Selena Gomez: „Próbáltam megtanulni magyarul”
2010. szeptember 18. 14:16
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Tök ari
2010. szeptember 19. 14:50
teljesen igaza van a magyar nyelv a világ egyik legnehezebb nyelve tehát kell jó pár év mire megtanulja az ember
de annak nagyon örülök h tetszett neki Budapest
2010. szeptember 21. 16:55
nah vissza akr jönni?? ez már valami!!!
És mennyire igaza van hogy ez alegnehezebb nyelv!! Sokan azok se tudják normálisan beszélni akiknek ez az anya nyelvük!!
És mennyire igaza van hogy ez alegnehezebb nyelv!! Sokan azok se tudják normálisan beszélni akiknek ez az anya nyelvük!!
2010. szeptember 21. 16:56
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
ez már haladás. mondjuk én akkor sem szeretem :/
nah mindegy. am meg nem a legnehezebb. a 2. legnehezebb nyelv a magyar. ezt közöljétek már vele vhogy légyszi xD
nah mindegy. am meg nem a legnehezebb. a 2. legnehezebb nyelv a magyar. ezt közöljétek már vele vhogy légyszi xD
2010. szeptember 26. 18:06
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
A magyar egy gyönyörű nyelv, amit még a magyar anyanyelvüek sem használnak ki. Selenát nem értem h miért tartja a legnehezebbnek ha eddig nem túl sok nyelvetpróbált ki
2010. szeptember 30. 18:04
|
|
bridgit0selenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 135404 offline
|
Nem könnyű nyelv, de azért jó lenne, ha megtanulná

2010. szeptember 30. 18:06
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: