Milyen parfümöt használsz?
2014. május 22. 22:03
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Bár sajnos csak kicsiben van, imádom s nem azért, mert sztáré vagy mert szeretem-e Avrilt vagy nem, hanem mert mindegyik parfümének olyan csodás illata van, ami pont nekem való.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 23. 19:55
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Jelenleg ezt a 2-öt de előtte meg Puma Flowing-ot csak elfogyott
2014. május 23. 22:52
Kedvenc illataim:
Puma: Animagical(Vad)
Mel Merio: Little lady (Lányos)
Naomi Campbell: Cat deluxe (Nőies)
Puma: Animagical(Vad)
Mel Merio: Little lady (Lányos)
Naomi Campbell: Cat deluxe (Nőies)
2014. május 28. 16:16
Én változatosan.. most kapta egy Summer White-ot. ^^
2014. május 28. 16:18
Idézet (Lottie @ 2014.05.17. 15:30)
Jelenleg ezt. Hihetetlenül kellemes az illata.
Nekem is van ilyenem. imádom
2014. június 01. 08:19
Mikor mit
Leginkább az édes illatokat szeretem, de karácsony óta Katy Perry Killer Queen.jere vagyok rá kattanva
Ráadásul az üvege
2014. június 02. 18:49
enyém vagy <3
ez egy jó kis történet... Most lesz kb 2 hét múlva a ballagásom, és amióta kijött ez a parfüm (Gaga - Fame) azóta nézem mikor lesz leárazás.. sosem volt.. tesómat mindig is füzögettem, de csak elment mellettem..
Aztán, tudni kell hogy a tesóm barátja Svájcban dolgozik, és ritkán tud haza jönni tesómhoz.. kb 3 napja jött haza, és elmentek Szombathelyre, mozizni.. sétálni eltöltöttek egy napot, este hazajöttek, a srác bejön a szobámba "Szia Anna" mondom "szia" elővette a háta mögül a kis kék csomagolást, közben tesóm is bejött, és mondta hogy "ez a tiéd, Roli nem tud a ballagásodra eljönni mert kint kell lennie, ezért most adjuk át az ajándékodat, remélem örülni fogsz, bontsd ki!
" meglepődtem és sokkolt hogy nem tud majd itt lenni mert bírom a gyereket..:/// kibontottam és ott villogott a Gagás parfüm*---* nem tudtam mit csináljak.. ugráltam sikítoztam.. ááá olyan boldog voltam:$$ imádom<33
ez egy jó kis történet... Most lesz kb 2 hét múlva a ballagásom, és amióta kijött ez a parfüm (Gaga - Fame) azóta nézem mikor lesz leárazás.. sosem volt.. tesómat mindig is füzögettem, de csak elment mellettem..
Aztán, tudni kell hogy a tesóm barátja Svájcban dolgozik, és ritkán tud haza jönni tesómhoz.. kb 3 napja jött haza, és elmentek Szombathelyre, mozizni.. sétálni eltöltöttek egy napot, este hazajöttek, a srác bejön a szobámba "Szia Anna" mondom "szia" elővette a háta mögül a kis kék csomagolást, közben tesóm is bejött, és mondta hogy "ez a tiéd, Roli nem tud a ballagásodra eljönni mert kint kell lennie, ezért most adjuk át az ajándékodat, remélem örülni fogsz, bontsd ki!
1 felhasználónak tetszik:
johanna92
2014. június 11. 18:35
|
|
jade_thirlwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 227349 offline
|
Mikor mit, a lényeg, hogy legyen jó erős illata.
2014. június 20. 08:05
Én csak is Angel Body Spray-t ami Girl:It-es. Nagyon jó illátú. Csak a bőrömre fújok vele, elkenem és kész. Csillog tőle a bőröm. Nagyon jó illatos!
2014. június 25. 16:07
Csakis Adidas parfümöt.^^ Jó bár néha kipróbálok erősebb desebb illatokat is..kedvemtől függ.^^
2014. július 03. 22:30
most Diort, de Mirot szoktam
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/106072367/Miro_Femme_Perfume.jpg
általában ilyet
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/106072367/Miro_Femme_Perfume.jpg
általában ilyet
2014. július 03. 22:33
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Én két Avonos parfümöt használok, a Célèbre-t és az Urban Flowers Tokyot. Főleg az utóbbit használnám, de azért próbálok vele spórolni, mert limitált volt és elvileg már nem kapni.
Pedig annyira jó illata van.
2014. július 03. 22:48
En most egy olyan parfumot hasznalok amit Londombol kaptam a noveremtol.. A neve bondage es nagyon jo illatta van pont egeszsegesen szinten eros,fuszeres,viragos illata van igazabol nem tudom eldonteni... De eddig mindenki megjegyezte,hogy milyen jo illata van.
2014. július 04. 11:23
Idézet (Beautygirl7 @ 2014.07.03. 22:48)
En most egy olyan parfumot hasznalok amit Londombol kaptam a noveremtol.. A neve bondage es nagyon jo illatta van pont egeszsegesen szinten eros,fuszeres,viragos illata van igazabol nem tudom eldonteni... De eddig mindenki megjegyezte,hogy milyen jo illata van.
lemaradt a kép
2014. július 05. 09:45
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Így nyárra ha a városba megyek, vagy strandra akkor Miami Party-t használok, nagyon imádom az illatát, nekem tényleg Miami jut róla eszembe
Ha viszont csak a parkba megyek a barátokkal, akkor Summer White-ot használok. De rengeteg parfümöm van, mikor melyiket használom a suliba is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.