Micsoda egy elmebeteg r...c csinál már ilyet ??
Őneki nincsenek érzései ??
Egyetértek Kellan al
de a pénzböntetés nem elég
Kellan a kutyagyilkos után nyomoztat
2010. szeptember 07. 17:49
|
|
Lovettyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 125430 offline
|
Fú bassz*meg de utálom az ilyen embereket !!!
Legszívesebben megölném az összes állatkínzót !!!!
Hogy lehet ilyet tenni ?? Neki nincs szíve nem hallja hogy hogy vonyítanak ??
Gratulálok az édesanyjának a jó nevelésért....
Ha meglátnám az utcán esküszöm addig ütném és rugdosnám amíg meg nem hal...Na meg persze vihognék mint Ő !!!
Nem érdekel ha ezért én megyek börtönbe...Szánalmas egy csaj az tuti
Legszívesebben megölném az összes állatkínzót !!!!
Hogy lehet ilyet tenni ?? Neki nincs szíve nem hallja hogy hogy vonyítanak ??
Gratulálok az édesanyjának a jó nevelésért....
Ha meglátnám az utcán esküszöm addig ütném és rugdosnám amíg meg nem hal...Na meg persze vihognék mint Ő !!!
Nem érdekel ha ezért én megyek börtönbe...Szánalmas egy csaj az tuti
2010. szeptember 07. 17:54
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
NEM MONDJA H BOCS..felejtsétek már el!!! mindenütt ezt olvasom..nem nem mondja azt monja HOJCS vagy mit'tom én milyen nyelven beszél az a **(bocsi h ezt írom de még visszafogdtam magam), de remélem megtalálják..én biztosan életfogytiglant attam volna -.-'
2010. szeptember 07. 17:55
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Ez borzalmas, nem nézem meg az tuti! Hallani sem akarok ilyenről. Ez a lány biztos szociopata vagy valami ilyesmi. Nemcsak pénzbírságra kellene ítélni, hanem börtönbüntetésre. Egyébként az elmebeteg sorozatgyilkosok is állatkínzással kezdik.
2010. szeptember 07. 18:10
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
én úgy akasztanám föl ahogy kell! ilyen egy állatot! az ilyen embert egy kanál vízbe beletudnám folytani! meglátnám fém baseball ütővel ütném a fejét! fasszopó kis állatkínzó! :@:@:@:@
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 07. 18:16
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Az ilyen embereket börtönbe záratnám, még akkor is ha fiatalkorú, egy épeszű ember nem csinál ilyet, mit vétettek neki azok a kutyák, teljesen idóta az a lány
Én is biztos tennék valamit az ügy érdekében, mert ez nem normális, remélem jó nagy büntetést kap az a lány
2010. szeptember 07. 18:22
Ez a csaj egy hülye elmebeteg!!!!!!!!!!Pénz büntetés???Már ezért is pénzt akarnak?!Inkább dobálnák bele őt is a vízbe mint szegény kiskutyákat.

2010. szeptember 07. 18:37
Úr isten!!:-O Ez a csaj egy idióta, szegény kutyusok. És csak pénzbirsággal büntetik?! Börtönbe kéne zárni azt a csajt!!!!!!!!
2010. szeptember 07. 18:41
|
|
hermione72@freemail.huúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 81543 offline
|
Én jól megkínoznám és felkötném a lányt..de nem csak őt hanem a többi állat utálót és gyilkost is..nem ebbe a világba valók.Már bocsánat!
2010. szeptember 07. 18:52
én majdnem sírtam nem tudtam végignézni a videót sem
2010. szeptember 07. 19:02
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
én annyira nem borultam ki a videótól, inkább dühös lettem. az a csaj megérdemelné, hogy szétkínozzák az agyát, az összes spéci középkori eszközzel, majd kegyetlenül meggyilkolják. hogy bír emberi lény bántani ilyen apró és védtelen állatokat???!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.