Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 23. 16:29
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Utálom Emma Watsont a herri potterrel együtt
Ezt hívják úgy hogy féltékenység!! És kicsit sincs igaza legalább is én nem értek vele egyet, mer a Twilight igenis jó és sokan szeretik taán még jobban is mint a szánalmas pottert
és a legutóbbi vagy nem tom melyik része nagyon gyenge lett!!
2010. szeptember 23. 20:15
|
|
Ameth45〈 ☆⋆⋅ Kaya Scodelario ☆⋆⋅ 〉 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 1808 Csatolások: 1857 Azonosító: 119918 offline
|
csak azért sikeres az a nyamvadt twilight mert az a két majom benne van, bocs fanok, de ez az igazság...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 23. 20:47
Idézet (Ameth45 @ 2010.09.23. 20:15)
csak azért sikeres az a nyamvadt twilight mert az a két majom benne van, bocs fanok, de ez az igazság...
Több majom van abban
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. szeptember 23. 21:52
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.23. 20:47)
Több majom van abban 
Ez jó és milyen igaz!!
2010. szeptember 27. 19:33
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
szerintem igenis jobb a Harry Potter-a könyv is és a film is
2010. november 23. 13:59
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
úristen mi megy itt
miért lenne már féltékeny, amikor a HP legalább olyan sikeres, mint az Alkonyat, ha nem sikeresebb? de amin a legjobban röhögtem, az az, hogy a HPban olyan rondák a főszereplők, hogy rájuk kár szexjelenetetet írni xD na ez nagy. miért, az Alkonyatban nem rondák a főszereplők?
valakinek ez tetszik, valakinek az. Szerintem az Alkonyatban rondák a főszereplők, szerinted meg a HPban. Emma nemszereti az Alkonyatot, (énsem), ti többiek, akik meg Emmát fikázzátok, ti meg szeretitek. erről ennyit. csak azt nem értem, miért nem lehet a mai világban elmondania valakinek a véleményét. Emma ezt gondolja, a részeg bácsi a sarkon azt gondolja, PánPéter megint mást gondol...ennyi. ettől szép ez a világ.
2010. november 23. 14:10
nekem erről az a véleményem hogy mondjon bármit a többség szava dönt.
és ha így vesszük most te is leszólod a potter filmeket.egy szinten vagy vele.
a két film ugyanannyira sikeres.a potter 7.része nagy siker volt amerikában.több milliárdot (!!!) kerestek a story egyik FELÉVEL.
a twilightról meg szerintem nem kell semmit sem mondanom.annak is megvan a sikere...sőt.
szóval ezen nem kéne problémázni.
és ha így vesszük most te is leszólod a potter filmeket.egy szinten vagy vele.
a két film ugyanannyira sikeres.a potter 7.része nagy siker volt amerikában.több milliárdot (!!!) kerestek a story egyik FELÉVEL.
a twilightról meg szerintem nem kell semmit sem mondanom.annak is megvan a sikere...sőt.
szóval ezen nem kéne problémázni.
2010. november 23. 14:15
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
ahogy erzi
en a Twilight is szeretem
de Harry Pottert is
ennyi
O velemenye o dolga 
Beke
en a Twilight is szeretem
de Harry Pottert is
Beke
2011. január 03. 17:56
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Nekem tetszett a Twilight első részemár amennyire: elnem tudom képzelni hogy a lánynak mi baja van: az apja is szereti, a srác csak vele kezd el beszélgetni, egy csomo barátja van...
A Harry Potter meg hát..le a kalappal.. nekem filmbe és könyvbe is tetszett. A 7 rész rettentő jóra sikerült:)) szóval én inkább a HP felé húzok, de enm vetem meg a Twilight-et.
Szerintem igaza van Emmának. Nem mindenbe de lényegesen:))
A Harry Potter meg hát..le a kalappal.. nekem filmbe és könyvbe is tetszett. A 7 rész rettentő jóra sikerült:)) szóval én inkább a HP felé húzok, de enm vetem meg a Twilight-et.
Szerintem igaza van Emmának. Nem mindenbe de lényegesen:))
2011. január 20. 16:30
|
|
EmmaWatsonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 143221 offline
|
Hát én Emma-val tökéletesen egyet értek! Szerintem is a Twighlit durvább Harry Potter-től!
2011. január 20. 19:45
Szerintem meg a Tvájlájt harmat gyenge. Gyerekek, most komolyan! Adott két tini. Egy béna csaj és egy szuper pasi. Alapból gagyi romantikus film klisé az egész, de mindegy. Szerelmesek lesznek egymásba, Edvárdka végre felvállalja Bellácskát, aztán hirtelen a csajt ki akarják nyírni, mert halandó. Már ne haragudjatok, de az ilyen sztorikat már Shakespeare idejében megírták és a Rómeó és Júlia még szebb romantikus történet is. Mindenki azért imádja, mert benne van Pattinson meg Lautner, vagy kicsoda. Az egész sztori szánalom a köbön. Azért egy Harry Pottert és egy Tvájlájtot ne vessünk már össze, mert a HP-hoz hozzá sem lehet mérni a Tvájlájtot, annyira igénytelen. Elolvastam az első könyvet amúgy és akkor voltam úgy azzal, hogyha lenne pénzem könyvnyomásra, én halálra keresném magamat ilyen kritikán aluli szánalmas regényekkel, aminek a háromnegyede amúgy kopi, csak megjegyzem...
2011. augusztus 14. 12:23
|
selenafan10000000000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 157728 offline
|
TELJESEN IGAZA VAN
az alkonat durván béna
az alkonat durván béna
2011. augusztus 24. 20:47
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
igaza van !!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.