Starity

Single Father Promo Photos (2010.09.06.)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 06. 12:25 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Single Father Promo Photos (2010.09.06.)
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 06. 12:26 #2
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nekem a harmadik kép a kedvencem... heart.gif blush.gif
Olyan jól áll Davidnek a gyerek... biggrin.gif
2010. szeptember 06. 12:35 #3
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Mi ez a haj az 1. és 3. képen? ohmy.gif David-David
Nekem az 5. kép tetszik, az olyan szép rolleyes.gif (mily meglepő, egy szőke nő itt is rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 06. 12:35 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.06. 12:26)

Olyan jól áll Davidnek a gyerek...  biggrin.gif

De én mégjobban mutatnék a térdén ülve rohog.gif _nevet.gif
Végre visszatért Laura Fraser is (fekete szoknyás hölgyemény) és az utolsó kép nagyon szívszorító. Belenézek David szemeibe és legszívesebben sírnék sad.gif
2010. szeptember 06. 13:12 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.06. 12:35)
De én mégjobban mutatnék a térdén ülve  rohog.gif  _nevet.gif

smileeee.gif

Van még random fact? Tudom, picit belelóg a magánéletbe, de azért kíváncsi vagyok... Hogy áll David a gyerekekkel? Szeretne a közeljövőben? És ha igen, inkább fiút, vagy lányt? biggrin.gif
2010. szeptember 06. 13:14 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.06. 13:12)
smileeee.gif
Van még random fact? Tudom, picit belelóg a magánéletbe, de azért kíváncsi vagyok... Hogy áll David a gyerekekkel? Szeretne a közeljövőben? És ha igen, inkább fiút, vagy lányt?  biggrin.gif

Tegnap robbant ki twitteren hogy a kis barátnője terhes, bár az infó nem megbízható helyről származik. Ha igaz is, eddig titok volt mert nem akarták Davidnek elmondani, mert kint van Amerikában, de ha ez így van, akkor lehet hogy szegény ember tényleg neten keresztül fogja megtudni mellow.gif
2010. szeptember 06. 13:18 #7
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.06. 13:14)
Tegnap robbant ki twitteren hogy a kis barátnője terhes, bár az infó nem megbízható helyről származik. Ha igaz is, eddig titok volt mert nem akarták Davidnek elmondani, mert kint van Amerikában, de ha ez így van, akkor lehet hogy szegény ember tényleg neten keresztül fogja megtudni  mellow.gif

Oppá... blink.gif ohmy.gif
2010. szeptember 06. 13:23 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.06. 13:18)
Oppá...  blink.gif  ohmy.gif

Így járt. Nekem nagyon bűzlik a sztori. DT-ék ismerősienek az ismerőse állítja ezt. Persze azt is mondják hogy Las Vegasban összeházasottak. Mondanak itt már mindent. Nagyon sok itt a kontra és a pro. Decemberben Dave említette hogy akar gyerekeket majd, de ha belegondolunk, ennek így semmi értelme. Hollywoodi karrier befutása előtt bevállalni egy gyereket. Most tényleg, a gyerekkel ott kell lenni, Dave minden második héten úton van, így a későbbiekben nem lehet rendesen gyereket nevelni. Legyen gyereke, én azt mondom, bár ezzel szerintem már elkésett amúgyis zűrös a családi háttér. Előre sajnálom a kis barátnőjét és a lurkót is -ha igaz-
2010. szeptember 06. 13:30 #9
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.06. 13:23)
Így járt. Nekem nagyon bűzlik a sztori. DT-ék ismerősienek az ismerőse állítja ezt. Persze azt is mondják hogy Las Vegasban összeházasottak. Mondanak itt már mindent. Nagyon sok itt a kontra és a pro. Decemberben Dave említette hogy akar gyerekeket majd, de ha belegondolunk, ennek így semmi értelme. Hollywoodi karrier befutása előtt bevállalni egy gyereket. Most tényleg, a gyerekkel ott kell lenni, Dave minden második héten úton van, így a későbbiekben nem lehet rendesen gyereket nevelni. Legyen gyereke, én azt mondom, bár ezzel szerintem már elkésett amúgyis zűrös a családi háttér. Előre sajnálom a kis barátnőjét és a lurkót is -ha igaz-

Ja, hogy ez ilyen "ismerősök ismerőseinek az ismerősei" dolog. Akkor nem csoda, ha mégis kamu. Bár nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél... Valamiből elindult a pletyi.
Las vegasi esküvő..? Valahogy nem nézek ki ilyesmit Daveből... Ennyire nem őrült Ő, plusz már csak az édesapja miatt sem gondolnám, hogy ott tartson esküvőt... Persze attól még tarthatott...
Amúgy lehet, hogy csak véletlenül sikeredett be a gyerkőc és nem volt tervben. De ha már, akkor... smileeee.gif Csak tényleg rossz lesz így, majd alig látja az apját szegény... sad.gif
2010. szeptember 06. 13:40 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.06. 13:30)
Ja, hogy ez ilyen "ismerősök ismerőseinek az ismerősei" dolog. Akkor nem csoda, ha mégis kamu. Bár nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél... Valamiből elindult a pletyi.
Las vegasi esküvő..? Valahogy nem nézek ki ilyesmit Daveből... Ennyire nem őrült Ő, plusz már csak az édesapja miatt sem gondolnám, hogy ott tartson esküvőt... Persze attól még tarthatott...
Amúgy lehet, hogy csak véletlenül sikeredett be a gyerkőc és nem volt tervben. De ha már, akkor... smileeee.gif Csak tényleg rossz lesz így, majd alig látja az apját szegény... sad.gif

Igyekszem kerülni a privát infókat de annyit sajnos énis tudok hogy david megkérte a kiscsaj kezét. A megszállottak a kiscsaj édesanyjából akarják kihúzni a választ (színésztanoda tulajdonos) de vagy azért mert még nem házasodtak össze, vagy azért mert titokban akarják tartani, a lánya barátja kifejezést használta Davidre. A Las vegasi esküvőt pedig onnan szedik hogy Davidnek volt 2 szabadnapja, odarepült vissza és abból egyenesen következik hogy összeházasdotak 110.gif Volt néhány las vegasi jelenete is
még régebben, de a megszállottak már évek óta azt hazudják hogy összeházasodtak.

Na ezért van az, ha valaki ide dobná nekem davidet, egy nap után visszadobnám. Mit tud kezdeni egy nő egy skót duracell nyuszival? Nem sokat. Én abban reménykedem hogy úgy dönt visszatér az UK-ba amíg fel nem nő a gyerek utána meg .. majd lesz valami. Milyen lenne annak a szegény gyereknek? Anyja a Doktor lánya, 24 éves, mostoha apja a Doktor 39 éves, egyik tatája lelkész, a másik pedig szintén Doktor. Mostohatesója pedig egy rockertől van. Mennyi lesz Dave mikor a gyerek végez? Elég gáz ígyis hogy az apja a Doktor ...
2010. szeptember 06. 13:49 #11
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.09.06. 13:40)
Milyen lenne annak a szegény gyereknek? Anyja a Doktor lánya, 24 éves, mostoha apja a Doktor 39 éves, egyik tatája lelkész, a másik pedig szintén Doktor. Mostohatesója pedig egy rockertől van. Mennyi lesz Dave mikor a gyerek végez? Elég gáz ígyis hogy az apja a Doktor ...

Ez kicsit zavaros nekem. 110.gif Szóval hogy GM a 24 éves barátnő, ez eddig oké. De mi az, hogy "a másik pedig szintén Doktor"? Ez most kire értendő? Illetve hogy kinek a mostohatesója van rockertől? Davidé vagy a születendő gyereké? (Ezesetben GM-nek 24 évesen már van egy gyereke? blink.gif )

Hmm, 15 év van köztük... Végülis nálam belefér. Én meg csak ne panaszkodjak a 14 év miatt, amennyivel idősebb tőlem a párom. smileeee.gif 15 év még tényleg nem is olyan sok. Még mindig jobb, mintha GM lenne mondjuk 30-35 és Dave meg 45-50. Az már inkább lenne kínos. De ha 40 éves koráig lesz egy gyerkőc... smileeee.gif
2010. szeptember 06. 13:56 #12
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ja, közben utánanéztem. A csajszi apukája is volt Doki. Csak a név miatt voltam összezavarodva... Hülye művésznevek... biggrin.gif
2010. szeptember 06. 14:06 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.06. 13:49)
Ez kicsit zavaros nekem.  110.gif Szóval hogy GM a 24 éves barátnő, ez eddig oké. De mi az, hogy "a másik pedig szintén Doktor"? Ez most kire értendő? Illetve hogy kinek a mostohatesója van rockertől? Davidé vagy a születendő gyereké? (Ezesetben GM-nek 24 évesen már van egy gyereke?  blink.gif )
Hmm, 15 év van köztük... Végülis nálam belefér. Én meg csak ne panaszkodjak a 14 év miatt, amennyivel idősebb tőlem a párom. smileeee.gif 15 év még tényleg nem is olyan sok. Még mindig jobb, mintha GM lenne mondjuk 30-35 és Dave meg 45-50. Az már inkább lenne kínos. De ha 40 éves koráig lesz egy gyerkőc... smileeee.gif

Szóval van George, ő 7 éves, anyja Georgia, ő 24. Az ő apja Peter Davison (5-ik Doki) vagyis a megszületendő? lurkó egyik tatája. David 39, apja lelkész,(lurkó másik tatája) anyja meghalt. A lurkó George mostohatesója lenne, David fia.
George mostohaapja akkor david de úgy tudom Georgia egy rockerrel (Igazi apa) kavart és attól van a gyerek. Zavaros mi? Szerintem a korkülönbség igenis probléma egy ilyen kapcsolatban, ahol az apa soha nem lenne otthon. A kis George már szerepelt egy BBC-s reklámban, kis teddy macikkal játszott szóval biztosan színésznek szánják. Később piszkálni fogja a média, amiért az anyja 17!!! volt amikor megszülte, mostoha apja David, 10-ik Doki, tatája 5-ik Doki, mostoha apja meg 15 évvel idősebb mint az anyja (és mellesleg apa-lánya szerepet játszottak egy sorozatban).
De bonyolult az élet. Én egyébként örülnék neki, több ilyen eber kellene még a világba mint David, szóval felőlem oké én csak azokat nem értem akik lehordják mindennek a kis csajt és előre utálják a gyereket. Inkább nem is beszélnék róla miket mondanak twitteren blink.gif

Térjünk vissza a promókra. Single Father Októberben lesz úgyhogy már nem kell sokat várni. Megvágták az összes részt és a BBC az év drámája-ként emlegeti, már most BAFTA díjra jelölné mindenki aki látta (az más hogy akkorsem fog nyerni dry.gif )

Szerk: Másnak is feltűnt hogy a harmadik képen a kisgyereknek a kabátján 'olyan mintha ott lenne' a DW logó rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. szeptember 06. 19:12 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Már teljesen világos, köszönöm a részletes elemzést. smileeee.gif
Persze, ilyen esetben probléma a dolog, de ha mondjuk David nem akarná meghódítani Hollywoodot, akkor teljesen oké lenne. Így persze, hogy rossz az egész, a gyereknek apa (is) kell, nem csak egy anya... (Bár lehet, hogy kitalálták, hogy Georgia meg a gyerek(ek) kiköltöznek hozzá Amcsikába... ? mellow.gif )

Igen, tényleg vicces a logó a képen. biggrin.gif
2010. szeptember 06. 19:22 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.06. 19:12)
(Bár lehet, hogy kitalálták, hogy Georgia meg a gyerek(ek) kiköltöznek hozzá Amcsikába... ?  mellow.gif )

Ne fesd az örödögöt a falra. Azt kinézem Davidből hogy bepróbálkozik Hollywoodban de hogy őszinte legyek, én nem látom ezt az egészet magamelőtt, nem tudom miért, de nagyon nem tudom elképzelni. Ha akar persze kiköltözhet a családjával de nem hinném hogy az egész nagy család menne velük. Az biztos hogy David szereti a hazáját de szerintem nem teheti meg hogy az összes tesóját, azoknak a gyerekeit stb kivigye magukkal.
Ha Davidnek annyi esze van hogy Amerikában nevelje fel a gyereket akkor meg is érdemli amit később látni fog a búlvársajtóban. Csak ennyit tudok mondani, lehet hogy nem helyes amit mondok, de én így gondolom (és továbbra is sajnálom a kis lurkót)

Visszatérve a képekre, mint kiderült, a 18 éves csaj nem az övé, dave-nek 'csak' 3 gyereke van. Ez a történet nagyon ott van, főleg így hogy nem az övé a csaj. Tinédzser, elveszti az anyját és nem szereti az ujdonsült apját sem. Így mégérdekesebb a dolog ...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok