Kellan a kutyagyilkos után nyomoztat
2010. szeptember 07. 20:14
|
|
trixy525 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 557 Csatolások: 109 Azonosító: 130902 offline
|
szegény kutyuk
láttam a vidit naon durvaa :S de naon tisztelem Kellant amiért foglalkoztatja..
am meg nemtom mitszólna ez a csaj ha őt is fognánk aztán belehajigálnánk egy folyóba... -.- a pénzbünti téll nem elég ide sztem...
2010. szeptember 08. 11:09
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
úúú szegény kutyuskák...
2010. szeptember 08. 14:45
Jaaajjj, ilyenkor ölnék embert....grrr...szegény kutyák
2010. szeptember 08. 15:06
aa azta ennyire hogy lehet szemét és ostoba egy lány ez... ez... ez egyszerüen elképesztő!
2010. szeptember 08. 15:11
szegény kutyik:'(én börtönbe is csuknám plusz fizesse ki a pénzt is...
2010. szeptember 08. 15:41
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
én nem börtönbe zárnám, megölném ba*meg! már írtam ide párszor de nagyon felidegesít az ilyen! olyan ideseg lettem hogy majdnem összetörtem valamit!
fognám a buta kis beteg fejét és addig ütném baseball ütővel amíg mozog... :@ :@ :@
fognám a buta kis beteg fejét és addig ütném baseball ütővel amíg mozog... :@ :@ :@
2010. szeptember 08. 17:08
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Basszus,csak lóvét kell fizetnie!!!ENNYI???Ez vicc.Én kinyírnám a p.csába!!!Még nem is sajnálnám,ahogy ő se azokat a szegény kiskutyusokat.:'(
A szüleit meg bezárnám a francba,már csak azér is mert ekkora kretént neveltek!És még eléggé humánus voltam!Sztem?!
Nekem is kutyusom van,így megértem Kellan és mindenki más érzéseit evvel a dologgal kapcsolatban.Egy állat sem érdemli meg h kegyetlenül bánjanak vele.Gondolom ezt mindenki osztja,attól függetlenül h van állata v sem!
A szüleit meg bezárnám a francba,már csak azér is mert ekkora kretént neveltek!És még eléggé humánus voltam!Sztem?!
Nekem is kutyusom van,így megértem Kellan és mindenki más érzéseit evvel a dologgal kapcsolatban.Egy állat sem érdemli meg h kegyetlenül bánjanak vele.Gondolom ezt mindenki osztja,attól függetlenül h van állata v sem!
2010. szeptember 08. 17:26
|
|
demetra14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.11. Hozzászólás: 52 Csatolások: 24 Azonosító: 79352 offline
|
Én a negyed videónál megállítottam...nem bírtam végig nézni...szörnyű volt látni, h lehet vki ilyen állatkínzó én mindannyiukat elővenném a rendőrség helyében...
2010. szeptember 08. 18:27
Khm, én nem mertem megnézni. Múltkor mikor angoltudás fejlesztő jelleggel BBC-t néztem, és ez következett, gyorsan elkapcsoltam. Amúgy meg nagy szart se ér a pénzbüntetés. Volt egyszer egy olyan eset, hogy biztonsági kamerák rögzítették, hogy egy idősebb hapsi a kutyája sétáltatása közben folyamatosan üti, rúgja szegényt, a végén már menni sem tudott szegény. A pasinak jó sokat kellett perkálnia, de a kutyát nem vették el tőle. Bele sem akarok gondolni mi lett utána a kutyájával. Ezzel a csajjal is kb ez lesz szerintem, én inkább le sem írom, mit csinálnék az állatkínzókkal...
2010. szeptember 09. 16:55
Ez nagyon brutális. Hogy csinálhatott ilyet az a dilis csaj! Kiskutyákat!!!! Hogy bánthatta szegényeket! Sőt még olyan hülye volt hogy ezt lefilmezte és fel is rakta. A szülei helyében én is ezt csinálnám vele. Ledobnám egy vízesésről!!! Úgy sajnálom azokat a kiskutyákat
2010. szeptember 09. 16:55
Ez nagyon brutális. Hogy csinálhatott ilyet az a dilis csaj! Kiskutyákat!!!! Hogy bánthatta szegényeket! Sőt még olyan hülye volt hogy ezt lefilmezte és fel is rakta. A szülei helyében én is ezt csinálnám vele. Ledobnám egy vízesésről!!! Úgy sajnálom azokat a kiskutyákat
2010. szeptember 10. 02:22
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Én már a hírtől kiborultam...a videót inkább el sem kezdem.
Tudom, hogy nem lenne szabad így gondolkodni, de én a csajjal uazt csinálnám, amit az a szemét a szegény pici kutyákkal. Amúgy másfél millió...hát..az már nem változtat a történteken, de azért fizessen csak...mág 5x annyit legalább.
Ezért nem lehet börtönt kapni? Igazán megérdemelné...
Tudom, hogy nem lenne szabad így gondolkodni, de én a csajjal uazt csinálnám, amit az a szemét a szegény pici kutyákkal. Amúgy másfél millió...hát..az már nem változtat a történteken, de azért fizessen csak...mág 5x annyit legalább.
Ezért nem lehet börtönt kapni? Igazán megérdemelné...
2010. szeptember 10. 16:00
Én is ugyan azt csinálnám, de előtte nekiesnék késsel, és önön lábammal, de vigyáznék hogy eszméleténél maradjon, és vízbe dobhassam. Szadista vagyok, de szerintem jogosan^^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: