel, de a hajam sokkal jobb, mint az övé " Ez a gyerek sem 100-as!! x'dd
2012. március 27. 17:10
|
|
Zazavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 398 Csatolások: 0 Azonosító: 165345 offline
|
nem értem őket pl.Cole minek szól bele ha nem tetszik neki akkor maradjon inkább csendben. vagy miley róla is ugyanezt gondolom a kristen rossz szinésznő lenne akkor nem kérték volna fel ennyi szerepre .de justin meg hihetetlen ezért szol ben robertnek hogy jobb a haja ez borzaztó
2012. március 28. 19:45
|
|
Nóri9725új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 133517 offline
|
nekem pl nem tetszik az alkonyat, láttam az 1.részt és már bocs minden fantól de szeritem uncsi. és Kristen tényleg nem csinál semit csak úgy néz egész végig mint egy beszívott drogos. és nekem már bocs de a Robert meg a Taylor sem jön be egyszerűen csak -nem tok jobb szót- selyem fiúk. most lehet ezért utálni de indenkinek más az ízlése, pont ezért nem néztem meg a többi rész
csak ennyi
csak ennyi
2012. március 28. 23:06
|
|
CorinaVixinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 168760 offline
|
Nekem a könyv bejön, a film nem. És nem a színészek miatt. (: De öregem pont olyanok szólnak be, akik még alig tettek valamit az asztalra... xD Ez a cikk nekem csak egy vicc volt...
2012. június 25. 16:16
"Igazából nincs semmi gáz Roberttel, de a hajam sokkal jobb, mint az övé."
Hogy mondhat valaki ilyet?-.-"
Hogy mondhat valaki ilyet?-.-"
2012. július 01. 15:38
Az a legfurcsább, hogy olyanok szólnak be a nagyon is tehetséges sztároknak, akik még az árnyékukig sem érnek fel.
2012. augusztus 07. 15:51
Justin nem mondom még most is ugyanilyen hülye.
2012. augusztus 27. 13:16
|
|
Selli gomez fanvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 171043 offline
|
Hát én se értem miért olyan jó az a nyálas twiglilt
2012. november 24. 18:30
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Nah Az a cole vagy ki csak ne pofázzon! Miley meg csak ne pofázzon az a kis........ Jah amm az a legröhejesebb, hogy Justin avval szólt b hogy: nekem jobb a hajam.. Bakker de hülye mint egy kis pisis.. Úgy néz ki mint egy buzii, azt ő pofázik az a nyeszlet kis lányképű nyulvány mutáns! :@@@@@ :@@@@@ Nem értem, minek szólnak be, főleg ha nem is ismerik valójában őket.. Nah mivan, féltékenyek a sok Twilight rajongóra? <3 <3
2012. november 24. 18:32
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Amugy az a Miley nagyon fent hordja az orrát! Na fogja be, és villantson gyet unalmába a kamerának ha nem tud nyugodtan mradni az a kis k**va!
2012. november 24. 18:36
|
|
Meg Mileynek hány filmje van? Mert szerintem nem sok.. Viszont Kristen? Annak sok van.. És miért? Mert jószinésznő. És Mileynek csak egy sorozata volt, az is ilyen debilség. Ilyen fogyatékoság. Jó megnéztem, de csak azért hogy egy jó nagyot röhögjek azon a Miley szöke rikácsolón! És Justin meg olyan ovodás a lelke is meg a külseje is, szoval egy ilyen kis rikácsoló buzii csak ne szoljon be Robnak, főleg azt ne hogy milyen a haja! Mert neki hogy néz ki? Justin haja olyan mint egy felnyálazott kislányéé!!
2012. december 07. 15:02
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
egyetértek az ellenvéleményekkel.. utálom a twilight-ot,egyszerűen élvezhetetlennek tartom..
viszont amit Justin mondott,hogy 'Jobb a haja..' azon röhögtem egy nagyot..hogy jött ide z össze-vissza nyalt haja? ilyet is csak egy rossz b_zi mondhat
viszont amit Justin mondott,hogy 'Jobb a haja..' azon röhögtem egy nagyot..hogy jött ide z össze-vissza nyalt haja? ilyet is csak egy rossz b_zi mondhat
2013. január 02. 12:30
|
|
blanka64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 241 Csatolások: 32 Azonosító: 186944 offline
|
Ez érdekes,az kis dizni sztárocskák(jó,miley csak volt) kiakata,hogy màr lejárt a dizni időszak,és már őket nem érdekli senki,mert kimondom,béna színészek (Kivéve Mileyt)
DzsásztinBíbőr meg...szakadtam a röhögéstől,ki nem sz@rja le a mások hajviseletét?! Ez már szánalmas.. Rob-ba azt tisztelem,hogy nem szólt be neki keményen,hanem szép szavakkal leszólta,és úgy hülyézte le Bíbőrt,hogy ki sem mondta,csak ezzel az a baj,hogy a nagy IQ bajnokok,mint Bíbőr,nem szedte ki belőle...
DzsásztinBíbőr meg...szakadtam a röhögéstől,ki nem sz@rja le a mások hajviseletét?! Ez már szánalmas.. Rob-ba azt tisztelem,hogy nem szólt be neki keményen,hanem szép szavakkal leszólta,és úgy hülyézte le Bíbőrt,hogy ki sem mondta,csak ezzel az a baj,hogy a nagy IQ bajnokok,mint Bíbőr,nem szedte ki belőle...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: