A Twitter teljes kapacitásának 3%-át a népszerű tinisztár, Justin Bieber használja, hogy a rajongóival kapcsolatot tudjon tartani. Az ehhez szükséges hatalmas erőforrás folyamatos biztosítása miatt, a sztár elkülönített szervereket kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Biebernek dedikált Twitter-szerverei vannak
2010. szeptember 08. 13:07
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Engem nem érdekel.. A Twitter mondjuk nem pont Justin külön szervere miatt rosszalkodhat. Alapból labilis az egész.
2010. szeptember 08. 13:26
|
|
ichbinkrisztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 129899 offline
|
0,01%-ot sem adnék neki, nem hogy 3-at
O
2010. szeptember 08. 13:27
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.09.08. 13:18)
180 millió megtévesztett és orránál fogva vezetett gyerkőc aki pár év múlva saját magán fog nevetni emiatt a gombafrizurás tini miatt.
Nem is értem miért akkora nagy was ist das ez a Bieber gyerek. Mert még a lányoknál csak-csak értem. (Selena, Miley, Demi..), de hogy Justin mit tudhat?? Mert énekelni nem tud, az biztos.
2010. szeptember 08. 14:20
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
nem tok képet feltenni XD én imáádom biebert de ezért most őt hibáztatom XD
nem baj azéért szeretlek justin XD
nem baj azéért szeretlek justin XD
2010. szeptember 08. 15:14
|
|
|
Idézet (Heni18 @ 2010.09.08. 15:12)
egyetértek Eszty Morgan-nel,én sem tudom mit lehet szeretni Justinon,de akik szeretik biztos tudják
Értetlen művészek maradunk
2010. szeptember 08. 15:23
|
|
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline
|
ez vmi fantasztikus!! most komolyan kitérdekel???nemtom mitszeretnek benne az emberek!! biztos a lenyalt haját v nemtom!!
:D:D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: