Milyen állat a kedvenc plüssállatod?
2013. március 30. 04:57
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nekem három kedvencem is van.
Egy dalmata, amit kb. 4-5 éves koromban kaptam anyukámtól, egy plüss nyúl, amit kb. 6 évesen kaptam a nénikémtől és egy cuki plüss cica, amit a bátyámtól kaptam a 9. szülinapomra.
Egy dalmata, amit kb. 4-5 éves koromban kaptam anyukámtól, egy plüss nyúl, amit kb. 6 évesen kaptam a nénikémtől és egy cuki plüss cica, amit a bátyámtól kaptam a 9. szülinapomra.
2013. április 24. 20:33
Nekem 2 van: 1 kis maci és egy nagy kutya... Imádom őket...
Régen egy tök nagy tigris volt
2013. május 07. 21:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jújj, lett egy új kedvenc.XD Már három éve a Kutyulim volt, akit ugyebár még a kapcsolatunk elején a párom vett nekem. Viszont a három éves évfordulónkra meglepett egy kis elefánttal, mert ugyebár a kedvenc animációs mesém a Horton. Így a párom kikötötte, hogy Hortonnak kell elneveznem.XD Párom nélkül itthon Kutyulival és Hortonnal szoktam aludni.XD Megzabálom, amúgy nagyon aranyos kis elefánt.XD
1 felhasználónak tetszik:
emilinda
2013. május 07. 22:12
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
van egy hatalmas motkányom, aki a szívem csücske, annak ellenére, hogy rossz emlékeket idéz fel, mivel vakbélműtét utáni "vigaszdíj" volt...
mellette még az ugyanilyen macim imádom, amit barátomtól kaptam.
mellette még az ugyanilyen macim imádom, amit barátomtól kaptam.
2013. május 10. 13:24
egy nagy bézs színű nyuszi. még nagyon kicsi koromban kaptam, mindig a füleinél fogva vittem mindenhova. már kicsit used szegényke, mert sokszor lett kimosva, de még mindig nagyon szeretem.
2013. május 10. 17:49
Egy fehér plüsscica. Még nagyon kicsi voltam, amikor megkaptam, és szegényke eléggé elhasználódott már (régen mindenhová magammal vittem) de nagyon imádom, olyan aranyos. Cicán kívül (eredeti név mi?
Az Álom luxuskivitelben c. filmből vettem) van még két másik plüssmacskám is, egy szürke/fehér és egy fekete, ők is cukik.
2013. május 10. 22:47
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Hát szerintem senkinek sem ciki, ha van plüssje.
Nekem egy vadászgörény
Nekem egy vadászgörény
2013. május 11. 12:54
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
nekem egy közepes méretű elefántom van,már megvan születésem óta♥♥ meg egy plüss maci♥
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.