Milyen parfümöt használsz?
2015. július 15. 15:29
csak avon parfümöket használok. Árban is jók és illatban is. Mindenki megszólít hogy mit használok nekünk nőknek ez fontos.
2015. augusztus 09. 17:30
|
|
bahh.22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 7 Azonosító: 228319 offline
|
A kedvencem a Chanel Chance, de most Prada Candy-t használok és eszméletlen jó illata van! Nagyon szeretem még a Calvin Klein (remélem jól írom) One Shock parfümét és a Pink Sugar egyik alter kiadását a Gold Sugart. Most rendeltem meg Marc Jacobs Daisy fantázianevű parfümét, amire kb 3 éve vágyom.
2015. augusztus 29. 18:39
Én jelenleg a Beyoncé Heat Wild Orchid nevű parfümöt használom.
Nagyon szeretem az illatát, szerintem nagyon jó.
2015. augusztus 31. 10:39
|
|
SoldierLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 192 Csatolások: 7 Azonosító: 248292 offline
|
Idézet (RuthUribe @ 2015.08.29. 18:39)
Én jelenleg a Beyoncé Heat Wild Orchid nevű parfümöt használom.
énis ezt használom !
2015. december 18. 14:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Katy Perry MAD Potionját. Nagyon édes az illata, a személyiségemhez is remekül passzol.
valamint kipróbáltam már Chanelt és Guccit is, de nem éreztem őket magaménak (bár a Chanel egész kellemes). Mellesleg nem fogom ilyen méregdrága parfümökre költeni a pénzem, marhaság.
valamint kipróbáltam már Chanelt és Guccit is, de nem éreztem őket magaménak (bár a Chanel egész kellemes). Mellesleg nem fogom ilyen méregdrága parfümökre költeni a pénzem, marhaság.
2015. december 18. 14:56
Dita Von Teese. Imádom.
Kevés van benne, de a ruháimon van, hogy több napig is szoktam érezni az illatát.
2015. december 21. 21:33
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Igazából 6 fajtát használok.
De ez a legjobb.
De ez a legjobb.
2016. január 24. 10:14
|
|
prettyll18Infinity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 2077 Csatolások: 3163 Azonosító: 253165 offline
|
Örök kedvenc
2016. január 27. 22:02
Köztudott,hogy én nagy parfümmániás vagyok,szóval olyan nincs,hogy csak egy parfüm legyen otthon
A kedvencem a Puma Jam Woman.Egyszerűen nem tudok betelni vele
Anyának vettem karácsonyra a Chaneltől a Coco Noirt és fantasztikus.Annyira elegáns illata van,tényleg csak nagyon kevés kell belőle mert baromi erős .
2016. január 27. 22:04
Köztudott,hogy én nagy parfümmániás vagyok,szóval olyan nincs,hogy csak egy parfüm legyen otthon
A kedvencem a Puma Jam Woman.Egyszerűen imádom az illatát
A másik kedvencem pedig egy Chanel parfüm.Anyának vettem karácsonyra a Coco Noirt és fantasztikus.Annyira elegáns illata van,tényleg csak nagyon kevés kell belőle mert baromi erős.
2016. január 31. 17:30
Jelenleg egy PlayBoyos parfümöt használok, lassan már el fog fogyni, ezért egy Katy Perryset szeretnék:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: