Vastag Csaba az X-Faktorban
2010. szeptember 05. 20:32
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Drukkolok nekik hajráhajrá 
Csaba ténleg kissé túlzásba vitte.. szinte már-már kinőtte az X-faktort.. az öccséből pedig nem néztem volna ki,hogy ilyen jól énekel.Kíváncsi vagyok,mi lesz velük a műsorban..
Csaba ténleg kissé túlzásba vitte.. szinte már-már kinőtte az X-faktort.. az öccséből pedig nem néztem volna ki,hogy ilyen jól énekel.Kíváncsi vagyok,mi lesz velük a műsorban..
2010. szeptember 05. 21:57
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
Hát én csak annyit mondok mint mindenki más: hajrá
2010. szeptember 06. 14:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2010.09.05. 19:15)
Számomra furcsa, hogy egy már befutott ember aki színházban kap szerepeket és többször volt a tv-be azt miért engedi tovább?? hagyni kéne másokat érvényesülni..őneki már megadatott a lehetőség! és azt se értem, h a bodnár Attilán ki akadtak, rajta meg nem!..furcsa
Igen, nekem sem világos, miért jó egy már viszonylag ismert embernek ide is bepróbálkozni. (Bár bevallom őszintén, nekem halvány lila gőzöm nem volt róla, hogy ki Ő.) Viszont ahogy elnéztem, vannak nála sokkal jobbak is, nem jósolok neki túl sokat ebben a műsorban, ha tovább is jut.
Ami Bodnár Attila fiát illeti... Jajj, nem tudom miért, de egyből megszerettem... És a srác is olyan kis aranyos... Tisztára a fiatal Hugh Lauriera emlékeztet...
2010. szeptember 06. 16:02
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem a tesója az sokkal jobb volt..(:
2010. szeptember 06. 16:09
Nekem nagyon tetszett Csaba, iszonyat jó hangja van, és jól mozgott szerintem. Az öccse se volt rossz, szép a hangja neki is, de nekem Csaba jobban elnyerte a tetszésemet. Remélem sokáig hallgathatjuk majd az X-Faktorban.
2010. szeptember 06. 16:43
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Juanita @ 2010.09.06. 16:09)
Nekem nagyon tetszett Csaba, iszonyat jó hangja van, és jól mozgott szerintem. Az öccse se volt rossz, szép a hangja neki is, de nekem Csaba jobban elnyerte a tetszésemet. Remélem sokáig hallgathatjuk majd az X-Faktorban.
Én is remélem, hogy sokáig jut. Nagyon szeretem. Régóta nagy kedvenc.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: