Hány éves korodig hittél a Mikulásban?
2012. július 25. 23:57
Fogalmam sincs, de marha nagy hülyeség szerintem. (Mai ésszel ezt gondolom...)
2012. július 26. 01:28
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Hát elég hiszékeny voltam
Kb olyan 10 éves koromig ._.
Kb olyan 10 éves koromig ._.
2012. augusztus 04. 23:18
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
azt hiszem elsős koromra már nem hittem benne. bátyám felvilágosított.
2012. augusztus 10. 21:56
Idézet (House Of Wax @ 2012.07.20. 19:38)
Én sosem hittem benne
Nálunk sosem volt ez az ámítás
Persze, mondogatták, hogy ha rossz leszek nem hoz a Jézuska*Mikulás ajándékot, de sosem hittem, hogy bármelyik is létezne
Nálunk sosem volt ez az ámítás
Korrekt.
2012. augusztus 10. 22:00
Én nem hittem benne soha, talán akkor amikor még igazán kicsi voltam, de akkor nem hinném hogy érdekelet, de mindegy röviden nem hittem benne mert a szüleim nem úgy adták nekem elől, hogy jön a mikulás...!
2012. augusztus 10. 22:12
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Kb. 7-8 éves koromig
2012. augusztus 18. 14:33
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Én soha nem hittem a mikulásban, mikuláskor mindig felébredtem amikor apum a sok csokit rakta a csizmámba
D Karácsonykor meg mindig a szüleim az orrom előtt rakták le az ajándékokat a fa alá
D
2013. március 23. 21:26
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
4 éves koromig. Hittem volna tovább is, ha apu nem "rontja" el.
Apu jóban volt az óvónénikkel, és megkérték Őt, hogy 1997-ben ő legyen a Mikulás. Drága apu nem tudott nemet mondani erre : D Na és kristály tisztán emlékszem, hogy nagyon izgatott voltam aznap, alig vártam az oviban, hogy jöjjön a Mikulás.
Egyszer csak meg is jött, és nekem nagyon gyanús volt. Nagy hasonlóságot vettem észre apu és a mikulás hangja között. De gondoltam csak véletlen, hogy ennyire hasonlít a hangjuk, aztán egy baromság jutott eszembe: A Mikulás megette aput, na de ezt azért hamar elvetettem : D
A Télapó leült, és nekünk énekelni kellett neki, és névsor szerint mehettünk ki a csomagokért. Éneklés közben a Mikulás zokniját néztem. Nézem nézem, mondom magamba, ez már tényleg különös, apunak is ilyen zoknija van.
Annyira megijedtem, tudtam, h valami nem stimmel itt. Aztán én következtem, nekem kellett kimennem.
Elkezdtem sírni, hogy én félek, és, hogy nem szeretnék odamenni a Mikuláshoz. Mindenki furcsállta ezt. A sírást nem hagytam abba, és ki se mentem magamtól, de az óvónéni felemelt, és odavitt, és mondta, h fogjam meg a Télapó pomponját. Megfogtam nagy félve, és megkaptam a csomagom.
Miután ez lezajlott, megkérdeztem aputól, h véletlen nem-e ő volt a Mikulás az oviban, és elmondta, h ő volt, és nagyon rossz volt neki, h féltem tőle.
Egyébként ez az egész fel van véve videóra : D Mostanság ha megnézem, csak nevetek az egészen. De tényleg jobb lett volna, ha később tudom meg..
Apu jóban volt az óvónénikkel, és megkérték Őt, hogy 1997-ben ő legyen a Mikulás. Drága apu nem tudott nemet mondani erre : D Na és kristály tisztán emlékszem, hogy nagyon izgatott voltam aznap, alig vártam az oviban, hogy jöjjön a Mikulás.
Egyszer csak meg is jött, és nekem nagyon gyanús volt. Nagy hasonlóságot vettem észre apu és a mikulás hangja között. De gondoltam csak véletlen, hogy ennyire hasonlít a hangjuk, aztán egy baromság jutott eszembe: A Mikulás megette aput, na de ezt azért hamar elvetettem : D
A Télapó leült, és nekünk énekelni kellett neki, és névsor szerint mehettünk ki a csomagokért. Éneklés közben a Mikulás zokniját néztem. Nézem nézem, mondom magamba, ez már tényleg különös, apunak is ilyen zoknija van.
Annyira megijedtem, tudtam, h valami nem stimmel itt. Aztán én következtem, nekem kellett kimennem.
Elkezdtem sírni, hogy én félek, és, hogy nem szeretnék odamenni a Mikuláshoz. Mindenki furcsállta ezt. A sírást nem hagytam abba, és ki se mentem magamtól, de az óvónéni felemelt, és odavitt, és mondta, h fogjam meg a Télapó pomponját. Megfogtam nagy félve, és megkaptam a csomagom.
Miután ez lezajlott, megkérdeztem aputól, h véletlen nem-e ő volt a Mikulás az oviban, és elmondta, h ő volt, és nagyon rossz volt neki, h féltem tőle.
Egyébként ez az egész fel van véve videóra : D Mostanság ha megnézem, csak nevetek az egészen. De tényleg jobb lett volna, ha később tudom meg..
1 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.