Bruno Banani - Magic of Woman
Adidas - Fruity Rhytim
Playboy - Play it Sexy
Milyen parfümöt használsz?
2012. november 22. 23:26
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Már korábban írtam, hogy használtam a Ricci Ricci, és Bond Girl parfümöket, most pedig kaptam két új illatot, egy Far Away és Little Red Dress parfümöket. Mindkettő tetszik, de a LRD kicsit közelebb áll hozzám! Egyszerűen most nem is bírok betelni vele! Azt viszont sajnálom, hogy csak 15 mlt vettem, mert nagyon tetszik! Szóval, szerintem majd még beruházok egy 50ml re is, mert ez már kifogyóban van!
2012. november 25. 21:22
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Jelenleg három parfümöm van, Bruno Banani - Woman, Gucci - Rush és Versace - Bright Crystal, ezeket felváltva.
2012. november 29. 17:15
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Eléggé parfümös alkat vagyok, nagyon sokat vásároltam már meg. Olsenes parfümjeim vannak, odáig vagyok az illatukig. Hannah Montana-s egy parfümöm is van, rég óta, de az illata egész jó, zöld teás. Hawaiian Shores Avonos, de nagyon jó illatú és már nem soká elfogy. Gyermekkori parfümjeimből is maradt, 2, már azok is fogyóba vannak, nem soká bővülni fog a készletem ..
2012. november 29. 17:18
Paris Hilton Passport(Paris,Tokio,South Beatch)
2012. december 02. 20:34
Slip into, Slip into Daring, Adidas - Pure Lightness, Puma - Animagical.
2012. december 03. 10:46
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Még mindig Heléne D'Arcy - Basalt
Illetve amit még szoktam magamra fújni:
Playboy - Play it sexy
Playboy - Play it lovely
És ha minden igaz, majd kapok egy Love Potiont ajándékba, kíváncsi leszek, milyen az illata...
Illetve amit még szoktam magamra fújni:
Playboy - Play it sexy
Playboy - Play it lovely
És ha minden igaz, majd kapok egy Love Potiont ajándékba, kíváncsi leszek, milyen az illata...
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. december 09. 01:46
Nina Ricci - Nina
Lancome Trésor - Midnight Rose
DKNY - Be Delicious
Lancome Trésor - Midnight Rose
DKNY - Be Delicious
2012. december 09. 09:33
Én Alyssa Ashley parfümjeit szeretem, a Coco Vanilla a kedvencem. Enyhén kókuszos és vaníliás illatú.
2012. december 26. 22:28
Star Nature forever ♥
Mindkettőt annyira imádom *-* A rágósat is tuti be fogom szerezni...
Mindkettőt annyira imádom *-* A rágósat is tuti be fogom szerezni...
2012. december 26. 22:56
2 parfümöt imádok.Az egyik az a America parfüm.A másik pedig a Bu parfüm.Az America parfümöt azért szeretem mert nyílvánvalóan nagyon jó illata van,nem kell belőle sokat fújni magadra mert intenzív illata van,és sokáig kitart.Nekem 1 évig kitartott.Én 2000Ft-ért vettem .Teljesen megérte!
A Bu parfümöt nagyon szeretem ,mert nagyon jó illata van.Abból egy kicsit többet kell fújni magadra,de 1500Ft.Kicsit olcsóbb is.
Az America parfüm -ből a piros ami jó,a Bu parfümből pedig a rószaszín ami nagyon jó.De ezt ti is eltudjátok dönteni.
Nekem ezek a jók.
Ui:Van még egy parfüm,ami bár nem a legjobb 2-be tartozik,de a 3. kedvencem.Az az Adidas(pink-ben)
A Bu parfümöt nagyon szeretem ,mert nagyon jó illata van.Abból egy kicsit többet kell fújni magadra,de 1500Ft.Kicsit olcsóbb is.
Ui:Van még egy parfüm,ami bár nem a legjobb 2-be tartozik,de a 3. kedvencem.Az az Adidas(pink-ben)
2012. december 29. 17:21
|
|
WildRosevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 160891 offline
|
Nina Ricci - Nina ~ amolyan elmaradhatatlan illat lett nálam.
Gucci - Guilty ~ csak ősszel használom, nem tudom miért. Talán mert az illata leginkább az őszre emlékeztet.
S-By Shakira ~ ritkán használom, nem tudom miért. Leginkább ősszel vagy hidegebb napokon.
Avril Lavigne parfümök ~ mikor milyen kedvem van. Mindegyiket megkaptam, és mindegyiket más évszakba használom. A Black Star egy nyári kedvenc.
Gucci - Guilty ~ csak ősszel használom, nem tudom miért. Talán mert az illata leginkább az őszre emlékeztet.
S-By Shakira ~ ritkán használom, nem tudom miért. Leginkább ősszel vagy hidegebb napokon.
Avril Lavigne parfümök ~ mikor milyen kedvem van. Mindegyiket megkaptam, és mindegyiket más évszakba használom. A Black Star egy nyári kedvenc.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.