Hannah Montana: egy éve kontaktlencséje volt?
2010. szeptember 06. 19:47
|
|
marcsi1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 129600 offline
|
Vagy olyan xar géppel lett fényképezve amin még van vörösszemhatás!
2010. szeptember 06. 19:52
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
nem a kontaklencse akaszt ki, ha van, hanem a csávó ferraris pólója, pff
2010. szeptember 06. 20:06
jé, tényleg! ez de vicces! bár ahogy látom csak engem kötnek le ezek az apróságok
2010. szeptember 06. 20:37
nekem kék szemem és néha képen barnának tűnik. amúgy ezen a képen inkább szürkének tűnik a szeme, mintsem barnának, de ilyen sz*r felbontásban akár lila is lehetne az se tűnne fel. sztem Mileynak soha nem volt kontaktlencséje, semelyik más képen nincs barna szeme (ezen se...)
2010. szeptember 06. 20:37
nekem kék szemem és néha képen barnának tűnik. amúgy ezen a képen inkább szürkének tűnik a szeme, mintsem barnának, de ilyen sz*r felbontásban akár lila is lehetne az se tűnne fel. sztem Mileynak soha nem volt kontaktlencséje, semelyik más képen nincs barna szeme (ezen se...)
2010. szeptember 06. 20:50
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
hát szerintem csak úgy tűnik,mert a szürkétől messze van :DDD SZERINTEM!!!
2010. szeptember 06. 21:19
szerintem csak a fénytől ilyen viszont van egy kép ahol tisztán látszik hogy az egyik szeme kék a másik pedig zöld
2010. szeptember 06. 21:19
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
hát azt nem tudni h mi lesz még? de mi van azzal ha kontaklencséje van? am ha nekem olyan szemeim lennének huuh én imádnám!!!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: