Szombaton megint ellepték a televíziót az énekelni tudó és kevésbé tudó jelöltek. A Megasztár dupla résszel próbálkozott, remélvén, hogy így végre uralni tudja a szombat estéket, azonban egyelőre nem jártak sikerrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-Faktor: törhetetlen nézettség!
2010. szeptember 06. 19:24
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
2010. szeptember 06. 19:26
Én is az X factort nézem..alap:P Megmondom, hogy az X faktor után én is átkapcsoltam....De nem volt olyan jó a középdöntő sem mint bármelyik X faktor selejtező
Ezvan TV2:D
2010. szeptember 06. 19:27
Hajrá X-Faktor.
Biztos voltam benne, hogy így lesz. Ugye akinek van egy kis igénye a színvonalra...na mindegy. Innentől kezdve a TV2 azzal próbálkozik, amivel csak akar, úgysem nyomja le az RTL klubot. Főleg nem ezzel a tehetségtelenkutatóval.
Én a TV2-őt mindig is szánalmasnak tartottam.
Biztos voltam benne, hogy így lesz. Ugye akinek van egy kis igénye a színvonalra...na mindegy. Innentől kezdve a TV2 azzal próbálkozik, amivel csak akar, úgysem nyomja le az RTL klubot. Főleg nem ezzel a tehetségtelenkutatóval.
Én a TV2-őt mindig is szánalmasnak tartottam.
2010. szeptember 06. 19:28
Mostmár én is megkedveltem az X-Faktort.. Amúgy én szobaton ide-oda kapcsolgattam, és mindkettőt néztem. Szerintem jó mindkettő. Változott a véleményem. Amúgy mostanában az RTL olyan sorozatok/műsorokat ad, ami sokkal híresebbek, mint amik a TV2őn mennek. Mint a Vámpírnaplók, Glee, X-Faktor stb. De én mindkét csatornát ugyanúgy szeretem
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. szeptember 06. 19:33
Tényleg nem lehet megnézni a nézettségi adatokat
2010. szeptember 06. 19:39
hát basszus ebből már annyira elegem van.. nemis ..hanem inkább idegesít.. állandóan arról cikk, hogy x-factor jobb mint megasztár.. megapárti vagyok
és nemis fogom nézni az x-factort..de az igaz, hogy ahogy vége lett az x-nek egyből mindenki megára kapcsolt.. de hogy erről állandóan cikk legyen, hogy jobb, és jobblesz.. 
és a képen a Csaba .. az mértvan ott? xD mármint azt a részt láttam, anyum mondta, hogy kapcsoljam oda a tévét.. de az már énekes.. akkor ő mindek mennt az x-factorba?
ezt nemértem xD
és a képen a Csaba .. az mértvan ott? xD mármint azt a részt láttam, anyum mondta, hogy kapcsoljam oda a tévét.. de az már énekes.. akkor ő mindek mennt az x-factorba?
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2010. szeptember 06. 20:15
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
áhh X-faktor a tuti!!
am egyébként mikor vége lett az x-faktornak énis átkapcsoltam de nekem valahogy nagyon nemjön be ez a megasztár a csillagszületiket imádom az x-faktort is de ezt a megasztárt.... hát nemtom miért XDD
2010. szeptember 06. 20:17
|
SzelesBeusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 125342 offline
|
X Faktor (L)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.