A duciság ma már nem ciki
2010. szeptember 04. 16:17
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szerintem jól áll nekik. De az már nagyon szemétség, hogy a youtubon olyan videókat találtam, amin Dylan testsúlyával foglalkoztak. Nem az a lényeg, hogy erősebb e mint a többi sztár, ha nem az, hogy milyen a tehetsége és viselkedése. Nem számít az, hogy mennyi a felesleg. Inkább a tehetség és a belső érték számít
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2010. szeptember 04. 16:39
Madison De Le Garza a féltesója neve Deminek!
És azért a Demi fanok tuti eddig is tudták h ki Demi húga(féltestvére) és h hol játszott...és tény hogy szegény csúnyácska,és nem olyan szép,mint Demi=)
2010. szeptember 04. 16:46
én is egyet értek ayette10-el.Amúgy szerintem Frankie nem is duci.
2010. szeptember 04. 16:52
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
megköszönném ha nem csontsoványoznátok...
ez olyan mintha azt írnám hogy dagadt disznó.. jó érzés
2010. szeptember 04. 16:59
hát amúgy Deminek a tesóját tudtam hogy ő
de amikor először megláttam a született feleségekben volt ez amikor megláttam szóval akkor sosem gondoltam volna hogy rokonok. azt se tudtam ki
de amikor először megláttam a született feleségekben volt ez amikor megláttam szóval akkor sosem gondoltam volna hogy rokonok. azt se tudtam ki
2010. szeptember 04. 17:02
Az említettek nagyrésze még fiatal, valószínű, hogy ez nem a végleges testsúlyuk.
Beth Ditónak pedig minden elismerésem!!!
Beth Ditónak pedig minden elismerésem!!!
2010. szeptember 04. 17:17
Madisonnak nemállna jól ha vékonylenne ..szerintem.. meg Dylan nemis dagadt
nemis látszik rajta.
2010. szeptember 04. 17:48
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Madison szerintem jó színésznő, ahhoz képest, hogy fiatal és lesz olyan jó, mint a nővére. És mi az, hogy "A duciság ma már nem ciki"? Ez sohasem volt az - szerintem. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
RetroGirl13
2010. szeptember 04. 17:56
tudjátok van aki genetikailag ilyen és sajnos nem tud rajta változtatni hiába is tornázik satöbi.(például az egyik barátnőm)Már szinte mindent kipróbált...edzés,diéta satöbbi!Nagyon bízik benne hogy van neki remény de már nnak is örül ha lead 1-2 kilót félév alatt!Mindenki fogadja el magát amilyen én is ezt teszem
2010. szeptember 04. 18:31
sztem Dylan nem nagyon dundibb mint cole, olyan 2 kiló. és aki meg dundibb itt a felsoroltak közül azok meg mindnek jól áll
2010. szeptember 04. 18:39
Engem ez egy picit zavar... Mármint a cím, "a duciság ma már nem ciki". Nem is kellene, hogy az legyen! Elég ocsmány dolog, hogyha valakit azért cikiznek, mert 40-es ruhát hord!
Félreértés ne essék, nem akarom a cikk íróját támadni! Csak szerintem ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor maradjon olyan, amilyen (persze vannak súlyosabb esetek, tudom én is), de engem a soványság is kiakaszt, hogy mindenkitől elvárják, hogy az legyen.
Félreértés ne essék, nem akarom a cikk íróját támadni! Csak szerintem ha valaki jól érzi magát a bőrében, akkor maradjon olyan, amilyen (persze vannak súlyosabb esetek, tudom én is), de engem a soványság is kiakaszt, hogy mindenkitől elvárják, hogy az legyen.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.