Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 06. 18:27
Idézet (KataCullen @ 2010.09.06. 18:17)
De sztem Emma féltékeny a Twilight sikerére..
Szerintem semmi erre utaló mondat nincsen Emma mondókójában és szerintem nem is kellene ezt feltételezni, szerintem azért mondta mert úgyis gondolta. A Twilight nagyon sok rajongót szerzett magának de vannak akik tényleg nem csípik a filmek/történetet. Csak azért mert valaki negatívan nyilatkozik egy filmről még nem jelenti azt hogy féltékeny, sőt nekem úgy tűnik hogy nem is akar mégcsak a Twilight mánia közelébe se menni. Rupert Grint is megmondta hónapokkal ezelőtt hogy köszöni szépen ebből ő nem kérne. Nem mindenki szeretné a saját fejét viszont látni az újságokban, uzsonnástasakokon, parfümös üvegeken, ez nem féltékenység, csak bátran megmondta a véleményét amit lehet mert ELMÉLETILEG demokráciában élünk.
2010. szeptember 06. 18:39
én nagyon szeretem a twilight-ot de az ő döntése hogy mit szeret vagy mit nem.de az is lehet hogy tényleg féltékeny.
2010. szeptember 06. 18:39
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Most nem azért gyerekek, de ezen összeveszni?
Egyébként szerintem eddig a Twilight egyik részében sem voltak olyan jelenetek, amik 18-as karikát kéne, hogy igényeljenek.
Akkor már inkább a True Blood. Abban van minden.
Hogy magánéletben a Twilight sztárok mit csinálnak, az meg az ő dolguk. Nem kell követni, ebben igaza van Emmanak.
Egyébként szerintem eddig a Twilight egyik részében sem voltak olyan jelenetek, amik 18-as karikát kéne, hogy igényeljenek.
Hogy magánéletben a Twilight sztárok mit csinálnak, az meg az ő dolguk. Nem kell követni, ebben igaza van Emmanak.
2010. szeptember 06. 18:45
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
Hát én mindigis utáltam Emma Watson-t és nagyon hülye barám ez a csaj! Méghogy a Twilight ilyenekkel akar pénzt keresni! Szerintem meg a Harry Potter a hülyeség és az akar ilyen hülyeségekkel pénzt keresni és nem a Twilight a képmutató!
2010. szeptember 06. 18:48
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Idézet (kokler @ 2010.09.06. 18:26)
Timicsy008???
Nem ezt mondtam...
2010. szeptember 06. 18:58
Idézet (Bessie @ 2010.09.06. 18:39)
Most nem azért gyerekek, de ezen összeveszni?
Akkor már inkább a True Blood. Abban van minden.

Beszélgetésnek indult volna
Én végigszenvedtem az első Twilight filmet hogy megnézzem mi lehet benne a jó és én sem láttam benne semmi felnőtteset, de ismétlem az csak az első volt, azóta egyetlen részt sem nézek meg. Emma csupán annyit mondott hogy a Harry Potter szexi jelenetek nélkül is híres, és hogy erre büszke. Valóban, ezt a sikert úgy érték el hogy nem kellett a főszereplőket félmeztelenül kitenni a képernyőre és ez az 'álomgyárban' igen ritka. Nem tudom honnan származik a cikk de úgy tűnik abban Emma azt nyilatkozta hogy nem fognak a népnek szexis jeleneteket adni, nem próbálják meg a kiszúrni a szemünket félmeztelen testekkel és szexi jelenetekkel ahogyan ő fogalmazott, ők nem közönségesek. Aztán elterelődött a vonal oda hogy lesz szex jelenet a Twilightban a valahanyadik részben
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. szeptember 06. 19:01
Idézet (kokler @ 2010.09.06. 18:25)
Miért szerinted vámpírok létezznek??
Egy szóval nem mondta, hogy léteznek vámpírok.
Szerintem meg pont azt akarta mondani, hogy igazából egyiknek sincs valóságalapja. Vagy én is félreértettem?
Timicsy008
2010. szeptember 06. 19:16
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Idézet (Encsy19 @ 2010.09.06. 19:01)
Egy szóval nem mondta, hogy léteznek vámpírok.
Szerintem meg pont azt akarta mondani, hogy igazából egyiknek sincs valóságalapja. Vagy én is félreértettem?
Nem értetted férre, pontosan erre gondoltam
Encsy19
2010. szeptember 06. 19:18
én imádom Emmát,és Anna F ő nem irigy.Mindenkinek van joga kiállítani a véleményét,és te is kifejtheted a tiedet-ha híres vagy,ha nem.de áltálában senki nem kíváncsi rá.Amúgy Kristen és a többi Twilight-sztár kicsit el van szállva,de bírom őket is
2010. szeptember 06. 19:34
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Jesszusom mi megy itt.
Emma Watson el merte mondani a véleményét, kövezzük is meg érte, de rögtön
Szerintem az, hogy valaki nem rajong bizonyos dolgokért még nem jelenti azt, hogy irigy. Manapság egyre többször látom, hogy ha valaki kinyilvánítja a nemtetszését az Alkonyattal kapcsolatban akkor az illetőt rögtön irigységgel vádolják. Nevetséges. Amikor megjelent az Alkonyat filmváltozata én is megszerettem a történetet , a könyvet is elolvastam. Azóta kiolvastam az összeset és megnéztem az eddigi összes filmet. Meg kell, hogy mondjam a filmektől nem vagyok annyira elájulva. Egyébként nekem személy szerint azért lett elegem a Twilightból mert szinte már ráerőszakolják az emberre. Borzasztóan unom már, hogy mindenhol csak a Twilight a téma. Nem csodálom, hogy mások is megunták már.
Emma Watson el merte mondani a véleményét, kövezzük is meg érte, de rögtön
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.