Hannah Montana: egy éve kontaktlencséje volt?
2010. szeptember 08. 20:46
Kit-tus96: Az miért botrány, ha valaki kontaktlencsét hord? Vazze
2010. szeptember 09. 16:27
|
katalinka99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 134512 offline
|
soványabb az arca ahogy nézegettem képeket láttam egyébként lehet más is parókát vesz boltba !!!a ruhát is
2010. szeptember 09. 16:46
|
|
wiksa95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 131766 offline
|
hát mondjuk nem hasonlít mileyra annyira xD bár ez baromság szerintem a barna a term. színe és a zöldeskék a lencse mer eléggé változó neki egyik képen zöld másikon kék... ez azé elég fura...
2010. szeptember 09. 21:58
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
szerintem szép a szemszíne(az eredeti)de neki már semmi se jó,mindent ki kell próbálni :!
2010. szeptember 11. 15:31
Kedves Kritikusok! Akit nem érdekel, ne olvassa el! Akik csak szemétkedni tudnak, tartsák meg maguknak a véleményüket! Megegyeztünk? Irtó fárasztóak vagytok! És köszönöm azoknak, akik nem gonoszkodnak!
2010. szeptember 11. 16:47
|
|
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline
|
Nem tudom miért kell mindent nagy dobra verni.
1.Az ott Miley(Ki lehetne más?Szerintem tisztára látszik az arcán)
2.Arra nem lehetne gondolni hogy azon a fotón rakott be kontaktlencsét?Miért kell rögtön azt hinni hogy 2 évig az volt neki?
3.Szerintem azon a fotón piros Miley szeme,de leretusálták képszerkeztővel és attól lett ilyen.
1.Az ott Miley(Ki lehetne más?Szerintem tisztára látszik az arcán)
2.Arra nem lehetne gondolni hogy azon a fotón rakott be kontaktlencsét?Miért kell rögtön azt hinni hogy 2 évig az volt neki?
3.Szerintem azon a fotón piros Miley szeme,de leretusálták képszerkeztővel és attól lett ilyen.
2010. szeptember 12. 16:17
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Sziasztok!Ezt már asszem írta korábban,de nem biztos.Tényleg Miley van a képem,Dora40-nek igaza van,ki más lenne?Hannah Montana?-.- xD Na mindegy!És lehet,hogy valaki egy kicsit átalakította Photoshop-pal,vagy a fényviszonyok miatt látszik barnának a szeme a képen.Sok minden lehet...
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Sziasztok!Ezt már asszem írta korábban,de nem biztos.Tényleg Miley van a képem,Dora40-nek igaza van,ki más lenne?Hannah Montana?-.- xD Na mindegy!És lehet,hogy valaki egy kicsit átalakította Photoshop-pal,vagy a fényviszonyok miatt látszik barnának a szeme a képen.Sok minden lehet...
|
|
Ev Brycrazymofo |
|
|
|
Ev Brycrazymofo |
|
|
|
Ev Brycrazymofo |
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: