Sziasztok!-Kellene egy kis segítség!-Kezdő Ikon készítő vagyok,jelenleg a PhotoScape progit használom,de szeretnék rá tenni valami csilivilit.-Ne úgy értsd,hogy agyon dekorálom,csak feliratot.-Ezt hogyan tudom megoldani?
2.Kérdés:Olyat lehet-e csinálni,hogyha ráviszem a kurzort akkor menni fog benne a zene?
-Milyen trükköket tudtok még a PhotoScape progival illetve milyen képkészítő-szerkesztő progi van még?
Köszike előre is a válaszokat!
Hogyan csináljak mozgó Ikonokat?
2010. szeptember 12. 17:39
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
hát én photofiltrével és photoscapeval csináltam... egyesével kivágtam a photofiltrén a képeket(filmet néztem és megnyomtam: PrtSc Sysrq gombot, megállítottam, és így tovább) elmentegettem, és photoscapenpedig a GIF egyesítést nyomtam... tom nem igy kell, de ez jutott eszeme, mivel vidiket nem tok letölteni... elég hosszas folyamat, de megéri sztem
a mostani avim is saját!
1 felhasználónak tetszik:
petra marichuj
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.