A Twilightban és a HP-ben is ronda mindenki:P
Ennyi.
Na jó nem..a Twilightban azért szebbek..
de a HP-nek nincs szüksége szexjelenetre.
A filmek nem jók,a könyv az igazi.
A Twilightból,és a százmillió vámpíros hülyeségből,már nagyon elegem van!
Az első Twilight film tetszett,de már hülyét kapok,ezektől az idióta sztoriktól..
amugy meg kinézne szívesen olyan "szexjelenetet",amikben olyanok vannak akiket láttunk felnőni,akik filmről-filmre lettek egyre felnőtesebbek?
Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 07. 20:03
lehet kitiltanak, e nem édekel: aki nem szereti Harry Pottert azz is ki kéne tiltani,
a film ténleg borzalom, de a könyv egyszerűen fantasztikus
a film ténleg borzalom, de a könyv egyszerűen fantasztikus
2010. szeptember 08. 12:41
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Még ha "csak" ennyi baj lenne a Nyállájttal... Azt hittem, jobban kinyitja a száját ezzel a rakás szeméttel kapcsolatban. De legalább nem rajongó.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. szeptember 10. 20:09
pedig a Twilight sokkal jobb ez a szemét emma...(bocsi fanok)
2010. szeptember 13. 16:15
|
|
Teemcheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 87 Csatolások: 28 Azonosító: 131179 offline
|
hát van benne valami,
de a a két mozi megcélzott nézőközönsége egészen más...
a Harry Potter, hogy úgy mondjam inkább Unisex történet, míg a Twilight elsősorban lányoknak szól... ezt a tényt nem hanyagolhatjuk el amikor a két filmet vizsgáljuk. szerintem...
a Harry Potter, hogy úgy mondjam inkább Unisex történet, míg a Twilight elsősorban lányoknak szól... ezt a tényt nem hanyagolhatjuk el amikor a két filmet vizsgáljuk. szerintem...
Timicsy008
2010. szeptember 13. 18:44
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Végülis egyetértek vele nagyon is : D.
Nagyon szeretem a Twilight-ot is de mindörökéé Harry Potter
). A Twilight nagyon jó meg minden de kicsit unom azt h állandóan mindenhol az van. Igaz Taylor Lautner az egyik kedwenc színészem de a többiekékért nem vagyok oda :S És szerintem Rupert Grint jobb pasíí mint Robert. Bocsíí de nekem ez a véleményem :S
kateblock :
Sok mindenben egyetértek veled : D
Nagyon szeretem a Twilight-ot is de mindörökéé Harry Potter
kateblock :
Sok mindenben egyetértek veled : D
kateblock
2010. szeptember 17. 13:52
Idézet (Viktorya @ 2010.09.17. 13:27)
hát..menjen oda emma... főleg ahogy kinéz..
Mivel olyan sokan írtátok és valószínűleg csak én vagyok az egyetlen aki nem érti ezt a dolgot, megkérdezném hogy a kinézetének mi köze van ahhoz amit mondott?
Egyik felet sem pártolom csak szeretném tudni mi ez az egész. Ha én olvasnék egy HP ellenes nyilatkozatot Roberttől, nem fűzném hozzá a kommentemhez hogy milyen ronda szegény vagy hogy egyik másik képen úgy néz ki mint aki egy hete nem fürdött
2010. szeptember 19. 18:46
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
féltékeeeny!!!
2010. szeptember 19. 18:46
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
féltékeeeny!!!
2010. szeptember 20. 16:56
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát csak féltékeny, de ami azt illeti szerintem a HP elsősorban nem éppen romantikus regénynek illetve filmnek készült, hanem a misztikus világot tárja fel az olvasó / néző előtt, de a Twilight egy ROMANTIKUS FANTASY!!! És ahol romantika van ott nem állhat meg az ember egy "cuki-kis-arcon-puszilásnál" hanem igen is kell lennie, egy-két jelenetnek, ahol a szerelmesek csókolóznak... bár a nászéjszakás jelenetet igazán nem kellene sokáig húzni, hiszen a könyvből is szépen kimaradt, mindenki tudja, hogy mi volt akkor Edward és Bella között, és pont.
Amúgy meg kellett a hírverés, mert így a Harry Potterről és Emmáról is szó esik! Persze, ha valakik már elmerülnek a süllyesztőben, akkor az már ciki!

TWILIGHT FOREVER!!!!
Amúgy meg kellett a hírverés, mert így a Harry Potterről és Emmáról is szó esik! Persze, ha valakik már elmerülnek a süllyesztőben, akkor az már ciki!
TWILIGHT FOREVER!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.