"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 27. 19:34
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
jaja!! mért kell valakit azért bántani mert jobb valamiben,...Justin meg azért ne szóljon be tényleg...sogha nem lessz akkor híresség mint Robert..Rob után milliónyi csaj fut mint a Bieber gyerek után ... lehet hogy bírom Justint de ez a kő kemény véleményem!
2010. szeptember 30. 17:56
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
a sok kis csitri, említem itt Cole-t, Miley-t és Justin-t nem tudom, mi alapján szól be másoknak.. nekik sem jobb semmivel sem a kinézetük, a hajuk, sem a színészi képességeik.. szóval szerintem jobb lenne csendben maradni.. vagy épp a feltűnést keresik? szánalmas.. jó sok felkiáltójellel!..
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 01. 15:34
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Azt sem tudom ki ez a Cole xD nem hinném hogy az ilyen Disney sztárok valamivel többet érnének mint mondjuk Kristen Stewart, akinek a cipő sarkáig sem érnek fel. Májli szájrusznak meg annyit hogy vegye vissza a kis szüzességi gyűrűjét és nézze meg a The Cake Eaterst, és azután mondjon bármit is...
2010. október 04. 11:30
|
|
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline
|
szerontem azér nem kéne má beszólni az Alkonyatosoknak mer jobbak mint Miley
am utálom Mileyt, Cole meg azt a kis buzi gyereket Justin szarság
I ♥ Twilight
am utálom Mileyt, Cole meg azt a kis buzi gyereket Justin szarság
I ♥ Twilight
2010. október 05. 18:21
jól beszóltak nekik
de Justinnal én sem értek egyet
2010. október 05. 22:15
|
xmarkoxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 135698 offline
|
én nem azért, hogy beszóljak, mert én utálom Bieberinát, de a mondata második részében van valami. Robert a New Moon-ben pl. mikor "szakít" Kristennel akkor olyan mintha ott se lenne. Én őt nem nevezném színésznek, mert a színészii játéka egyelő a nullával, és tényleg érdemes megnézni azt a részt és akkor rájöttök, hogy van igazságalap abban amit írok. a többibe nem szólok bele.
2010. október 11. 19:53
|
DarkStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 136197 offline
|
Hát... ha igaz ez a cikk (ami nem 100%), akkor van pár megjegyzésem. xD
1. Abban egyet értek Cole-lal, hogy eléggé idegesítő, hogy Taylor egyfolytában vetkőzik. (lány vagyok! xP) De szegény nem tehet róla, nem ő ragaszkodott hozzá. Nem az ő hibája, hogy ilyen szerepet kapott.
2. Hát van abban is igazság, amit Miley mond, de szerintem Kristen tehetséges.
3. Justin... hát... no comment. Egoja az van a srácnak, nem gyengén. (attól függetlenül, hogy igaza van.) És Robnak tényleg olyan hülye fejei vannak, hogy én rajta röhögök. xD
1. Abban egyet értek Cole-lal, hogy eléggé idegesítő, hogy Taylor egyfolytában vetkőzik. (lány vagyok! xP) De szegény nem tehet róla, nem ő ragaszkodott hozzá. Nem az ő hibája, hogy ilyen szerepet kapott.
3. Justin... hát... no comment. Egoja az van a srácnak, nem gyengén. (attól függetlenül, hogy igaza van.) És Robnak tényleg olyan hülye fejei vannak, hogy én rajta röhögök. xD
2010. október 11. 19:54
|
DarkStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 136197 offline
|
Bár... egy ilyen pletykát bárki indíthat, még akár maga a színész/színésznő is, csak hogy lóvét is hírverést kapjon. Szal nem tudni mi igaz, és mi nem. De röhögni azt tudtam. xD
2010. november 05. 19:13
|
|
AdamLambert4EverLáwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 135327 offline
|
én nagy Adam fan vagyok de nem hiszem h DVD-vel megy ki az utcára
2010. november 07. 01:45
Idézet (DarkStar @ 2010.10.11. 19:53)
Hát... ha igaz ez a cikk (ami nem 100%), akkor van pár megjegyzésem. xD
Héé én is ezt akartam írni xD
2010. november 29. 19:20
Katy Perry megőrült?
Amúgymeg Milyeka jobblene ha befogná a kis plázacicas pofkáját addig ameddig valaki be nem veri neki!
Amúgymeg Milyeka jobblene ha befogná a kis plázacicas pofkáját addig ameddig valaki be nem veri neki!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.