Selena Gomeznek tetoválása van?!
2010. szeptember 06. 21:36
|
|
Flippa13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 128296 offline
|
őőő...szerintem tök jó hogy ijen kis izléses tetováláda can...csak kár hogy egy kereszt van rajta...de hát ha ő így akarta...én ha a helyében lennék inkább egy kis csillagot vagy holdacskát raktam volna oda...de hát ugye nem vagyok a helyében
2010. szeptember 07. 17:24
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
ez kemény
2010. szeptember 07. 18:39
|
Forma-1 4evöörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 134439 offline
|
Sztem ha már csinált nem ilyet kellett volna vagyis nem ekkorát hanem nagyobban ,mert igy olyan mint egy légypiszok..xD
2010. szeptember 08. 09:27
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
és ezt miért kell így kérdezni?!
nem mindegy, ha tetoválása van? azt csinál, amit akar, mit kell ezt túlreagálni? amíg nem smárol le csajokat és nem villant, addig nehogy már mindenáron botrányosként akarjuk beállítani :Á
Marcsycicus: ez kemény? miért is? xD
nem mindegy, ha tetoválása van? azt csinál, amit akar, mit kell ezt túlreagálni? amíg nem smárol le csajokat és nem villant, addig nehogy már mindenáron botrányosként akarjuk beállítani :Á
Marcsycicus: ez kemény? miért is? xD
2010. szeptember 08. 14:03
|
|
ichbinkrisztaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 129899 offline
|
hát ez nem nagy szám... és ha van, az ő teste azt csinál amit akar! amúgy is tök pici, szóval észre sem lehet venni -.-"
2010. szeptember 08. 15:21
szerintem tök 8 xDxDxD
(de am nagyon Szeretem Selenát
)
(de am nagyon Szeretem Selenát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: