"Megvédjük magunkat!"
2010. szeptember 09. 19:43
|
|
Halasz Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 68332 offline
|
úgy utálom ha valaki másol...benne volt a bravó girl-ben egy darab külömbség sincs!!!
2010. szeptember 09. 21:13
pff..ez aztan:S
en a Twilight szineszek mellett allok,szerintem amiket elmondtak Justinek,k*rvara nem iagazak,de tok mind1
en tudom azt amit tudok,es kesz...
en a Twilight szineszek mellett allok,szerintem amiket elmondtak Justinek,k*rvara nem iagazak,de tok mind1
en tudom azt amit tudok,es kesz...
2010. szeptember 09. 21:21
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
mi gát abban ,hogy beszól a hajára?és szerintem igaza van,hogy bámul a kamerába!
2010. szeptember 09. 22:08
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
A Twilight színészei nem tehetnek arról, hogy ekkora rajongás veszi őket körül. Ez a cirkusz a médiának köszönhető nagyrészt. Igazságtalan az a sok beszólás, ami éri őket, hiszen Robert és Taylor is "átlagos", jófej srác, és Kris-szel sincs gond szerintem. De hát, ezt minden sikeres ember elszenvedi. Én fan vagyok, de nem azért, mert "Tay felsőteste jó", hanem a könyvek és a film kicsit szeszélyes, romantikus, vadregényes hangulata miatt. A színészeket is csípem, Robert és Kristen pedig sztem hozza amit kell. Edward és Bella karaktere alapból kissé magába forduló jellem, ezért érezhetik úgy azok, akik nem látták a filmet, hogy unalmasak. Taylort pedig megkell, h védjem. Nagyon ügyes volt az Eclipse-ben, itt alig-alig néztük a hasizmát, nem úgy, mint a new moonban, ahol a rendező szinte csak arra koncentrált...
2010. szeptember 09. 22:19
|
|
Hóvirág.búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 96942 offline
|
Vagy igaz, vagy nem, hogy ezeket mondták. Tudjátok nagyon jól, hogy bárki tud kreálni bárkiről bármilyen hírt, és mi talán soha nem tudjuk meg, hogy így volt-e. Max, ha vmi videón látod és hallod, hogy ezt, vagy azt mondta. A színészekről meg annyit, hogy aki olvasta a könyveket, az tudja milyenek ezek a karakterek, és szerintem jól játsza mindegyikük a szerepét.
2010. szeptember 10. 17:43
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Szerintem, ha justin tényleg ilyet mondott, hogy neki jobb a haja, mint Robertnek (és ezzel nem Robot védem, mert én nem vagyok Rob-fan, nekem tök semleges a fickó), akkor Justint még annál is jobban utálom, mint eddig. Hogy lehet valaki ennyire beképzelt? Ahogy Rob mondta: mindenkinek más tetszik...
2010. szeptember 10. 20:52
|
|
Minidyvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 133613 offline
|
fogják már be !!! a májli ne szóljon már be annak aki télleg tehetséges szinésznő és nem pedig csak vigyorog mint a tejbetök XD de most koolyan a dzsásztinkának meg vki mondj nár meg h a kis szopottgombóc fejével úgy néz ki mint egy 5 éves és nem szóljon már be egy nála jóval idősebbnek. a kól gyerekről meg amúgy is megvolt a véleményem de nem kellett csalódnom abban h irigykedik taylorra mert neki jobb teste van mint annak a szőkének. bocs ha a véleményem sértő volt de azért visszafoghatnák magukat májliék .
2010. szeptember 10. 21:15
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
mit szól be miley kristennek?ez a csaj még hülyébb mint hittem!!mert ő biztos jobb azzal hogy mindent túljátszik és semmi színészi vagy énekesi tehetsége nincsen!!bár a ribanckodáshoz ért és mostanában ezzel keres pénzt az látszik!fúúj de utálom!!
2010. szeptember 10. 21:35
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Justin igazán bekaphatja!:@ Már bocs a fanoktól...Most komolyan az miatt a rohadt haj miatt szólt Robertnek?
De most komolyan,ki a sz*rt érdekel,hogy milyen a haja,ha egyszer jó színész...Ha már itt tartunk nekem Justin haja nem jön be..szóval őt is lehetne cikizni,szerintem sok mindenben...
2010. szeptember 11. 09:58
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
De utállom ezt a Justin gyereket...oO
Nekem már akkor betelt vele a pohár, mikor Mariah Carey-nek szólt be...de mosz, hogy olvastam, hogy ez a kis mitugrász igy kioszt mindenkit..:"D Ezen csak röhögni tudok..
Jobb a a hajam mint az övé....xDD
Hát sztem a lenyalt bili frizura sosem volt divat..:"D XDDD
Nekem már akkor betelt vele a pohár, mikor Mariah Carey-nek szólt be...de mosz, hogy olvastam, hogy ez a kis mitugrász igy kioszt mindenkit..:"D Ezen csak röhögni tudok..
Jobb a a hajam mint az övé....xDD
Hát sztem a lenyalt bili frizura sosem volt divat..:"D XDDD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: