Ott a pont
Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 06. 15:04
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
@Dancsy: Egyetértek vele, a legteljesebb mértékben. Mintha a twilight cast pasijai le lennének szerződve arra, hogy minden 10 percben levegyék a pólójukat, hogy aztán a kiscsajok csorgassák rá a nyálukat. Sőt, ez a korosztály (engem kivéve) sajnos még vevő a sok nyálas és felesleges klisére, amit már ezerszer hallottam.
Ott a pont
Ott a pont
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. szeptember 06. 15:21
Hát végül is megmondta a véleményét.Én nem haragszok rá,örülök,hogy nem olyan kis szerény,mint a filmekben.Nekem ezzel nincs semmi gondom,rajta kívül még biztos sokan nem szeretik a Twilight-ot,csak elmondta a véleményét.
2010. szeptember 06. 15:34
hát nem szereti annyira a twilight-et, én is így vok vele. és am abban is igaza van h már kicsit sok a twiligthbwn a sxexi rész na meg az érzelgős.... de ez csak az én véleményem, ettől még sokan szeretik
2010. szeptember 06. 15:34
hát nem szereti annyira a twilight-et, én is így vok vele. és am abban is igaza van h már kicsit sok a twiligthbwn a sxexi rész na meg az érzelgős.... de ez csak az én véleményem, ettől még sokan szeretik
2010. szeptember 06. 15:38
hülye ribi a twilight ban nincs is prosti szerintem inkább magára gondolt
2010. szeptember 06. 15:39
ja és Lucy Chan a tdvben is vannak olyanak ugyhogy te ne szolj
2010. szeptember 06. 15:47
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
ajjaj..
botrányveszély..
Én is egyetértek vele. A twilight-ba túl sok szexista dolgot beleraktak, a fele film erre épül.
Én amúgy szeretem a twilight-ot,de ebből a szempontból nem tökéletes.
2010. szeptember 06. 15:51
Idézet (Lucy-chan @ 2010.09.06. 15:04)
@Dancsy: Egyetértek vele, a legteljesebb mértékben. Mintha a twilight cast pasijai le lennének szerződve arra, hogy minden 10 percben levegyék a pólójukat, hogy aztán a kiscsajok csorgassák rá a nyálukat. Sőt, ez a korosztály (engem kivéve) sajnos még vevő a sok nyálas és felesleges klisére, amit már ezerszer hallottam.
Ott a pont
Ott a pont
Két pont
2010. szeptember 06. 16:01
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
egyet értek Emmával, én inkább HP-t nézek mint a máskakat...nem csípem azokat a filmeket, melyekben vámíprok vannak, nem értem, hogy jutottak el odáig, hogy olyan filmeket csináljanak melyeknek a valóság lapjuk semmi. Nem tudom a vámpírokról miért kell egyáltalán filmet rendezni, hülyeségnek és unalmasnak tartom az egészet
2010. szeptember 06. 16:06
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Mindig is imádtam Emmát!! De ezek után meg pláne!! Keblemre ölelném!!
2010. szeptember 06. 16:11
|
|
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline
|
mert a varázspálcával varázsló kiszsenik filmje jobb,mint a szexi vámpírok és vérfarkasok sztorija,akik beleszeretnek a lányba..hehhh.am a twilight pont hogy nem szexet árul,max csak az utolsó részben,de azt még ő sem láthatta,és mivel 12 karikával kell vetíteniük,ezért annyira nem lesznek durvák.bár sztem nem kéne leszólnia a twilightot,mert a HP gyikfing ehhez a filmhez képest..
2010. szeptember 06. 16:19
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
kinek ez kinek az... ez a film akkoris egy nagy kamu, béna sztárokkal együtt(Y)
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.