Starity

Emma Watson leszólta a Twilightot

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 06. 17:35 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alkonyatka @ 2010.09.06. 15:39)
ja és Lucy Chan a tdvben is vannak olyanak ugyhogy te ne szolj

Csak tudod elegünk van abból, hogy mindenhol ezt nyomják és ha az ember netezik, folyton abba botlik bele. Ugyanolyan, mint Justinka. Nem olyan borzasztó, csak minden normális embert idegesít, hogy ennyire promózzák, mikor semmi egyedi nincsen benne. A 6423423. vámpírsztori, ugyanazzal a nyálas szöveggel.
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2010. szeptember 06. 17:39 #82
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
Az utolsó részben lesz szex ( jelenet ) . És igaza van Emmának rondák a szereplői a twilightnak ! _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. szeptember 06. 17:41 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (divaft @ 2010.09.06. 17:39)
Az utolsó részben lesz szex ( jelenet ) . És igaza van Emmának rondák a szereplői a twilightnak ! _nevet.gif

Jah, egy tűrhetőt sem tudnék mondani rohog.gif
2010. szeptember 06. 17:42 #84
Bieber-fan
Bieber-fan

Státuszsziasztok :D nem vagyok JB fan...csak nem tudom megváltoztatni a nevem.XDD
Hozzászólás: 693
Csatolások: 21
Azonosító: 131058
én is utálom az alkonyatot, de a harry pottert is...
2010. szeptember 06. 17:42 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (pearl224 @ 2010.09.06. 16:24)
Kedves Emma!
Ez azért van,mert a HP-ben olyan rondák a főszereplők,hogy rájuk kár szexjelenetet írni!smileeee.gif

Szerintem az egyénfüggő hogy ki kit tart szépnek. Én például azt mondom hogy Robert meg sem közelíti Rupert Grintet. A szexjeleneteknek semmi keresnivalója nincs a Harry Potterben, J.K. Rowling gyerekeknek írta és biztosan azért nem is került be szexjelenet a könyvbe mert ő úgy akarta.
Az, hogy a Twilight filmekben mi van, az egy más dolog. Soha nem kedveltem a vámpírokat és a könyökömön jön ki hogy mindenhol csak Robertről meg a Twilightról lehet olvasni, de annyit én is tudok hogy a filmekben erőteljesen arra koncentrálnak amire nem kellene. Nincs benne sok túlfűtött jelenet, de ahhoz elég sok hogy azt lehessen mondani Robert és a társaik csinos?!?! pofijával és szép?!?! felsőtestével reklámozzák.
Egyetértek Emmával, a Harry Potter tiszta maradt, bár ne felejtsük el hogy a HP az angol produkció némi amerikai befolyással a Twilight pedig kifejezetten Hollywoodi, ahol nem a szórakoztatás a cél, hanem a lé besöprése, az pedig úgy hatásosabb ha kitesznek pár fiatalt félmeztelenül meg telenyomják a fejükkel a búlvársajtót, mert ez valóban érdekesebb mint 3 barát története akiket mindig meg akar ölni Tudodki.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2010. szeptember 06. 17:46 #86
- törölt felhasználó -    
én is az ő véleményét tartom jónak én nekem a harry potter a kedvenc filmem és ezuton szintén igaza van hogy az ilyes mi rész nélkül is naon jó
2010. szeptember 06. 17:46 #87
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
Végre valaki . Én sem szeretem a csöpögős nyálas hülye baromságokat ! thumbsup.gif meghajolo.gif

Idézet (kateblock @ 2010.09.06. 17:42)
Szerintem az egyénfüggő hogy ki kit tart szépnek. Én például azt mondom hogy Robert meg sem közelíti Rupert Grintet. A szexjeleneteknek semmi keresnivalója nincs a Harry Potterben, J.K. Rowling gyerekeknek írta és biztosan azért nem is került be szexjelenet a könyvbe mert ő úgy akarta. 
Az, hogy a Twilight filmekben mi van, az egy más dolog. Soha nem kedveltem a vámpírokat és a könyökömön jön ki hogy mindenhol csak Robertről meg a Twilightról lehet olvasni, de annyit én is tudok hogy a filmekben erőteljesen arra koncentrálnak amire nem kellene. Nincs benne sok túlfűtött jelenet, de ahhoz elég sok hogy azt lehessen mondani Robert és a társaik csinos?!?! pofijával és szép?!?! felsőtestével reklámozzák.
Egyetértek Emmával, a Harry Potter tiszta maradt, bár ne felejtsük el hogy a HP az angol produkció némi amerikai befolyással a Twilight pedig kifejezetten Hollywoodi, ahol nem a szórakoztatás a cél, hanem a lé besöprése, az pedig úgy hatásosabb ha kitesznek pár fiatalt félmeztelenül meg telenyomják a fejükkel a búlvársajtót, mert ez valóban érdekesebb mint 3 barát története akiket mindig meg akar ölni Tudodki.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. szeptember 06. 17:48 #88
zsülci
zsülci
új tag
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 127322
sztem igaza van emmának én se bírom a twillightot
és azért az alkonyat gyenge és meg se közelíti a hp...tongue.gif smileeee.gif
2010. szeptember 06. 18:00 #89
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
szerintem felesleges ezen veszekedni... A Hp-ben ott nem a szerelemről szól az egész, ha nem Harry és Woldemort közti harcról és a varázslásról + még van egy kicsi románc is belecsempészve . A Twilight teljesen másról szól, mert egy olyan regény ami egy tiltott szerelmet ír le. És teljesen más a lényege és a kategóriája. Mert ég és föld a kettő. Csak annyi hasonlóság van, hogy mindegyik egy misztikus, fantasy történet. És az is közre játszik, hogy, hogy írták meg. Stephenie egy romantikus regényt írt 16 éven felüliének. Igaz, a kor határ alatt is olvassák, a többség. Az is közre játszik, hogy teljesen más egy angol és egy amerikai történet. Senkit nem akarok megbántani, de Anglia visszafogott, kicsit sznob stílusú, amíg Amerika egy teljesen kitárulkozó állam. És azért folyik mindenhonnan a csapból a Twilight , mert azért Amerika mégis csak több tinédzserből él és sokan inkább Amcsyban a vámpírokat lájkolják és nem a Varázslókat tongue.gif (mondjuk kivétel a Wizards of Waverly Place biggrin.gif ) És a mai fiatalokat a románc, esetleg a szex foglalkoztatja Valamelyik részét, a másik része nem igazán van oda a témáért (például én)De azért én mindkettő szeretem... (ha nem értetek velem egyet, azért ne kövezzetek meg légyszi biggrin.gif )
3 felhasználónak tetszik: Encsy19, Dancsy, BunnyGirl
2010. szeptember 06. 18:03 #90
ladybird
ladybird
új tag

Státuszkaticabogár [:
Hozzászólás: 22
Azonosító: 132895
OMG... ezt nem gondoltam volna... ennyire nem kellene... na de ők miért tehetnek arról, hogy Steph ezt írta a regénybe? XD
szerintem meg a Harry Potter egy nagy fos...
2010. szeptember 06. 18:04 #91
ladybird
ladybird
új tag

Státuszkaticabogár [:
Hozzászólás: 22
Azonosító: 132895
szerintem csak féltékeny.. pff
lehet is mire biggrin.gif
2010. szeptember 06. 18:06 #92
kokler
kokler
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 134401
Szerintem is igaza van Emmának. A Twilight-ban a 2. rész óta csak arról szól h Bella nagyon leakar feküdni az Edwárdal. Úgy hogy sztem is jobb a Hp biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. szeptember 06. 18:07 #93
Viktoriiaa
Viktoriiaa
obsessed with FOB and P!ATD ♥

StátuszWhen you say you love me, know I love you more... ♥
Hozzászólás: 1122
Csatolások: 1946
Azonosító: 88094
Idézet (kateblock @ 2010.09.06. 17:42)

Végre valaki! biggrin.gif Nagyon igazad van. Teljesen egyetértek veled. meghajolo.gif thumbsup.gif
2010. szeptember 06. 18:08 #94
eszti29
eszti29
amazon

Státuszhahaha. no...
Hozzászólás: 2148
Csatolások: 412
Azonosító: 132965
Nem annyira vagyok Twilight rajongó de ez azért nem volt szép
2010. szeptember 06. 18:09 #95
vdcsalanka
vdcsalanka
visszatérő vendég

Státusznyakig ülök a gangeszben....
Hozzászólás: 352
Csatolások: 20
Azonosító: 131272
kateblock és Timicsy008 veletek vagyok biggrin.gif
2010. szeptember 06. 18:10 #96
eszti29
eszti29
amazon

Státuszhahaha. no...
Hozzászólás: 2148
Csatolások: 412
Azonosító: 132965
Egyetértek veled kateblock biggrin.gif
2010. szeptember 06. 18:17 #97
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
A Twilight és a HP egy külön világ... A HP tökéletes szexjelenet nélkül, a Twilight 4-et sztem nem fogja lehúzni a szexjelenet. xD De sztem Emma féltékeny a Twilight sikerére....
2010. szeptember 06. 18:18 #98
vikesz22
vikesz22
visszatérő vendég

Státuszweheartit.com/viccuh :)
Hozzászólás: 456
Azonosító: 129253
én a HP-t is szeretem és a Twilightot is de annak ellenére h a twilightot is szeretem egyetértek Emmával biggrin.gif Jól meg mondta, már kellett biggrin.gif
2010. szeptember 06. 18:19 #99
Iwett
Iwett
visszatérő vendég
Hozzászólás: 115
Azonosító: 130638
Timicsy008 egyetértek veled.
2010. szeptember 06. 18:25 #100
kokler
kokler