Vannak olyanok, akik nem szeretik, vannak, akik igen, és vannak olyanok is, akik se nem szeretik, se nem utálják, ám rajongókból van a legtöbb. Ezt bizonyítja, hogy idén elnyerte a VIVA Comet Legjobb Női Előadója díjat, és nemrég elkészült saját iskolaszer-kollekciója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barbee nem tudja kezelni a beszólásokat
2010. szeptember 06. 18:39
2010. szeptember 06. 18:52
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
SP-vel közös iskolaszer kollekció... Ez kell a népnek! Pff... Mi lenne, ha mondjuk megtanulnának énekelni, és nem lenne szükség a plusz marketingre? Amúgy van olyan, aki vesz SP-s meg Barbee-s füzetborítót(nem tudom, mi van a kollekcióban, csak mondtam valamit)?
2010. szeptember 06. 19:05
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
kivételesen elolvastam ezt a hosszú interjút, barbee kedves lánynak tűnik de ugye én nem szeretem a magyar zenét..és nem találom hú de fantasztikus előadónak..spről ne is beszéljünk..de aranyosakat mondott
2010. szeptember 06. 19:10
Háát,ez elég hosszú interjú lett,én csak gyorsan átfutottam
Mondjuk nem csak arról van benne szó,hogy nem tudj kezelni a beszólásokat,szóval én lehet,hogy más címet adtam volna a cikknek. Egyébként azon eléggé meglepődtem,hogy Szandi,aki úg tudom,Barbee legjobb és leghíresebb táncosa volt,kilépett a csapatból
Szerintem megirigyelte Barbee sikerét xD De azért remélem,nem olyan hangja lesz,mint a legtöbb nyavalygó tiniibának :S
2010. szeptember 06. 19:13
imádom barbeet <3.. mais talltam vele westendbe ..de olyan mértgees fejjel nézett rám
valamit nemjól csináltam, xD , de tényleg mg a mekiben is ..ha szemmel lehetne ölni és már halott lennék. lehet én beszélem be magamnak, közben csak normálisan nézett, de akkor is x)
2010. szeptember 07. 00:26
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Jé, tök jófej lehet szerintem.
Amúgy az utolsó kérdésre adott válaszában, amit mondott, abban egyezünk picit. Sokat nevet, de amúgy érzelmes is - tök jó. Én nem kifejezetten szeretem, de ez alapján egész szimpatikusnak tűnik. Azon csodálkoztam, hogy már 7 klipnél jár, de biztos megvan annyi. Na és az érdekes, ha fogszabályzója lesz.
2010. szeptember 07. 09:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
A lánynak sajnos semmi tehetsége. A hangját minden valószínűséggel megcsinálják, Comet-gömböt meg fogalmam sincsen miért kapott. Nem mintha Magyarország csak úgy ontaná magából a tehetséges embereket (talán még sztárokat sem [nem "celebekre" gondolok. abból van épp elég. idióták társasága]), de azért ha már megnyeri valaki a "Legjobb énekesnő" címet, legyen már egy tényleg tehetséges ember!
Nekem ez a véleményem. Persze tudom, emiatt páran majd megköveznek (remélhetőleg csak gondolatban), szóval sorry, de csak leírom már, hogy miért nem szeretem. A koppintás pedig szerintem jogos. A "Szívtörő" című száma dallamilag teljesen Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know. De beszélhetnénk akár a gagás megjelenéséről is.
Nekem ez a véleményem. Persze tudom, emiatt páran majd megköveznek (remélhetőleg csak gondolatban), szóval sorry, de csak leírom már, hogy miért nem szeretem. A koppintás pedig szerintem jogos. A "Szívtörő" című száma dallamilag teljesen Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know. De beszélhetnénk akár a gagás megjelenéséről is.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: