Top 20 Disney-sztár a MerI magazin szerint
2010. szeptember 18. 19:31
szerintem Seli megérdemli.de Mileyt hátrébb raktam volna.vagy fel se.mert hisz ő a can't be tamed után bontotta a szerződését a Disney-vel.meg Zac és Vanessa mióta Disney-sek?
2010. szeptember 18. 21:17
|
|
nFloryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 127870 offline
|
Örüólök, hogy Miley lekrült az élről és h Selena vette át a helyét.Az is tiszta jó, Bridgit az bekerült az első tízbe és Emily sincs rossz helyen
De Cariba Heine és Tiffany Thornton lehetne előrébb... és különben is HOL VAN DEMI?
2010. szeptember 19. 10:20
|
|
Adam and Ashleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 329 Csatolások: 24 Azonosító: 129893 offline
|
demi hogy hogy nincs rata?
2010. szeptember 19. 14:26
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Szerintem is jó a lista.
2010. szeptember 24. 21:20
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
Demi hol van? sztem neki is rajta kéne lenni a listán..Alyson Stonert és Tiffany Thorntont viszont előbbre tenném...de am tényleg jó lista nagyjából én is így állítanám össze
2010. szeptember 25. 08:44
Jóó de David lehetne elöbb is ...és Jason Dolley miért nincs rajtaa!?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: