Kellan a kutyagyilkos után nyomoztat
2010. szeptember 07. 16:13
|
|
Destiny93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 4 Azonosító: 131892 offline
|
Lilly1995 én is így vagyok vele!Van egy imádnivaló angol coccer spánielem,és én az életem árán is megvédem az összes kutyát.Én már attól is sírok,ha egy ember ráüt a kutyájára!Nemhogy a vízbefolytja öket!Erre a csajra a 3 legjobb jellemző:H*lye P*csa R*banc!!!
2010. szeptember 07. 16:13
|
|
Destiny93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 4 Azonosító: 131892 offline
|
Lilly1995 én is így vagyok vele!Van egy imádnivaló angol coccer spánielem,és én az életem árán is megvédem az összes kutyát.Én már attól is sírok,ha egy ember ráüt a kutyájára!Nemhogy a vízbefolytja öket!Erre a csajra a 3 legjobb jellemző:H*lye P*csa R*banc!!!
2010. szeptember 07. 16:30
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Én sírok, ha egy kutyát bántalmaznak. Ugyanolyan élőlény, mint az ember. Nem tudom, olvastátok-e, hogy egy falu-féleségben volt egy gazdátlan kutyus, akivel a gyerekek játszottak, és imádták, erre egy nem normális hapsi szétverte a fejét egy csővel a gyerekek szeme láttára, mert elmondása szerint a kutyus letiporta a kertjét... És egy másik férfi úgy állította le azt az őrültet, hogy bevert egyet neki, és amikor kimentek a rendőrök, azt a pasit állították elő, és őt vitték be, aki a csávónak levert egyet, és az őrült hapsi persze megúszta... Ez itt volt Magyarországon... Mire kiértek az állatorvosok, nem tudták megmenteni a kutyust...
Én szívem szerint ugyanazt visszaadnám azoknak a szemét embereknek, akik bántalmaznak bármilyen négylábú állatot! Azt hiszem, megtanulná, hogyan viselkedik azzal a szerencsétlen állattal! Örökre elmenne a kedve, az biztos!
Ja, és a zsaruk hozzászólása annyi volt, hogy ha egy embert bántunk, 10-szer akkora bűn, mint ha "csak" egy állatot... És pedig leírták, hogy ha olyan fájdalmat okoz egy ember egy állatnak, hogy látványos, maradandó a sérülés, több ezer forintot kéne fizetnie, és igenis az is bűnnek számít...
Úgyhogy dettó ugyanazt csinálnám azzal a h*lye kis csajjal, megérdemelné a szemétje... Elmenne a kedve örökre még csak a tettének a gondolatától is!
2010. szeptember 07. 16:33
megszakadt a szivem amikor ezt láttam a k...a a...át
az ilyennnek ezt kéne kinyirni a jo édes ..
most rohat mérges vagyok megölöm a ri***ot
az ilyennnek ezt kéne kinyirni a jo édes ..
2010. szeptember 07. 16:33
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
ahh. Nem fogom fel. Ez képtelenség... Hogy lehet valaki ennyire... nem is tudom. Nincsenek rá szavak! Az ilyen "embernek" (már ha nevezhető annak) nincs lelke!!! Istenem, miért tette?? Mindjárt sírok. :'( Azokat a drága cukorfalat kis kutyusokat :'( :'( :'( Mos teljes mértékben elszörnyedtem. Szánalmas... MIÉRT TETTE??? egyből belefúlytanám a folyóba, ha meglátnám!! -.-"
2010. szeptember 07. 16:35
nem bírtam végignézni a videót:'( jól teszik ha megbüntetik nem tudom felfogni h vannak ilyen emberek
2010. szeptember 07. 16:40
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Az ilyen embert már nem kihallgatni kell... vele is ugyanúgy kellene bánni, mint ahogyan Ő bánt szegény kiskutyákkal... őt is vihogva be kellene vágni a vízbe. Kíváncsi lennék mennyire találná viccesnek...
2010. szeptember 07. 16:45
Én elsírtam magam mikor megnéztem a videót. Szegény kutyusok
És énsem tudom mi lenne ha azt a hülye, ku*va gyereket kéne vízbe dobni?! Mert azt kéne.. Én nagyon kiborultam azon a kis... Rohadékon ...
Szegény kiskutyusok :'(
Annak a rohadéknak meg életfogytiglant...
Szegény kiskutyusok :'(
Annak a rohadéknak meg életfogytiglant...
2010. szeptember 07. 16:55
|
|
petra006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 44 Azonosító: 83684 offline
|
nekem a barátnőm mutatta meg a videót, iszonyatosan dühös lettem tőle, és csak azt kérdeztem, hogyha őt dobálnák bele így a vízbe, hogy megfulladjon akkor mennyire örülne neki? idióta, állatkínzó kis p*csa.. :S
2010. szeptember 07. 16:55
Nagyon kicsi IQ-val kell valakinek rendelkeznie, hogy ilyet tegyen
Ráadásul a kicsi kutyák még édesek is! :'( Nem vagyok kutyaimádó, de attól még igenis felháborítanak ezek a dolgok. (Még szép...) Jól teszi, jelentse csak fel, és tegyék börtönbe addig, amíg teljesen bezizzen. Ilyen bezápult csajt életemben nem láttam...
És fizessenek csak. Meg a börtön, természetesen.
2010. szeptember 07. 17:11
Jézusom! nem is merem megnézni a videóT szegény kutyák!
2010. szeptember 07. 17:17
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
én az ilyet nem is embernek nevezem. xD szegény pici kutyusok...teljes mértékben Kellan mellett állok. xD
2010. szeptember 07. 17:20
bazzeg o.o ezt a *******t!! am ez magyar?? mer a végén mintha azt mondaná: "bocs." hmm?
2010. szeptember 07. 17:29
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Az ilyen nem is ember!
Undorító dolog
Undorító dolog
2010. szeptember 07. 17:32
de nem azt mondja hogy bocs a végén? nem lehet hogy magyar? én lenyomozomxD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: