LiLo újra köztiszteletben álló színésznő szeretne lenni, mondta egy nemrég készült interjújában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan újra a tiszteletért küzd
2010. szeptember 05. 11:02
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. szeptember 05. 11:04
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát ezzel a nem viccessel egyetértek. Amúgy nagyon szép a képen
2010. szeptember 05. 11:12
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
énis remlem!(:
és szerintem is szép ezen a képém.; )
és szerintem is szép ezen a képém.; )
2010. szeptember 05. 11:13
Remélem hogy ezt az életet maga mögött hagyja, és tényleg visszanyeri a tiszteletét, hiszen nagyon tehetséges önmagában. Csak az van, akiknek van tehetségük azok elszállnak maguktól. Sok sikert neki, reméljük megváltozi
2010. szeptember 05. 11:13
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Hát remélem sikerül neki, mert én nagyon szeretem a filmjeit. Jó lenne újra látni őt filmekben.
Hajrá Lindsay!
2010. szeptember 05. 11:14
Én imádtam kicsikorában. Az Apád-anyád idejöjjön! Még most is az egyik kedvenc filmem.
2010. szeptember 05. 12:29
Remélem így is lesz és leáll a folytonos bulizással. Remek színésznő volt,szerettem a filmjeit és örülnék ha ismét láthatnám
2010. szeptember 05. 12:32
akkor hajrá mert nem lesz könnyű neki
fel kell adni a bulizos életét és vissza kell fogni magát
fel kell adni a bulizos életét és vissza kell fogni magát
2010. szeptember 05. 12:39
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Egyszerű, vállaljon filmeket vagy zenéljen. Ne keveredjen bajba! Ez nem annyira nehéz! Sajnálom amit csinált, meg a börtönt de leginkább magának köszönheti az egészet! Ezek után sztem ne várjon sokat az emberektől...
2010. szeptember 05. 13:05
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
Szegény...én nagyon remélem, hogy sikerül neki!
2010. szeptember 05. 13:49
Becsülendő. hogy legalább tudja, hogy mi lenne a helyes, ha be is tudja tartani a bulimentes életet, akkor le a kalappal. Szép tervei vannak, de ehhez nem hetek meg hónapok kellenek, és a múltat sem felejti el a média.
Szerintem hízhatna is egy picit, hogy ne legyen ennyire vékony, mielőtt lezüllött annyira jól nézett ki...
Szerintem hízhatna is egy picit, hogy ne legyen ennyire vékony, mielőtt lezüllött annyira jól nézett ki...
2010. szeptember 05. 14:07
Cynthia:Szerintem hízhatna is egy picit, hogy ne legyen ennyire vékony, mielőtt lezüllött annyira jól nézett ki...
Szerintem is,akkor tökjól nézett ki!
Szerintem is,akkor tökjól nézett ki!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: