Idézet (pearl224 @ 2010.09.06. 16:24)
Kedves Emma!
Ez azért van,mert a HP-ben olyan rondák a főszereplők,hogy rájuk kár szexjelenetet írni!

Szerintem az egyénfüggő hogy ki kit tart szépnek. Én például azt mondom hogy Robert meg sem közelíti Rupert Grintet. A szexjeleneteknek semmi keresnivalója nincs a Harry Potterben, J.K. Rowling gyerekeknek írta és biztosan azért nem is került be szexjelenet a könyvbe mert ő úgy akarta.
Az, hogy a Twilight filmekben mi van, az egy más dolog. Soha nem kedveltem a vámpírokat és a könyökömön jön ki hogy mindenhol csak Robertről meg a Twilightról lehet olvasni, de annyit én is tudok hogy a filmekben erőteljesen arra koncentrálnak amire nem kellene. Nincs benne sok túlfűtött jelenet, de ahhoz elég sok hogy azt lehessen mondani Robert és a társaik csinos?!?! pofijával és szép?!?! felsőtestével reklámozzák.
Egyetértek Emmával, a Harry Potter tiszta maradt, bár ne felejtsük el hogy a HP az angol produkció némi amerikai befolyással a Twilight pedig kifejezetten Hollywoodi, ahol nem a szórakoztatás a cél, hanem a lé besöprése, az pedig úgy hatásosabb ha kitesznek pár fiatalt félmeztelenül meg telenyomják a fejükkel a búlvársajtót, mert ez valóban érdekesebb mint 3 barát története akiket mindig meg akar ölni Tudodki.