A duciság ma már nem ciki
2010. szeptember 04. 15:10
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Na, ez magánügy.
2010. szeptember 04. 15:11
Oké, hogy így is boldogak jól érzik magukat meg minden, de szerintem egy-kettő sehol se lenne a nagytesó nélkül. Igen, itt Frankie-re és Madisonra gondolok. (bár Noah Cyrus se rakott le semmit az asztalra, mondjuk ő nem ebbe a kategóriába tartozik.) Nem akarok kötekedni, de nem hiszem, hogy e protekció hiányában is akkora színészek lennének, mint most...
2010. szeptember 04. 15:12
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
hát kicsiknél nem is számít annyira, ha nagyobbak, az már az ő dolguk, ha nem akarnak szép alakban lenni, akk ne nagyon hízzanak meg, legalább, csak egy kicsi lehet :-)
2010. szeptember 04. 15:14
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
hááát... én azé maradok a vékony formámnál
1 felhasználónak tetszik:
Mrs. Benzedrine
2010. szeptember 04. 15:16
Hát még nem világsztárok szóval szerintem nem kell koplalniuk így jók ahogy vannak.Majd ha nagyobbak lesznek úgy is vékonyabbak lesznek szóval.
2010. szeptember 04. 15:23
Idézet (Linnéa @ 2010.09.04. 15:09)
Szerintem egy 8-11 évesnek nem is kéne fogyóznia, vagy a súlyával különösebben törődnie.
Nem is neki kell, hanem a szülőknek. Nem azt mondom, hogy koplaljon a gyerek, de igenis figyeljenek oda arra, hogy egészségesen táplálkozzon. A gyerekkori elhízás igenis veszélyes, sok egészségügyi problémához vezethet. Amúgy jó dolognak tartom, hogy nem dívik már a kóros soványság az amcsi sztároknál.
1 felhasználónak tetszik:
Mrs. Benzedrine
2010. szeptember 04. 15:35
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
imádom Angust sztem nemis nézki rosszul 
sztem nem nagycucc
sőt énis voltam kövér
sztem nem nagycucc
sőt énis voltam kövér
2010. szeptember 04. 15:49
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
szerintem egyeltalán nem helyes hogy igy néznek ki! ha most nem vigyáznak akkor annak felnőtként issszák meg a levét mert akkor már nehezebb lesz a lefogyás(ha egyeltalán akarnak)!Én nagyon jól tudom mien érzés ducinak lenni,és lefogytam egy 5 kilót mert sportoltam rendszeresen táncoltam és segített, mert mintha már nem is az lennék.
a helyükben ezt tenném!
a helyükben ezt tenném!
2010. szeptember 04. 15:52
Úgyis van:P Nem szabad senkit sem elítélni, amiért éppen kövér.. Nem a külső a lényeg:)
2010. szeptember 04. 15:58
***aiden*** egy részt igazad van, de másrészt nem... Mondjuk vannak olyanok, aki tényleg az étel miatt híznek el.. De vanak olyanok, akiknek ilyena genetika... Szüleim és a rokonaim se soványok, én sem vagyok az, hálistennek egészségesek vagyunk, és csak mellékesen, a nagy súlyom ellenére akármilyen talajtornát megcsinálok:P Úgyhogy, az elhízásnak sok oka lehet:)
2010. szeptember 04. 16:05
A legtöbben még elég fiatalok, úgyhogy bármikor lefogyhatnak ha odafigyelnek rá szerintem
2010. szeptember 04. 16:12
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
én amúgy nem vágom: ki találta ki itt starityn, hogy ő "Madison Lovato" mikor mindenki Madison De La Garzaként ismeri?!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.