Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 06. 19:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.09.06. 18:58)
Beszélgetésnek indult volna
Emma csupán annyit mondott hogy a Harry Potter szexi jelenetek nélkül is híres, és hogy erre büszke. Valóban, ezt a sikert úgy érték el hogy nem kellett a főszereplőket félmeztelenül kitenni a képernyőre és ez az 'álomgyárban' igen ritka. Nem tudom honnan származik a cikk de úgy tűnik abban Emma azt nyilatkozta hogy nem fognak a népnek szexis jeleneteket adni, nem próbálják meg a kiszúrni a szemünket félmeztelen testekkel és szexi jelenetekkel ahogyan ő fogalmazott, ők nem közönségesek. Aztán elterelődött a vonal oda hogy lesz szex jelenet a Twilightban a valahanyadik részben
Emma csupán annyit mondott hogy a Harry Potter szexi jelenetek nélkül is híres, és hogy erre büszke. Valóban, ezt a sikert úgy érték el hogy nem kellett a főszereplőket félmeztelenül kitenni a képernyőre és ez az 'álomgyárban' igen ritka. Nem tudom honnan származik a cikk de úgy tűnik abban Emma azt nyilatkozta hogy nem fognak a népnek szexis jeleneteket adni, nem próbálják meg a kiszúrni a szemünket félmeztelen testekkel és szexi jelenetekkel ahogyan ő fogalmazott, ők nem közönségesek. Aztán elterelődött a vonal oda hogy lesz szex jelenet a Twilightban a valahanyadik részben
Ebben meg igaza van. Nem értem mit kell ezen felháborodni. Én szeretem mindkettő filmet. Habár a történet közt ég és föld van. A HP nagyon jó kalandfilm (vagy nem is tudom milyen műfajba soroljam
2010. szeptember 06. 20:02
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
beszarok hogy ennyi pöcs itt van egy helyen ( tisztelet a kivételnek !). de hát legalább kateblock a véleményért írta . mint én is . Úr Isten . még egyszer leírom aki nem tud olvasni . Az utolsó ( 4. break dawn ) részben SZEX !!! és 100000000x jobb a Harry Potter mint a twilight !!
2010. szeptember 06. 20:14
Idézet (CandUs @ 2010.09.06. 19:39)
Ne utáljátok Emmát! Most kezdte el promózni a HP 7-et, még szép, hogy ilyeneket hallunk.
Normális esetben a promózásnak semmi köze ehhez és most sincs. Még nem kezdtek promótálni, az majd csak később lesz.
2010. szeptember 06. 20:22
szerintem is a Twilling jobb, mint a Harry Potter, de mindkét filmet szeretem, csak épp azt jobban.
2010. szeptember 06. 21:36
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nem tudom melyik jobb mindkettő a mostaniak alapján a twilight de akkor harry potter
2010. szeptember 06. 22:04
Idézet (pearl224 @ 2010.09.06. 16:24)
Kedves Emma!
Ez azért van,mert a HP-ben olyan rondák a főszereplők,hogy rájuk kár szexjelenetet írni!:)
Ez azért van,mert a HP-ben olyan rondák a főszereplők,hogy rájuk kár szexjelenetet írni!:)
XDD
ez nagyon kemény.
szerintem a Twillightban semmi közönséges nincs, nem igazán értem, hogy miről beszél...szerintem is csak féltékeny:S
Nem hiszem h bármi baj lenne azzal, h minimális erotikus tartalom is van egy filmben, ami mellesleg idősebb korosztálynak szól, mint a HP. Meg mi az h prostitualizálódnak színészek??? Mi van?XD Tényleg nem értem h miről beszél.
Amúgy meg sztem az nem normális, h egy elvileg gyerekeknek készült sorozat tele van gyilkolászással. Bezzeg h szexről szó essen az undorító, felháborító... X'D
2010. szeptember 06. 22:07
Idézet (Hannahmiley @ 2010.09.06. 19:38)
én GYŰLÖLÖM ezt a csajt be is vedtem a kedvenceim közé :D Am a Miley is utálja :D De nem azér szeretem.
Kit utál, mi? O.o
2010. szeptember 06. 22:21
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Hát...konkrétan a HP 3. részénél lemaradtam és a Twilight sem fogott meg annyira mint jópár embert. De persze a Twilight-ot szeretem jobban, a HPt baromságnak tartom. Szerintem nem a szexről szól az egész. Sőt épp finoman de mégis viccesen( máramennyire
) utalnak rá. De még senki nem tudja milyen lesz a Breaking Dawm. Mindenesetre ez durva volt és osztom a véleményt miszerint Emma csak féltékeny.
2010. szeptember 06. 22:45
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Idézet (pearl224 @ 2010.09.06. 16:24)
Kedves Emma!
Ez azért van,mert a HP-ben olyan rondák a főszereplők,hogy rájuk kár szexjelenetet írni!
Ez azért van,mert a HP-ben olyan rondák a főszereplők,hogy rájuk kár szexjelenetet írni!
Mert aztán a Twilight-ban hatalmas szexistenek vannak ugyebár... csak a félmeztelen jelenetek mennek, lassan nem lesz olyan rész ahol polóba láthatjuk őket
Dehát kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből a hatalmas filmből
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2010. szeptember 06. 23:04
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Köszönjük Emma, továbbra is imádlak.
Holly Keller
2010. szeptember 07. 15:03
kateblock
Minden elismerésem!
Azt hiszem, a Twilight vs. Harry Potter tökéletes példája az amerikai sablonsztorik kontra angol remekművek esetének.
Amúgy meg a kissé hűvös britek teljesen más nézeteket vallanak arról, hogy mi számít erotikusnak(gondoljunk csak Emma nyilatkozatára, aki kifejtette:"A tartózkodás a vonzalmat sugárzó részeket még intimebbé és izgalmassá teszi.").
Minden elismerésem!
Azt hiszem, a Twilight vs. Harry Potter tökéletes példája az amerikai sablonsztorik kontra angol remekművek esetének.
Amúgy meg a kissé hűvös britek teljesen más nézeteket vallanak arról, hogy mi számít erotikusnak(gondoljunk csak Emma nyilatkozatára, aki kifejtette:"A tartózkodás a vonzalmat sugárzó részeket még intimebbé és izgalmassá teszi.").
Mia
2010. szeptember 07. 15:19
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nyersen fogalmazott de mindenkinek meg lehet a véleménye..
ennyi
2010. szeptember 07. 18:16
|
|
Winyocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 35 Azonosító: 90191 offline
|
mivel a könyvben szerepel csók meg egyéb jó h benne van a filmbe is!! marha okos lehet ha még a sztorit se vágja. bár ezzel a beszólással tuti szrzett pár ezer ellenségetxD köztük engem is...
Timicsy008
2010. szeptember 07. 20:01
szerintem igaza van, én még mindig szeretem, A hű rajongók most is kiállnak majd mellette. a hp-be is kell csókjelenet, mert a hatodikat így is nagyon elszúrták, az eclipseben pedig tényleg intim rész is van, egy film ne azért legyen jó, mert ilyen van benne
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.