jó a twilight is, de kalap xart se ér a HPhez képest . Rowling sokkal nagyobb és merészebb világot alkotott!
Emma Watson leszólta a Twilightot
2011. december 11. 22:54
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
TEAM EMMA ! ezzel a nyilatkozattal totál egyetértek 
jó a twilight is, de kalap xart se ér a HPhez képest . Rowling sokkal nagyobb és merészebb világot alkotott!
és kristen lehúzhatná a tehetségét a rolón. Emma ezerszer tehetségesebb
1 felhasználónak tetszik:
dope200
2012. május 16. 17:53
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
ennyi. érdekes a HP-t el tudták adni minden nyál nélkül, de az alkonyatot csak a "szexi" pasikkal tudták, meg hogy minden percben taylor felsőtestét kell bámulni... szerintem ez valamit mutat:D egyrészt az, hogy melyik az igényesebb, másrészt a HP-nek fantasztikus története van, és nem kellett hozzá 6559556 csókjelenet:))) + Rowling tud írni, Meyer meg nem xddddd
1 felhasználónak tetszik:
dope200
2012. július 11. 02:09
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Ez így igaz!! A HP ezerszer jobb!!-az alkonyatba túl sok az ellaposodott jelenet..kéne bele valmi akció a HP-n sosem unatkoztam viszont az Alkonyatot újra kellett néznem mert elaludtam rajta..
2013. augusztus 18. 17:02
|
Kamcsatkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 207096 offline
|
Na igen, a twilight egy ócska szar, ahol ezekkel a jelenetekkel akarnak több pénzt keresni, a HP pedig egy isteni film, ami persze 100%-kal izgalmasabb és persze a színészek is jobbak. Emmának igaza van
)
2014. július 10. 19:03
A két film teljesen más, nem lehet őket összehasonlítani. Én nem szeretem a Twillighot, de ez csak a személyes véleményem, teljesen megértem, ha valakiunek tetszik és a kedvenc filmje. A Harry Pottert viszont nagyon imádom, és Emma Watson is a kedvenc színészeim közé tartozik. Emma csak elmondta a véleményét.
2014. augusztus 30. 20:17
|
|
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline
|
Mind a kettőt szeretem. Emma egy pici-picit konzervatív ez nem tetszik neki. Nem baj. Mindenkinek meg van a maga véleménye. Ha neki nem tetszik, ez van! Nem kell rajta úgy fenn akadni...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.