A duciság ma már nem ciki
2010. szeptember 04. 18:50
hát Demin is volt egy kis felesleg ennyi idősen, szval nem hiszem h ez probléma, ha akarja úgyis le tudja adni.
2010. szeptember 04. 18:51
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Annyira egyetértek veled Greatle!
Nem is értem miért így kell ma felfogni, hogy ciki, ha duci vagy. Én sem vagyok a "normál" méretekkel megáldva, mégsem tartom magam cikinek.
Nem is értem miért így kell ma felfogni, hogy ciki, ha duci vagy. Én sem vagyok a "normál" méretekkel megáldva, mégsem tartom magam cikinek.
2010. szeptember 04. 18:54
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
sztem nem is volt ciki a duciság. sztem aranyos is *már akinél*
én nyáron hízok meg egy kicsit
asszongyák hogy jól áll xD
de suli szezonban leadom
én nyáron hízok meg egy kicsit
de suli szezonban leadom
2010. szeptember 04. 18:59
|
|
nickjfan15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 23 Azonosító: 134032 offline
|
de azért nem vicces mert ha nagyon elhíznak (főleg madison) baj is lehet belőle
2010. szeptember 04. 19:01
|
|
bridgitmendler97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 125768 offline
|
Nagyon csúnya dolog, hogy valakit a testsúlya miatt elítélnek. a suliban aki kövér nálunk csúfolják én vékony vagyok ,de meg tudom érteni mit érezhetnek akik kövérek. A belső fontosabb.
2010. szeptember 04. 19:04
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nem baj ők így cukik
2010. szeptember 04. 20:06
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Hát igen. A kövérség az ember egészségére nagyon nagy veszély. Kialakulhat II.típusú cukorbetegség, rákos megbetegedések, a zsír lerakódik az érfalakra, így érelzáródást okozhat. Nagyobb esélye van trombózisra, infarktusra, stroke-ra, embóliára.
2010. szeptember 04. 20:06
Ő Demi húga?
ezt se tudtam.
Egészségügyi szempontból nem jó a túlsúly, viszont vannak akik sikeresen kinövik. Ha megnézzük sem Angus, sem pedig Dylan nem olyan kerekded már, mint volt.
Szerintem sem ciki a túlsúly, csupán egy olyan dolog, amit meg kell akadályozni, vagy tenni kell a visszafordításáért, mert nem egészséges!
Egészségügyi szempontból nem jó a túlsúly, viszont vannak akik sikeresen kinövik. Ha megnézzük sem Angus, sem pedig Dylan nem olyan kerekded már, mint volt.
Szerintem sem ciki a túlsúly, csupán egy olyan dolog, amit meg kell akadályozni, vagy tenni kell a visszafordításáért, mert nem egészséges!
2010. szeptember 04. 20:23
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
jesszus ez demi huga...:(atyaéég!!háát szerintem nem olyan cukii !!!
2010. szeptember 04. 20:24
a duciság télleg nem ciki?..asszem tennapról még maradt egy kis torta ..mingyá jövök
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: