Top 20 Disney-sztár a MerI magazin szerint
2010. szeptember 06. 18:06
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Demi???????
2010. szeptember 06. 19:04
|
|
zsoka30visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 131507 offline
|
nme tom kiirta hogy a jonas fiuk senkik de csak annyit mondanék neki hogy azért nem lehet rájuk kattintani mer külön-külön van adatlapjuk és igenis hiresek
2010. szeptember 06. 19:45
nekem tetszik a lista...csak az a baj h véletlen felcserélték miley-t selenával...mindenkitől elnézést kérünk mert biztos vagyok benne h csak egy apró tévedés volt az egész...MILEY A LEGJOBB
2010. szeptember 06. 19:51
Idézet (fanni12 @ 2010.09.05. 14:47)
szerintem nem jó énekes! hallotad a remember december számát??? azt hittem elhányom magam és anyukámnak is ez volt a véleménye! szerintem meg nem és mért ne mondhatom el a véleményemet??
sztem senkit nem izgat h anyukádnak mi a véleménye...am meg elmondhatod a véleményed...otthon magadnak a wc-ben...nem kéne miley-t fikázni mer még a végén én is elkezdek "valakiről" véleményt alkotni...
2010. szeptember 06. 19:56
|
Gréti_Búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 134222 offline
|
Pancsikakaoh lehet hogy a te ízlésed szerint miley a jobb de igazából a többség szerint Selena.
Amúgy az én véleményem szerint mileynak legfeljebb a 20. hely lenne jó.
És Demi szerintem felkerülhte a listára mert mondjuk tehetségesebb mint Jake T. Austin vagy Alyson Stoner.
És Indiana Evans miért csak a 18.?
Emily meg szerintem megérdemelné a 3. helyet Ash pedig a 2.-at.(miley-t távolítsák el vagy helyezzék át)
Mert mondjuk Ash-nek a I`am Back száma vagy a kiss the girl száma sokkal jobb mint a kis miley bármelyik dala.
És miér úgy van írva hogy jonas brothers?
3 külön álló srácból ál!!!
Na ennyi.
Amúgy az én véleményem szerint mileynak legfeljebb a 20. hely lenne jó.
És Demi szerintem felkerülhte a listára mert mondjuk tehetségesebb mint Jake T. Austin vagy Alyson Stoner.
És Indiana Evans miért csak a 18.?
Emily meg szerintem megérdemelné a 3. helyet Ash pedig a 2.-at.(miley-t távolítsák el vagy helyezzék át)
Mert mondjuk Ash-nek a I`am Back száma vagy a kiss the girl száma sokkal jobb mint a kis miley bármelyik dala.
És miér úgy van írva hogy jonas brothers?
3 külön álló srácból ál!!!
Na ennyi.
2010. szeptember 06. 23:32
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Fura, hogy Demi nincs feltüntetve..
2010. szeptember 07. 10:01
Selena az első
Imádom...
Az összes kedvenc Disney sztárom benntvan, kivéve Demi
Ő hol van?
Szerintem, ha Demi meglátná ezt a listát, hogy Selena és Miley barátnői rajta vannak, és ő meg nincs!Pedig ezerszer jobb pl.Vanessa Hudgensnél, Alyson Stonernél, Cole Sprousenél
vagy Dylan Sprousenél...

Most sírok!!!!
Az összes kedvenc Disney sztárom benntvan, kivéve Demi
Ő hol van?
Szerintem, ha Demi meglátná ezt a listát, hogy Selena és Miley barátnői rajta vannak, és ő meg nincs!Pedig ezerszer jobb pl.Vanessa Hudgensnél, Alyson Stonernél, Cole Sprousenél
vagy Dylan Sprousenél...
Most sírok!!!!
2010. szeptember 07. 11:14
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
hol van Demi???!!!
2010. szeptember 07. 11:18
Hát mivel nemvagyok disneyfan csak Selenát meg Ashleyt szeretem, ezért nekem megfelel ez a lista
2010. szeptember 07. 14:19
Örülök,hogy Selena az első,de nem értek egyet akelia-val,ugyanis a Sprouse ikreknél Demi nem jobb.
2010. szeptember 07. 14:19
Örülök,hogy Selena az első,de nem értek egyet akelia-val,ugyanis a Sprouse ikreknél Demi nem jobb.
2010. szeptember 07. 15:05
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
ezzzz hogy demi lovato hol van innen sztem máshogy is lehetne ez a sorrend dehát ezek ..... min1
2010. szeptember 07. 15:29
agiiiiiii7 én szerintem nem!Demi sikeresebb a Rocktábor miatt, és a Sony miatt is...
(ez az én véleményem)
(ez az én véleményem)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: