Emma Watson leszólta a Twilightot
2010. szeptember 06. 12:43
Jól megmondtam Emma
Márcsak az a kérdés hogy a HP és a Twilight közös filmstúdiója mennyire fogja tolerálni a dolgot. Őszinteség ide vagy oda, jól tette hogy megmondta az igazságot
Márcsak az a kérdés hogy a HP és a Twilight közös filmstúdiója mennyire fogja tolerálni a dolgot. Őszinteség ide vagy oda, jól tette hogy megmondta az igazságot
2010. szeptember 06. 13:37
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Ha valaki egy kicsit kulturált az tudja és érzi h a twilight könyvben nyomába sem érhet a harry potternek... filmben mindkettő sz*r... aki, ha filmeket nézzük a twilight malmára hajtja a vizet, az nem más mint Jackson Rathbone XDXD (mármint ami engem illet)
2010. szeptember 06. 14:01
igaza van
Pedig jobban szeretem a twilight-ot de igaza van amit edwanr és bella csinálnak az néha durva...
Pedig jobban szeretem a twilight-ot de igaza van amit edwanr és bella csinálnak az néha durva...
2010. szeptember 06. 14:04
|
|
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline
|
és nem naon vágom, h a twilight neki mé közönséges..... ez egy nagy baromág!!! ha nem tetszik neki, sztem akkor sem kell lefikázni!!!szerintetek neki jólesne, ha leszólná akárki a HP-T?hát tuti nem , szaal ez szemétség volt tőle!
2010. szeptember 06. 14:05
|
|
MM Csajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 132012 offline
|
szerintem a Twilight sokkal jobb mint a Harry Poter
2010. szeptember 06. 14:09
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
szerintem is sokkal jobb a Twilight!!(LLLL)
2010. szeptember 06. 14:10
Idézet (Dóryy96 @ 2010.09.06. 14:04)
és nem naon vágom, h a twilight neki mé közönséges.. ez egy nagy baromág!!! ha nem tetszik neki, sztem akkor sem kell lefikázni!!!szerintetek neki jólesne, ha leszólná akárki a HP-T?hát tuti nem , szaal ez szemétség volt tőle!
Nekem úgy jött le hogy nem kifejezetten a történettel van baja, hanem ahogyan ráerőltetik az emberre, mert az tényleg szánalmas.
2010. szeptember 06. 14:30
|
|
hagi07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 126614 offline
|
Én mind2t birom, de inkább Harry, mint Edward...
Egyébként igaza van!! Amúgy a twilightben aztnem értem, hogy most miért szól minden robertről meg taylorról?? Ők is csak emberek... A HPből nem csináltak ekkora fesztivált... Pedig a HP film is van ilyen jó, sőt jobb is. Szerintem a HP sokkal színvonalasabb mint a twilight, de én ennek ellére is birom.
2010. szeptember 06. 14:45
nem mindegy? kinek a pap, kinek a papné. A két film két különböző kategória, szóval az egyikben van, ami a másikban nincs. Emma ♥
2010. szeptember 06. 14:53
Egyetértek vele, a legteljesebb mértékben. Mintha a twilight cast pasijai le lennének szerződve arra, hogy minden 10 percben levegyék a pólójukat, hogy aztán a kiscsajok csorgassák rá a nyálukat. Sőt, ez a korosztály (engem kivéve) sajnos még vevő a sok nyálas és felesleges klisére, amit már ezerszer hallottam.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.